Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק איביזה 1.2 .TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר פתחתי שרשור על נושא המנועים הקטנים והרכבים הגדולים, אבל אני כל כך לא מבין ולא מצליח לתפוס איך אנשים אומרים שהם מגיעים ל-1:15 בסקודה יטי.

לי ולסיאט יש את אותו מנוע בדיוק, 1.2 TSI ואצלי זה ידני.

אם אני עושה נסיעה של מזגן, הילןך 6, 90-95 קמ"ש מק.גת לראשון על כביש 6 ובלי לגעת בברקס פעם אחת - אני מגיע בקושי ל-1:15.

אמרו לי פה על עדכון תוכנה, הלכתי לסקודה ובדקתי, הגירסא הכי אחרונה שיש לי.

אני שם את מחשב הדרך על צריכה עכשווית, ואני משתדל לא לעבור את ה-10 ליטר לכל 100 ק"מ.

אני נוסע לאט, מאיץ לאט, לא משנה בתוך עיר או מחוץ לעיר...אני מגיע ל-1:10 גג 1:11.

אותה צריכה היתה לי עם מנוע 2000 מקודם, אז מה השגתי במעבר למנוע קטן???

אני ממש לא מבין איך אנשים מגיעים ל-1:15, אני משתגע מזה, אני מורט את 3 השערות שנשארו לי בקרחת מרוב קריזה, אני לא מצליח להגיע לזה ולא משנה מה עושה.

הרכב תקין, 2012, 30K ק"מ, מטופל יפה.

לא מובן...

פרנקופיל מושבע!

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

משהו לא תקין זה לא יכול להיות.. אני עם לחיצות פה ושם מוציא סביב ה 1 ל 14 ובמצבים מסוימים יותר.

אתה אומר שאתה נוסע רגוע אז זה מוזר באמת.

פורסם

יש לי איביזה שנת 2011 1.2 TSI ידנית.

בנסיעות של 70% עיר + 30 % בין עירוני אני מצליח להגיע בין 12-14 ק"מ לליטר (כמובן שתלוי במצב הכביש).

נוסע בין 100-120 קמ"ש ללא האצות ביניים מיותרות לרוב משתמש בבקרת שיוט.

בנסיעה בין עירונית רגועה יותר ראיתי צריכה של 15-17 ק"מ לליטר.

פורסם

סוד הקסם הוא בלימת מנוע , כמה שפחות ללחוץ על הברקס.

רואים מרחוק שהרמזור אדום ? תתנו למנוע לבלום. אתם במהירות גבוהה ? תנו ברקס בקטנה. הרעיון הוא לקצר זמן עמידה ברמזור ואם אפשר להגיע לרמזור במהירות 5 קמש ואז הוא יהפוך לירוק זו הגדולה. התנגדות קינטית קטנה יותר מהנגדות סטטית , לכן יהיה קל יותר למנוע להאיץ.

פורסם

קצת לחדד את מה שתמיר כתב, סוד הקסם הוא לא בלימת מנוע, אלא תכנון נסיעה ומבט רחוק קדימה, אם אני מצליח להוציא 1 ל10 ממנוע 2000 ספורטיבי בלי לרחם בכלל על הרכב, (אין נסיעה כמעט שהרכב לא רואה 5000 סל"ד) - וכל זה בחיפה עם כל העליות, אז תעשו לי טובה. או שאתם לא יודעים למדוד, או שאתם חולים במחלת הגז-ברקס הנפוצה בקרב ישראלים רבים בכלל ואנשי ליסינג בפרט.

ולבחור עם הייטי 1.2 שלא מבין למה האוטו אוכל לו יותר דלק מהאיביזה - בוא אני אשים לך על הגב תיק של 40 קילו, לא תתאמץ יותר?

יש לך ג'יפון עם מנוע של טוסטוס, שבשביל להזיז את הרכב חייב להגיע לסל"ד גדישה יעיל, וכשדוחסים יותר אוויר למנוע, צריך גם להזריק דלק בהתאמה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ולבחור עם הייטי 1.2 שלא מבין למה האוטו אוכל לו יותר דלק מהאיביזה - בוא אני אשים לך על הגב תיק של 40 קילו, לא תתאמץ יותר?

יש לך ג'יפון עם מנוע של טוסטוס, שבשביל להזיז את הרכב חייב להגיע לסל"ד גדישה יעיל, וכשדוחסים יותר אוויר למנוע, צריך גם להזריק דלק בהתאמה.

אני לא מצפה שתהייה לי צריכה כמו של האיביזיה, אני מודע מאוד להבדלי המשקל ביני לבינו.

אבל כנראה, שכוונתי לא הובהרה דיו.

פרנקופיל מושבע!

• תוכן חדש...