Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן אקס-טרייל חדש 7 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב 7 מקומות וידוע לי שעד היום היתה ניסן קשקאי 5+2 .

דגם חדש יצא לקשקאי אבל הוא יהיה רק 5 מקומות. הדגם עם 7 נקרא אקס טרייל.

השאלה שלי האם מישהו יודע אם בכלל הוא יגיע לארץ ומתי ? בסוכנות של ניסן לא קיבלתי תשובה...

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

לא נראה לי שקרסו יוותרו על התחום הזה, במיוחד שיש בקטגוריה את האאוטלנדר.

אני מהמר על ינואר 2015.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

על אף העיצוב הדומה בינו לבין הקשקאי, הX טרייל הוא דגם עצמאי שקיים עוד מ2001 ונמכר גם בארץ. עם טיפה יותר יכולות שטח.

הקשקאי קיים מ2007 , ובעצם סוג של אחראי לשינוי במכירות של הקרוסאוברים על פני המשפחתיות הרגילות.

פורסם

עקרונית, זה רכב המתחרה ישירות בקיה סורנטו ויונדאי סנטה פה שיש להם שוק לא רע בישראל כך שאין סיבה ממשית שלא ניראה את הדגם הזה כאן, מה גם שכל המכלולים העיקריים זהים לקשקאי אז גם לא נדרשת מהיבואן הכנה מיוחדת לדגם. מאמין שניראה את הדגם בישראל אך כניראה לא בקרוב, הם צריכים להתרכז שם גם בדאצ'יה וגם בדגמים החדשים של ניסאן החשובים יותר (קשקאי, ג'וק מחודש ופולסאר).

פורסם

אם זה מעניין אותך ברמת השרון יש קשקאי+2 למכירה, שמור מאוד. יד ראשונה. נדמה לי מ 2010 או 2011.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

Bar72 אתה צודק...

הלוואי והיה רכב 7 מקומות עם טורבו וגיר dsg אבל אני מחפש רכב suv ולא מיני וואן... בקטע הזה אין הרבה מבחר חוץ מהיפניות. היתי הולך בכיף על רנו גראנד סנייק דיזל. בכל מקרה טווח המחירים יהיה עד 170k . והרכב יהיה חדש. יש למישהו רעיונות ?

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...