Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צפצוף פתיחה ונעילה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעדיף שמישהו יתעורר אבל שהאופנוע שלי ינצל.

אלא אם כן אתם מעדיפים שהשכן שלכם ישן בשקט אבל תקומו בבוקר לגלות שנעלמו לכם 25 אלף ש"ח מהארנק, או אפילו הרבה יותר מכך.

הכל עניין של כיוון רגישות של האזעקה, האזעקה שלי לא מצפצפת בקלות, אבל היא יודעת לעשות את העבודה, והצילה לי כבר את האופנוע פעם.

• רעיון גרוע 1

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

כן - להקשיב למנעולים נפתחים ונסגרים. אישית אני בודק לפחות דלת אחת אחרי הנעילה, כדי לודא שלא נשארה דלת פתוחה (במיוחד לאחר הארוע לפני כשנה, שבו ילד נכנס לרכב שלא היה נעול, לא הצליח לצאת ומת ממכת חום). בודק כל פעם דלת אחת, אבל כל פעם דלת אחרת שאליה אני קרוב, כך שיש איזה סבב בדיקה של מערכת הנעילה.

אני מעדיף שמישהו יתעורר אבל שהאופנוע שלי ינצל.

המחוקק בישראל חושב אחרת - העדיף את טובת הכלל על פני טובת הפרט, במיוחד לאור יעילות מוגבלת ביותר של האזעקות במניעת גניבות. גם באזעקות של בתים יש מגבלה על משך ועוצמת הצפירה המותרים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המאזדה 6 שרכשתם היא כנראה מדגם פרימיום, כי רק בדגם הזה מגיע צפצוף בנעילה \ פתיחה.

באופל באף רמת גימור אין את זה.

אם אתה רוצה - הפתרון היחידי הוא להתקין סירנה \ פיאצו שיעשה לך צפצוף. (שים לב...זה לא אזעקה, זה רק צפצוף של פתיחה וסגירה).

במידה ותרצה אזעקה אז תצטרך ללכת למתקין מיגונים שירכיב לך.

בהצלחה,

עופר

פורסם
המדינה החליטה לתמוך באנשים העובדים שצריכים לישון בלילה ולא לרדוף אחרי חתולות המטפסות על רכבים.

רוצה התרעה שגונבים לך את הרכב? תשלם לחברה שתתקשר אליך.

כנ"ל גם בנושא ביפים בנעילה ופתיחה. לא רוצה לדעת מתי פלוני נועל את הרכב שלו.

כנראה שאתה פה הפולני

פורסם
המדינה החליטה לתמוך באנשים העובדים שצריכים לישון בלילה ולא לרדוף אחרי חתולות המטפסות על רכבים.

רוצה התרעה שגונבים לך את הרכב? תשלם לחברה שתתקשר אליך.

כנ"ל גם בנושא ביפים בנעילה ופתיחה. לא רוצה לדעת מתי פלוני נועל את הרכב שלו.

סליחה תיקון קטן,

"המדינה החליטה לתמוך באנשים העובדים בתור גנבי רכב.."

• תוכן חדש...