Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון צרכנות חדש מצטרף להנחות הגדולות בעולם הרכב- קרנות

Yossim
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אחרי זמן רב בו רק מועדון הצרכנות חבר הציע הנחות גדולות על מגוון רחב של דגמי הרכב הנמכרים בארץ, אנחנו עדים למועדון צרכנות נוסף שמצטרף להנחות הגדולות, הלו הוא מועדון הצרכנות הקרנות.

מועדון הצרכנות של הקרנות כולל בתוכו את משרתי הקבע במשטרה ובשירות בתי הסוהר ומאפשר לקהל לקוחות גדול נוסף להנות מהנחות על רכבים חדשים.

זהו אומנם מבצע ראשון שאני עד אליו עם מועדון הצרכנות של הקרנות, אך הלוואי וזהו סימן לבאות, הן למועדון הצרכנות של הקרנות והן למועדוני צרכנות נוספים, מבצעים דוגמת זה מנגישים את ההנחות לקהל רחב יותר.

המבצע הראשון של המועדון הינו שיתוף פעולה עם טלקאר, יבואנית קיה לישראל, אחד המותגים הנמכרים ביותר בישראל בשנים האחרונות.

ניתן למצוא במבצע את שלל הדגמים של היבואנים בהנחות שמתחילות ב4,500 ש״ח על הפיקנטו ועד 15,000 ש״ח לדגמי הסורנטו והקארנס.

בניגוד למבצעי חבר, כאן ניתן לראות הגבלת כמות לרכבים שבמבצע דבר שלא ראיתי מעולם במבצעי חבר.

בנוסף אני חייב לציין שמדהים אותי פעם מחדש העובדה שמשטרת ישראל בוחרת בדגמים כלכך יקרים לשרת את הניידות.

להלן פרטי המבצע- http://wp.me/p4IgOJ-86

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוזר באמת שלא היו מבצעי רכב לקרנות השוטרים עד היום

כרגע יש מבצע מקביל בקיה גם בהסתדרות המורים וגם עם ארגון הוט, המחירים זהים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שמח לשמוע שיש מועדוני צרכנות לוקחים חלק בזה מצד אחד כמו שאמרתי וננקווה שלא מעט יעשו כן.

מה שכן נמאס מכל המחירוני מדבקה הללו שנעשים רק לשם חברות הליסינג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...