Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכולם :)

לאחרונה רכשתי את המכונית המדוברת - יונדאי i20 Supreme עם מנוע 1.6 ליטר, ידנית. במשך חודשים רבים התלבטתי בין דגמים ואפילו בן סגמנטים שונים - ולבסוף מצאתי את הגרסה הנדירה של -i20 כרכישה מאוזנת מחד, אך שובת לב מאידך. זמן רב לקח לי לאתר אקזמפלר למכירה, אך לבסוף מצאתי את האחת.

בישראל יש כמות מצומצמת של אותה "גרסת-העל" של ה-I20 - מה שמעצים את תחושת הייחודיות בבעלות על הרכב. בכלל, מבלי להיות "ספורטיבית", אני מוצא אותה כנחשקת וככזו הפונה לקהל מצומצם שיש לו אהבה למכוניות. היא שונה בהרבה - בגרסה הידנית - משאר אחיותיה הנפוצות, עד שהיא כמעט דגם נפרד בפני עצמו. היא מקבילה במאפייניה לאיביזה 1.6 ליטר, למשל - אבל יש הבדל בין קהלי היעד.

כל אלו גרמו לי לחשוב וליזום את קהילת "מועדון בעלי יונדאי I20 Supreme" (חפשו בפייסבוק). קהילה קטנה (כנראה) וחמימה של בעלי מכונית מדגם זה. המטרה היא לשתף תמונות וחוויות ממערכת היחסים עם המכונית ובהמשך אף ליצור מפגשים וטיולים. קיימות קהילות דומות לדגמים אחרים (כולל מועדון ולוסטר, למשל) והיום נולדה קהילה חדשה לנוף הרכב המקומי - קהילה שתוכל לגבש קהל קטן ומיוחד.

אם כו, אשמח אם תוכלו להחזיק לנו אצבעות שנצליח ו.. אם אתם מחזיקים במכונית כזו, אתם מוזמנים להצטרף לדף הפייסבוק :)

imagex.jpg

image (2X).jpg

image (1).jpg

עריכה אחרונה על ידי E.T 4x4
  • תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בישראל יש כמות מצומצמת של אותה "גרסת-העל" של ה-I20 - מה שמעצים את תחושת הייחודיות בבעלות על הרכב. בכלל, מבלי להיות "ספורטיבית", אני מוצא אותה כנחשקת וככזו הפונה לקהל מצומצם שיש לו אהבה למכוניות.

תשמע בחור צעיר, אתה מנסה לגזול מהפאביה את הכתר וזה לא יעבוד לך! בוש והכלם!

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מאוד מקווה שהיית ציני וצחקת ברוב המשפטים , בשבילך .

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

איתמר אתה בא להקים איתי את מועדון ספייס סטאר? יש לי לוגו אפילו.

״ספייס סטאר-לחווית הנהיגה לנהג המקצועי״.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

"ספייס סטאר - נהיגה מכוכב אחר! (לא בעליות!)."

זו בסך הכל I20 עם מנוע 1600, רכב נחמד מאוד לשימוש משפחתי אבל אין בו מאפיין ייחודי או משהו חמוץ ומתוק.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

בחו"ל יש להרבה רכבים פורומים ודפים כאלו ואחרים. שיהיה בהצלחה בכל מקרה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תרגיעו. זו "גרסת העל" של I20.

מאוזנת מחד אך שובת לב מאידך.

נחשקת וככזו הפונה לקהל מצומצם שיש לו אהבה למכוניות.

כמעט דגם נפרד בפני עצמו.

לשתף תמונות וחוויות ממערכת היחסים עם המכונית.

היום נולדה קהילה חדשה לנוף הרכב המקומי - קהילה שתוכל לגבש קהל קטן ומיוחד.

השאלה היא "האם הלב שלך בנוי למנוע הזה?"

אני לא הייתי מחזיק מעמד.

נ.ב. - תביא לנו גם מהחומר שאתה לוקח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תראו, חברי הפורום היקרים,

לצערי, אינני יכול כרגע להרשות לעצמי אגדות מוטוריות כשלכם - ובכלל, אתם המומחים לתחומי הרכב והנהיגה הספורטיבית ויש לכם את העולם המוטורי המפותח שלכם.

יחד עם זאת ועם כל האהבה וההערכה, אתם מוזמנים שלא להגיב בשרשור זה. אני פונה לקהל מסוים והיות ואינכם שייכים אליו, אתם מוזמנים לאחל לנו המון בהצלחה.

כאמור, הפנייה מיועדת לבעלי I20 Supreme 1.6 ידנית.

פורסם

גם אני בזמנו חיפשתי רכב חם חדש עבורי. ניסיתי לחפש את היונדאי בדגם ה3 דל' וכשלתי.

נאלצתי להסתפק בפונטו שיש לי היום. חבל.

אולי הייתי צריך להרחיב את החיפוש לדגמי ה5 דל' גם כן.

בהצלחה !

!AWDSOME

פורסם
תראו, חברי הפורום היקרים,

לצערי, אינני יכול כרגע להרשות לעצמי אגדות מוטוריות כשלכם - ובכלל, אתם המומחים לתחומי הרכב והנהיגה הספורטיבית ויש לכם את העולם המוטורי המפותח שלכם.

יחד עם זאת ועם כל האהבה וההערכה, אתם מוזמנים שלא להגיב בשרשור זה. אני פונה לקהל מסוים והיות ואינכם שייכים אליו, אתם מוזמנים לאחל לנו המון בהצלחה.

כאמור, הפנייה מיועדת לבעלי I20 Supreme 1.6 ידנית.

עזוב אותך,חושבים שהם מצחיקים.

תתחדש ובהצלחה!

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

במקביל נפתחת קבוצה לבעלי מאזדה 3 1.6 אוטומטית.

אם אתם חלק מהקהילה הקטנה כל-כך והמיוחדת,

צרו איתי קשר בפייסבוק...

:-P

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...