Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסקירה קטנה ברשת אחר פתרונות לבעיית הרוורס, נתקלתי בסוג נוסף של חיישנים שלא ראיתי עד היום.

ממה שהצלחתי להבין ברשת, העניין הוא כזה:

אולטרסוניים - זולים, דורשים קידוח, לא מזהים עצמים צרים.

אלקטרומגנטיים - יקרים יותר, לא דורשים קידוח, עלולים להתריע התראות שווא בגשם.

על פניו נראה שהאלקטרומגנטיים למעשה חוץ מהמחיר יותר טובים בהכל.

האם אני מפספס משהו? כי אני לא מבין אם כך למה כולם קודחים אם אפשר להימנע מכך. (וגם ברכבי יוקרה מגיע עם קידוחים)

פורסם

בשביל מצלמה אנחנו שוב חוזרים לעניין הקידוחים.

אלא אם יש מצלמה ללא קידוח שבאמת לא בולטת (אני עד היום לא נתקלתי בכזו).

כמו כן עבור מצלמה צריך מסך.

פורסם

לא נתקלתי בסוג הזה של חיישנים.

אני נוהג כבר מעל חודש ברכב שיש בו גם חיישנים וגם מצלמה - זה שילוב מעולה, אבל אם הייתי צריך לבחור אחד, הייתי בוחר במצלמה חד משמעית. הרבה יותר שימושית, עוזרת גם להמנע משפשוף פגושים במדרכות, עוזרת מאוד ביציאה אחורה מחניה לרחוב (בגלל הזווית הרחבה של העדשה, אפשר לראות את הרכבים באים, זה פשוט מדהים - אין שום כלי אחר שיכול לתת לך את זה!).

לדעתי אפשר להתקין מצלמה ללא קידוח, אם מוצאים את המצלמה הנכונה והמקום הנכון ברכב. גם אם כן צריך קידוח, מדובר בקידוח אחד ולא 4 כמו של חיישנים. השאלה היא אם יש בארץ מישהו שיודע להתקין את זה כמו בנאדם, או לחלופין אם יש לך את הסבלנות והכלים.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

גם אני מחפש לשים חיישנים ולא רוצה לקדוח הסתכלתי על החיישנים האלקטרומגנטיים האלו נראים סבבה לגמרי אבל אין משהו איכותי ? כל החיפוש שערכתי עליהם מצא שרובם אותו מחיר $20 בטח האיכות על הפרצוף..

פורסם

הפתרון של מצלמה על הלוחית רישוי באמת נראה מעולה וגם יש לו יתרון משמעותי שהמצלמה גבוה ואפשר לראות את הפגוש האחורי ביחס למדרכה.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם
יש מצלמות שמחליפים את התאורת לוחית רישוי, באיזה רכב מדובר?

יש ב-DX כזה שמתלבש במקום אחת מנורות הלוחית בקשקאי ודגמים אחרים של ניסאן. עובד חלק, מתאים בול, מכיל גם לדים בשביל לעבור טסט בלי בעיות.

http://www.dx.com/p/wired-cmos-628-x-586-waterproof-car-rearview-camera-for-qashqai-nissan-x-trail-sunny-c-triomphe-195382#.VBRkfVdw6-o

בג'יפונים ומעלה, מצלמה אחורית זה חובה, במיוחד למי שמסיע ילדים קבוע לבתי"ס או גנים. למצלמה הנ"ל קיים גם overlay גרפי עם שנתות לפי מרחקים. מסך קונים בנפרד. היה לי כאן פוסט לפני שנה של התקנה כזאת.

si vis pacem, para bellum

פורסם

השאלה שלי היא כזו -

האם בלילה ניתן לראות כמו שצריך מה שקורה מאחורי הרכב? (אני לא מחפש לראות סרטים בHD)

כי אני בטוח שבמהלך היום ניתן לראות די טוב.

כמו כן האם היא מדוייקת יחסית מבחינת המרחק? והאם היא מספקת זווית מספיק רחבה.

אם יש לך במקרה תמונות של מה שרואים ממנה על המסך זה יהיה מעולה.

• תוכן חדש...