רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
רנו קליאו משנת 1995. הגה כוח הפסיק לעבוד - ההגה קשה. יש שמן ולא נראית נזילה. האם יש כאן בעיה בטיחותית? מה יכולה להיות הבעיה - משאבה?
הודעה אחרונה מאת Mordif, -
- 1 תגובות
- 827 צפיות
מה ההחזר המקובל לקילומטר על נסיעה ברכב הפרטי מטעם העבודה? (נפח 1.1 אם זה רלוונטי) תודה
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 761 צפיות
שלום לכולם קניתי לפני כשבועיים סוזוקי ליאנה2007 מאוד מרוצה ממני למרות כל הביקורות הרעות פה ושם שראיתי כאן אותי היא משרתת בסדר גמור יש רק משהו אחד אינו מובן לי. הדלק, תידלקתי לפני מס' ימים ויש לציין כי המהירות הקבועה שלי בעיר שרוב הזמן הנסיעה היא בעיר נעה בין 80 ל 90 באזורים שניתן להגיע אליהם למהירות הזו כמובן העניין הוא דילקתי אמנם לא מלא מאז שקניתי את הרכב התידלוק האחרון שלי היה לפני כ 3 ימים ועכשיו המחוג מראה לי לאחר יום של התידלוק הוא ירד בכמה סנטימטרים מה שלא כל כך נראה לי הגיוני שהוא אכל כל כך הרבה ביום אחד שלא נסעתי גם הרבה למישהו יש הסבר לכך? שלום גם לך מההנהלה. לקראת ההודעה הבאה מומלץ לכתוב עם סימני פיסוק כדי שנבין מה אתה רוצה, וגם לכתוב כותרת נורמלית כדי שהש…
הודעה אחרונה מאת hanan142, -
יגיע ל7.40 ! (ואני שואלת מה יקרה כשהדולר יעלה ל4 שח? או שהנפט יחוזר ל150 ? שני התחרישים כבר התרחשו בעבר (הדולר בעבר לא היה רחוק מ5 שקל. לדעתי האישית מאוד הגיוני שליטר 95 יעלה עוד שנתיים 10 שח )
הודעה אחרונה מאת Sameer_tuning, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, מלבד איביזה 2010 , לאבא שלי יש שברולט בלייזר אס-10 1990 מיבוא אישי. קנה אותה חדשה מהסוכנות בלוס אנג'לס בסוף 89' , ו עדיין אצלנו עד היום. עם קצת יותר מ 150,000 ק"מ, מנוע ה 4300 סמ"ק עדיין במצב מצויין. ב 21 שנים לא ראתה מוסך או כל תיקון (מלבד שירות וחלקים שצריכים להחליף כל כמה שנים) ו ללא תאונות. צבע, בודי, מנוע, גיר הכל אורגינל. רק רציתי לשמוע את חוות דעתכם ברכב, ו למי שיודע כמה הוא שווה במצב שלו עכשיו. http://img715.imageshack.us/i/51789164035685377713824.jpg http://img831.imageshack.us/i/4321421.jpg http://img14.imageshack.us/i/image159id.jpg מקווה שימצא חן בעיניכם.
הודעה אחרונה מאת Ernesto, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי. שמתי לב לדבר מאוד מעצבן בהרבה מאוד יציאות מכבישים מהירים לדרך עירונית. השילוט של הגבלת המהירות ביציאות האלו מוצג בצד השמאלי ולכן מבלבל מאוד את אלו שנוהגים בכביש המהיר(ורואים את השילוט הזה מצד ימין). מי שלא הבין, עשיתי איור להמחשה: אני חושב שזה ממש מבלבל לפעמים כי הרבה מהיציאות האלו ממש צמודות לנתיב של הכביש המהיר ואז אתה ממש חושב שהמהירות הזו מתייחסת אלייך(כשפועל היא לא). אותי ספציפית זה בלבל לא מעט ורק כשראיתי שזה יורד ל-40 קמ"ש הבנתי שזה בכלל מתייחס להגבלה ביציאה ולא למי שנוסע בכביש המהיר. אני חושב שהוספת תמרור הדומה לתמרור א 4 מעל תמרור להגבלת מהירות ביציאה מכביש מהיר יכול להועיל מאוד: מה דעתכם בנושא?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
קאר-איסט תשווק בישראל את המכוניות מתוצרת SAIC הסינית. פרטים טכניים ומחירים פורסמו. חודשיים עברו מאז קיבלו בחברת קאר-איסט, מקבוצת דוד לובינסקי, אישור לייבא ארצה 360 מכוניות מדגם MG550 של SAIC, והיום מתחילים בקאר-איסט לרשום הזמנות לרכב החדש. זאת טרם פתיחתו של מרכז שירות או אולם תצוגה מרכזי למותג. SAIC הוא אחד מיצרני הרכב הגדולים ביותר בסין, וזה זמן רב שם לעצמו למטרה לחדור לשוק הגלובלי על מנת להגדיל את מחזור מכירותיו. בשלב ראשון זה ישווקו בישראל רק רכבים של המותג MG, שנרכש ע"י SAIC. הדגם הראשון שקיבל תקינה אירופאית ואישור לשיווק בישראל הוא הMG550, כאשר בעתיד אנחנו צפויים לראות כאן גם את הMG350 המשפחתית ואת מכונית המנהלים MG6. הMG550 תשווק ברמת…
הודעה אחרונה מאת Keyser, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
במספר מגזיני רכב באירופה מוכתרת מדי שנה המכונית הירוקה. אני מעלה כאן שני אתרים, בהם המנצחות הן מכונייות דיזל. כן ד י ז ל ! הראשון What Car? בו הזוכה היא GOLF TDI 1.6 והאתר השני MSN Autos בו הזוכה היא AUDI A3 TDI ומה קורה כאן בארץ, ביחס למכוניות עם מנועי דיזל? פשוט להתחרפן!
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
מצורף רשיון רכב שמגבה את דבריו של נציג UMI, אבל כל חיפוש באינטרנט מראה שהיא נשארה עם 112 כ"ס.
הודעה אחרונה מאת BURZUM, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לחץ כאן העיצוב המתוכנן: אגב מה אתם אומרים על העיצוב? אמיתי? זיוף? במידה וזה אמיתי, אני ממש לא אהבתי. נראה כמו הכלאה בין גולף לבין שירוקו מה שמוריד מהיוקרה של המותג. הרכב נראה טוב - פשוט צעיר מדי.
הודעה אחרונה מאת Clutch, -
היום הגיעה אלינו לעבודה הרכב הראשון מהסוג הסיני, זה הולך להיות רכב הדגמה ולאחריו אמורים להגיע עוד מהדגם הזה בתור מחליפים לפוקוסים והקורולות והאוקטביות המזדקנות. הרכב הוא מבית פריים ליס ובעל מנוע 1.8 טורבו, הפנים נראה מאוד איכותי ומסיבוב קצר על הרכב גם ניכר שהוא לא ממש פראייר ולא מתנהג כמו הספינה שהוא נראה אבל ביקורת ביקורת אני לא ממש יכול להעביר עליו כמה תמונות לא משהו שלה, אבל זה מה שיצא לי.
הודעה אחרונה מאת ליאור קלה, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ערב טוב חברים, אני חושב שכולם יסכימו שבימים האחרונים בהחלט נשברים שיאים בכל הקשור לעלות מוצר היסוד - דלק. בבקשה, בעל האתר CARSFORUM, יש לך כח אדיר ביד! תעזור לי לארגן הפגנת ענק נגד עליית מחירי הדלק!!! אתה יכול!!! יש אלפי מבקרים באתר הזה, ואיך לא - כולם "לקוחות פוטנציאלים" להפגנה רצינית! חובבי רכב! אנא, פתח אשכול ראשי "נעוץ" שיופיע בכל הפורומים, שם נקבע יום ושעה, מקום פעילות, ונוציא את זה לפועל! נעשה את זה פעם, פעמיים, וגם 5 - בסוף נצליח! אני מוכן לעזור בכל דרך מבחינת התארגנות לאירוע, אפנה זמן לכך בכל יום ובכל שעה!
הודעה אחרונה מאת הילל, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 42 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לשאול שאלה כללית ולא בהכרח נוגעת למכונית שלי. נניח ומדובר במכונית אוטומטית בעלת ארבעה הילוכים. אני, לתומי, כל הזמן חשבתי שאין הבדל קריטי במהירויות הנ"ל והעירו את תשומת ליבי, על כך שאני טועה . נתון שרירותי: צריכת הדלק במהירות 90 קמ"ש הינה 1 ל-15 (ליטר אחד לחמישה עשר קילומטרים). מה תהייה הצריכה במהירות 100 קמ"ש ? מה תהייה הצריכה במהירות 110 קמ"ש? כמובן שניתן לכתוב שכל מקרה לגופו ובכל מקרה מדובר ביחסי העברה שונים ובכל זאת, אני מבקש להתייחס לשאלה כאל ממוצע. התשובות שיינתנו, ימחישו לי האם הצריכה היא אכן די שולית, ע"פ מה שאני חושב, או שעלי להתבדות ולהבין שאני טועה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת yonisi, -
-
לצערי הבוקר עברתי בצומת קדרים לאחר תאונת הדרכים בה היה מעורבים 2 רכבים אחד מהם סקודה אוקטביה של משטרת ישראל, והשניה רכב אזרחי מסוג טויוטה קורוה. מהצילומים באינטרנט נראה שהסקודה שמרה על תא נוסעים שלם, והשאירה בחיים את קצין המשטרה, לעומת הקורולה אשר התפרקה לחלוטין והנהג שלה נהרג בתאונה. מה דעתכם על מראה הרכבים מבפנים ? קיים הבדל תהומי בין מצב הסקודה למצב הטויוטה, במקרה הזה ההבדל בין חיים למוות כאשר יש לשים לב שנהג הטויוטה הוא זה שסטה לכיוון הסקודה ונכנס חזיתית בצד הנהג שלמרבה הפלא נותר בסקודה שלם.
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 2 תגובות
- 707 צפיות
אולי זה שאלה קצת טיפשית אבל האם בלימה פתאומית צורכת יותר דלק מאשר האטה ואז בלימה והאם נסיעה בניוטרל מגבירה את הצריכה של הדלק? תודה סוניה
הודעה אחרונה מאת סוניקי, -
- 4 עוקבים
- 29 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ראיתי שצריך להירשם לפני שאפשר להשתמש בנתיב. מה קורה אם עולים על הנתיב לפני שנרשמים? הבנתי שלרכב עם 4 נוסעים ויותר הנסיעה היא חינם. האם גם רכב כזה חייב בהרשמה מוקדמת? ובכלל, היכן הם סופרים כמה אנשים יש ברכב? תודה
הודעה אחרונה מאת Eily, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, אז ככה, אני וחברתי היינו 3 חודשים בארה"ב ובשביל לטייל צריך אוטו, אז שכרנו לנו קרייזלר 300 לחודש ויאללה לטייל, באמת אחלה אוטו נוח מפנק והכול! אבל לא באנו לדבר על רכבים "משעממים" אז הרכב השני ששכרנו היה במקרה או יותר נכון בעזרת הבחורה החביבה מחברת השכרת הרכב שנתנה לנו לקחת את הרכב הזה מבלי שהזמנו אז הסוג רכב הזה! בכל מקרה זה היה שברולט קאמרו 2011 הרכב השלישי היה פורד מוסטאנג 2011 אז איך אפשר לא לעשות השוואה!?!? הקאמרו: האוטו מדהים ביופיו באמת הוא נראה כל כך מרשים ובאמת לכל מקמום שנסענו כל הזמן היו מבטים וגם אנשים פנו אליי לא פעם, בחור בן 70-80 בערך ניגש אליי בניו-אורלינס ואמר לי ש"זאת השבי היפה ביותר שהוא ראה מזה 3…
הודעה אחרונה מאת focus RS, -
- 16 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
לא ראיתי כאן נושא שמדבר על אלכוהול בזמן נהיגה אז החלטתי לשאול: אהלן חבר'ה,הבנתי שכל העניין הולך לפי משקלים המשקל שלי הוא 65 קילו והגובה 1.80. כמה אלכוהול אני יכול לשתות? הבנתי שאני יכול לשתות בקבוק בירה 330ML. עכשיו יש לחבר שבוע הבא יום הולדת והוא מביא הרבה מאוד וודקה,עכשיו השאלה שלי כמה וודקה אני יכול לשים בכוסות הגדולות+XL וכמה כוסות כאלה לשתות? הנה ציור: הבנתי שנכנס חוק שלנהגים מתחת לגיל 24 אסור בכלל טיפת אלכוהול בגוף,האם החוק הזה כבר נכנס? הבנתי שהוא עבר קריאה ראשונה בכנסת אבל לא בטוח אם הוא כבר נכנס לשימוש,זאת אומרת אם שוטר יעצור אותי לבדיקת שכרות ושתיתי בקבוק בירה של 330ML הוא יכול לזיין אותי על זה? ועוד שאלה מישהו יכול לתת טבלה לפי גובה ומשקל מה…
הודעה אחרונה מאת Style, -
- 1 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מישהו יודע איפה אפשר לשכור נגרר לרכב פרטי (קסנטיה) באיזור חדרה (לצורך הובלת סלון מחיפה לחדרה)? בכי קרוב שמצאתי בגוגל, זה א.ג. נגררים באיזור כפר סבא, אבל זה מצריך גיחה למרכז בנוסף. הכוונה לחברת השכרת רכב באיזור חדרה שמחזיקה טנדרים/מסחריות (רישיון נהיגה B) במחיר שפוי גם תתקבל בברכה. תודה.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
דבר ראשון אני כרגע בשלילה,נגמרת עוד חודש וחצי. ראיתי שדיברו על ההפגנה ההיא שבאו רק 100 רכבים וצריך לעשות משהו יותר רציני בשביל שזה יצליח כשאנשים באמת רוצים לעשות הפגנה, צריך לעשות את זה בצורה קצת יותר מוחצנת כמו למשל: כל אותם 100 האנשים שבאו להפגין,בואו ניפגש,אני מוכן לשים מכספי 500-1000 שקל על מנת להדפיס פלאיירים,שלטים וכו' על מנת להעלות את המודעות וכשתסתיים לי השלילה בעוד חודש וחצי אני מוכן גם לבחור נקודה בארץ ולנסוע ולפזר אותם שם, או לחלופין לשלם לאנשים שיחלקו אותם בצמתים. תסכימו איתי שאם על הפלאיירים האלה יהיה רשום תאריך ושעה שתצא הפגנה לכיוון מסויים, אני מבטיח לכם שתהיה היענות של יותר מ1000 רכבים ואולי זה גם יגיע לתקשורת לפני שזה יקרה. אם מישהו רציני אני מו…
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, התערבתי עם חבר, שאחרי סיום תקופת הנהג החדש אני אוכל להסיע רכב מלא בכל רכב בקטגוריית רישיון B. אני אומר מדוע התערבנו, אצלנו במשפחה יש קאיה קרניבל שזה 1+6. החבר טוען שאני לא אוכל להסיע יותר מ1+4, בגלל שאני נהג צעיר. בחיים לא שמעתי על השטות הזאת, אבל משום מה הוא עדיין טוען בתוקף ש"שוטר תנועה סיפר לו את זה". אני יודע שזה דבילי להתערב, אבל אני חייב לשים סוף לסיפור הזה. ניב ו.
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
שלום רב, אני מעוניין לייבא רכב רפואי לנכה צה"ל והייתי רוצה לדעת האם מששרד הביטחון מכיר ברכב זה ואם אני יכול לקבל את הפטור שמגיע לי מתוקף היותי נכה, גם על הרכב המיובא? אם הדבר אפשרי ומשהו בעבר ביצע את ההליך, אשמח לשמוע איך עושים זאת בדרך הקצרה ביותר. תודה רבה,
הודעה אחרונה מאת idanmeiri, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 9.7 אלף צפיות
אהלן חברים, במזל נולד אחותי בן ב"ה. עכשיו היא מסיעה אותו במושב הקדמי נגד כיוון הנסיעה ברכב יש כרית אוויר (!) ניסתי להסביר שאסור אך היא ואבא שלי בטענה ש כל עוד יש את הסלקל הכרית אוויר בכלל לא מגיעה לתינוק האם זה נכון? [חשוב לצין שהיא מעדיפה אותו מקדימה מבחינת נוחות ומבט עם התינוק ] מבחינה הגיונית שאני מתאר מצב שהכרית אוויר נפתחת הסלקל באמת מגן על התינוק, אבל בטח יש איזה סיבה למה אסור לשים את הסלקל מול כרית אוויר נכון? אשמח אם תשפכו אור על הנושא, דור
הודעה אחרונה מאת Geler GasGroupie, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
רציתי לשאול כמה מכם בעלי המכוניות בנות 10+ (עד שנת 2000) משקיעים בתיקונים ואחזקת הרכב לשנה אני כבר שבוע קורא את הפורום הטכני ולא ראיתי פוסט אחד של מכונית מה5 שנים האחרונות. קראתי על עשרות המלצות להחליף רצועות טיימינג, רצועות מנוע, מצערות שהלכו, רדיאטורים וכו' וכל תיקון כזה זה בסביבות ה1500 ש"ח. אני שואל דבר אחד- האם לא עדיף מבחינה סטטיטית לתת לאוטו לנסוע, מקסימום שמן מים וטיפולים זולים של בטיחות, עד שיתפוצץ ואז להביא אחד חדש ? אני מדבר על מכוניות ששוות מתחת ל10.000 ש"ח משנים 93-2000 כמו שלהרבה אנשים כאן יש
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
-
- 2 תגובות
- 10.1 אלף צפיות
מצאתי שרשור שבו כתוב ש"העיריה מודיעה" אבל זה נשמע לי מוזר: העיריה תתקשר הביתה לכל בעלי התו האזורי ותודיע להם שפג תוקפו?! יותר סביר שיום אחד פשוט אקבל דוח וזו תהיה הדרך של העיריה להודיע לי. חיפשתי באתר של העיריה ולא מצאתי. איפה אפשר לקבל תשובה מהימנה ומרגיעה? תודה!
הודעה אחרונה מאת עידן., -
- 1 תגובות
- 803 צפיות
הבוקר שמעתי בחדשות ברדיו עלייה של עוד כ12 אג' לליטר 95 בסוף החודש כמובן אם מתכוונים לעשות שוב הפגנה,אז צריך לעשות משהו לפני שזה ייקרה ולא אחרי. ואם כבר עושים אז עד הסוף.
הודעה אחרונה מאת timur2008, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מסקר שהוזמן ע"י עמותת "אור ירוק" ונערך ע"י "גיאוקרטוגרפיה", עולה כי אחד מכל חמישה נהגים הודה בעבירה הנ"ל. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000617824&nl=2
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת פוקוס 08 מליסינג וראיתי שיש בלוח כפתורי מספרים וכפתורי חיוג וניתוק. האם אני יכול לחבר לזה איכשהו קו טלפון שלי ? אם כן איפה עושים את זה ?
הודעה אחרונה מאת איתן_כ, -
- 0 תגובות
- 928 צפיות
אהלן. יש לי זוג מושבים קדמיים של אימפרזה טורבו GT, וכסא הנהג לא במצב מי יודע מה (כמו הרוב). הריפוד קצת משופשף באחת התמיכות ויש חור קטן במושב ואני רוצה לטפל בזה. 1. האם ניתן להחליף את הריפוד לריפוד מקורי זהה איפשהו? אם כן, היכן? 2. היכן ניתן למצוא ריפודים איכותיים שמתאימים לכסא המדובר התאמה מלאה ונצמדים לפי הצורה שלו? אשמח להמלצות על מקומות שאתם מכירים שמוכרים/ מתמחים במושבים כאלה. 3. אני צריך לעשות תיקון בשלדה הכסא התחתונה, ומחפש בעל מקצוע שיוכל להסיר את הריפוד והספוגים לתיקון וידע להחזיר אותם חזרה לאותה צורה, אשמח כנ"ל להמלצות. תודה מראש, וסליחה אם זה לא בפורום המתאים.
הודעה אחרונה מאת six 4 life, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום שמי אריאל, לפני כ15 דקות עברתי טרואמה יחסית לנהג חדש/צעיר. עליתי עם גלגל שמאל קדמי(מנקודת מבט הנהג) על אבן.בתחילה נראה כמו שקית לכל דבר ועניין,אפילו חברי שישב לידי אמר שמדובר בשקית ותו לא. מדובר בצומת מאוד מרכזית באשדוד,אם יעזור הדבר,מבצעים באזור שינויים בכביש. המהירות בה עליתי על המפגע היא בסביבות ה40 קמ"ש,לאחר ההיתקלות עצרתי את הרכב,יונדאי I30, לבדיקת הגלגלים. התברר שגלגל שמאל קדמי מוציא רעשים בעת פנייה לימין,רעש חריג,סוג של חריקה או שריקה. התחלתי לפחד שמדובר בבלמים,אך לאט לאט כעבור זמן מסויים(5 דקות) לאחר ששמתי לב שהלחץ של הצמיד ירד בחצי,התגלה שאין יותר רעשים(לא בסיבוב מלא לכל צד,ולא בפנייה,לכל צד, בערך ב20 קמ"ש) התקשרתי להורי,אמ…
הודעה אחרונה מאת Yony_S,
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 368 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- דובצע
- dani666
- Ldh_88
- eden8944
- G. P. Magnus
- spon83
- yohai71
- samg
- asix
- SlowRide
- צוק
- IsraCar