Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשש לאובדן רישיון נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, כשחזרתי הביתה וחיפשתי בכיסים את הרישיון כדי להתחיל לנסוע עם האוטו גיליתי שהוא לא עליי. כשחיפשתי אותו בבית לא מצאתי אותו, גם לא ברכב וגם לא במקומות שהייתי בהם בחוץ.

במידה והרישיון שלי נאבד מה אפשר לעשות? אגב, אני נהג חדש עדיין, ונשלחו אליי שני רישיונות פלסטיק, אבל אני מפחד שיעשו משהו אם הרישיון האחר(במידה ונאבד כמובן ומישהו לקח אותו) אם זה אפשרי בכלל(?)

משרד הרישוי יכול להוציא לי רישיון נהיגה אחר עם מספר רישיון אחר?

פורסם

אז זהו, שלא הבנתי אם צריך לפנות למשטרה או לא. והאם זה תקף גם לנהגים חדשים. ובכלל, אולי אני יכול לא לדאוג כי לא יכולים לעשות עם הרישיון כלום.

בגלל זה נפתח אשכול חדש.

פורסם

יכול להוציא כפל רשיון במשרד הרישוי או ברישוימט במספר סניפי סופרפארם, ואם יש לך סבלנות - להזמין דרך אתר משרד הרישוי או דרך הרישויפון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יכול להוציא כפל רשיון במשרד הרישוי או ברישוימט במספר סניפי סופרפארם, ואם יש לך סבלנות - להזמין דרך אתר משרד הרישוי או דרך הרישויפון.

אבל יש לי עוד רישיון שנשלח אליי, רישיון פלסטיק בדיוק כמו האחר.

השאלה העיקרית שלי היא: האם צריך לדווח על זה או שפשוט אפשר להירגע כי לא יכולים לעשות איתו כלום...

פורסם

לא יעשו איתו כלום :) אל חשש. כמו כל תעודה אחרת עם פרטים, כתובת וכו' זה לא נעים לאבד ויכול לשמש אנשים מפוקפקים אבל בוא נצא מנקודת הנחה שלא.

הבעלים הגאה של הקיה ריו הכי רעה באיזור חיוג אפס-תשע.

~ אני בחורה ~

פורסם

אני חושב שכדאי להגיש הודעה במשטרה. רשיון נהיגה לעיתים משמש כאמצעי זיהוי. עדיף שתהיה לך הוכחה שאמצעי זיהוי זה אבד לך ועלול להיות בשימוש של אחר. [הסבירות לדעתי נמוכה עד אפסית ובכל זאת הייתי נוהג משנה זהירות].

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

זה הכי נכון לעשות, בפועל מה שיקרה זה שהשוטר\ת בתחנה יסתכל עליו במבט עקום, יגיד לו ללכת להוציא חדש ושלא יטריד את מנוחתם..

כמובן אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שיושבים שם דגנרטים, כי הסיכוי למישהו נורמלי הוא כמעט אפסי.

פורסם

חייב לתעד את ההודעה במשטרה. לכל מקרה שלא יהיה [וכפי שרשמתי כנראה שלא יהיה] אתה רוצה להיות מסודר עם אישור על הודעה כזו.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אני חושב שכדאי להגיש הודעה במשטרה. רשיון נהיגה לעיתים משמש כאמצעי זיהוי. עדיף שתהיה לך הוכחה שאמצעי זיהוי זה אבד לך ועלול להיות בשימוש של אחר. [הסבירות לדעתי נמוכה עד אפסית ובכל זאת הייתי נוהג משנה זהירות].

לעיתים - למה לא כמעט תמיד (אבל בהחלט דבריך מעוררים מחשבה).

אני את הת"ז משאיר כבר באופן קבוע בידי אבי, כך הוא יכול לדוגמא למשוך עבורי חבילות בדואר (כשהם לא שובתים) ובכל מקום מקבלים ממני את הרישיון נהיגה בשמחה.

עכשיו כשאני חושב על זה, יש לי במגירה אוסף של רישיונות נהיגה שפג תוקפם, חוררתי את כולן.

• תוכן חדש...