Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך רכב Hybrid בא לידי ביטוי בפקק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר דיון מוצלח של "איך מערכת STOP&GO באה לידי ביטוי בפקק?"

הייתי חייב להמשיך ולשאול.

נניח פריוס, מדי יום ביומו בדרכה לעבודה וחזרה ממנה - מגיעה לפקק שאורך חצי שעה לכל כיוון.

הרי שפקק מדובר במהירות אפסית עד מאוד מאוד איטית (לצורך העניין פקק כבד).

ידוע לכל שפריוס משתמש בחשמל עד מהירות 60 קמ"ש (תקנו אותי אם אינני מדייק אבל זה הכיוון), כך שכל יום במשך חצי שעה המערכת הזאת עובדת ללא הפסקה והפריקה של הסוללה היא מטורפת.

נגזים ואומר שנניח ואני אפילו לא מצליח לעבור את ה50 קמ"ש בדרכי ובחזרתי לעבודה, אני גר בקצה X של העיר והעבודה בקצה Y, אין שום חלק מין הדרך שעובר את ה50 קמ"ש ותוסיפו לפה את הגורם של פקק חצי שעה (לצורך העניין).

מה אומרים שקורה כאן?

Seat Mii 3Doors

פורסם

פשוט כשהסוללות מתרוקנות, מנוע הבנזין נכנס לפעולה ומטעין אותן מחדש וחוזר חלילה. (האלגוריתם קצת יותר מורכב כדי להאריך את חיי הסוללה, אבל הבנת את הרעיון)

פורסם

שרכבים היברידים נכנסו לאופנה כולם צחקו עליהם.

בפקק אחרי זמן קצר אתה מרוקן את המצברים.

בכביש מהיר אתה ישר מרוקן את המצברים.

הם עובדים מעולה בנסיעה רגילה בעיר עם עצירות רגילות ברמזורים.

במקלארן P1 עושים את השימוש הנכון במנוע היברידי, תוספת של עוד הרבה כוח מתי שצריכים אותו.

אייל

פורסם

יש שתי שיטות להנעה היברידית.

1) כאשר מנועים מקבילים ויש גיר ביניהם.

2) כאשר מנועים מחוברים ומנוע חשמל משמש כמנוע עזר למנע בנזין.

במקרה השני, כאמור מנוע בנזין מופעל תמיד, פשוט בהאצות מנוע חשמל דוחף יותר ובכך עוזר לחסוך דלק ואנרגיה של בעירה לצורך דחיפת רכב.

במקרה של מנועים מקבילים המנוע החשמלי לוקח על עצמו את כל העבודה ובכך מייתר את מנוע הבנזין בעבודת זינוק שהיא הכי זוללנית בדלק.

כך שבפקק ארוך מנוע בנזין יעבוד, אבל ישמש אך ורק לטעינת מצברים של מנוע חשמלי.

• תוכן חדש...