Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה דבר מקובל ודבר מצוין אפילו שיש מועדון לדגמי רכב מסוימים ללא קשר אם זה דגם מוצלח או לא,פשוט הכתיבה של הבחור מעלה גיחוך קל עקב הסגידה לדגם הספציפי,אין בעיה עם מועדון I20,אבל מועדון לרמת גימור אחת ?

ד"א מועדון פיאסטה בהקמה.(פתוח לכל הדגמים לא רק לגרסאת העל 1.25 ידני)

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

^^^ בדיוק.

לגבי ה 1.25 ידני - אין לכם אומץ.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

חבר'ה, שחררו מהבחור. אז אין לו אבארט או GTI, זה לא אומר שהוא לא יכול "להקים מועדון" לבעלי אותו הרכב. למה לבעלים של מיטו 0.9 ידנית מותר להיות חלק ממועדון והבעלים של i20 אסור? (מחילה מכל בעלי המיטו, הדוגמא לצורך הדוגמא. יש לכם אחלה אוטו). בתקווה המועדון הזה יאבד כמה אנשים שיוכלו לדון בנהיגה ומכוניות ואם כישורי הנהיגה של לפחות אחד החברים יגדלו, או לחלופין הסכנה שאחד מהם מהווה לסובבים תקטן, ולו באחוז אחד, הרי שהמועדון הזה הועיל לכולנו.

לפות"ש, הייתי מציע לך להרחיב קצת את" תנאי הקבלה" למועדון. גם ככה יש כאן מעט מכוניות, מכוניות מיוחדות, במיוחד כאלה שאינן ספורטיביות, יש עוד פחות (אני מוכן להמר שיש על הכבישים היום פחות יונדאים כמו שלך מאשר רנו מגאן ספורט). אחרת תמצא את עצמך כיו"ר של מועדון עם חבר אחד. אולי תוכל להרחיב את תנאי הקבלה לבעלי כל יונדאי I20 ידנית, או כל I20 עם מנוע 1.6 או כל קומבינציה אחרת שתוכל לעזור לך לפנות לקהל קצת יותר רחב ותוך כדי לשמור על הייחודיות.

שיהיה בהצלחה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

השאלה החשובה היא, כמובן, מי לוקחת בפתיחות: i20, פאביה או למבורגיני הוראקן.

אאל"ט יש מישהו בפורום שמחזיק (או החזיק) יונדאי כזו בעלת 3 דלתות שהיא נדירה עוד יותר.

יא ווראדי, אני מקווה שהיא בחניה סגורה+כיסוי+מצלמות+אבטחה.

עריכה: האם הרכב עובר את ״מבחן ערוסי״?

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
חבר'ה, שחררו מהבחור. אז אין לו אבארט או GTI, זה לא אומר שהוא לא יכול "להקים מועדון" לבעלי אותו הרכב. למה לבעלים של מיטו 0.9 ידנית מותר להיות חלק ממועדון והבעלים של i20 אסור? (מחילה מכל בעלי המיטו, הדוגמא לצורך הדוגמא. יש לכם אחלה אוטו). בתקווה המועדון הזה יאבד כמה אנשים שיוכלו לדון בנהיגה ומכוניות ואם כישורי הנהיגה של לפחות אחד החברים יגדלו, או לחלופין הסכנה שאחד מהם מהווה לסובבים תקטן, ולו באחוז אחד, הרי שהמועדון הזה הועיל לכולנו.

לפות"ש, הייתי מציע לך להרחיב קצת את" תנאי הקבלה" למועדון. גם ככה יש כאן מעט מכוניות, מכוניות מיוחדות, במיוחד כאלה שאינן ספורטיביות, יש עוד פחות (אני מוכן להמר שיש על הכבישים היום פחות יונדאים כמו שלך מאשר רנו מגאן ספורט). אחרת תמצא את עצמך כיו"ר של מועדון עם חבר אחד. אולי תוכל להרחיב את תנאי הקבלה לבעלי כל יונדאי I20 ידנית, או כל I20 עם מנוע 1.6 או כל קומבינציה אחרת שתוכל לעזור לך לפנות לקהל קצת יותר רחב ותוך כדי לשמור על הייחודיות.

שיהיה בהצלחה.

Spire, תודה על המשוב. הקהילה פתוחה לכלל דגמי I20 עם מנוע 1.6 ליטר (שמגיעים, בלאו הכי, ברמת הגימור הגבוהה). הפאנץ' - בנוגע ל-1.6 ליטר עם תיבה ידנית - נבע מתוך מחשבה שהאופי של הגירסה הזאת שונה משמעותית מזה של הדגמים האוטומטיים, שהם נינוחים יותר בגלל אופי תיבת ההילוכים; לצורך העניין, יש פער של 2 שניות בתאוצה ל-100 קמ"ש - הבדל שנחשב תהומי. נתון התאוצה אמנם לא חשוב ביום-יום, אבל הוא מלמד רבות על אופי הפעולה של חטיבת הכוח.

פורסם

מיד אחרי שיסגרו את מועדון אמקור.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מיד אחרי שיסגרו את מועדון אמקור.

LOL

ואושריקו - מה תעשה, טיול חובבי קורולה? טיול של נהגי אלביט שנוסעים 140 קמ"ש או נתקעים בנתיב השמאלי? :D

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
השאלה החשובה היא, כמובן, מי לוקחת בפתיחות: i20, פאביה או למבורגיני הוראקן.

יא ווראדי, אני מקווה שהיא בחניה סגורה+כיסוי+מצלמות+אבטחה.

עריכה: האם הרכב עובר את ״מבחן ערוסי״?

תלוי. האם היית אומר שיש לרכב הזה מספיק כבוד?

לפות"ש:

תתחדש! מקווה שתצליח להקים קבוצה איכותית וגדולה של בעלי הרכב

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

LOL

אני בוכה כאן מצחוק. ואין משהו שאני יאמר ויתעלה על ההברקות כאן.

עכשיו, תמשיכו.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
LOL

ואושריקו - מה תעשה, טיול חובבי קורולה פשע? טיול של נהגי אלביט שנוסעים 140 קמ"ש או נתקעים בנתיב השמאלי? :D

בהחלט כן. אני שיניתי לה תדמית ממזמן. מה שלא נראה לי שאפשר עם רנו קליאו או ניסן מיקרה.:twisted:

לצערי יש סבירות גבוהה שינעלו את השרשור, אך אני מוכן להמשך הצחוקים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...