Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני אומר אם כולם עוברים לאופנועים ולא יהיו רכבים על הכביש (בתיאוריה) וזה יחסוך למשק הרבה כסף וזמן אני הראשון לעבור !

לא לכולם מתאים דו גלגלי. תיקח את הילדים לגן עם אופנוע? תעשה קניות עם טוסטוס?:roll:

חוץ מזה, אני אפילו לא יודע לרכב על אופניים:-D:lol:

מי שיגיד תחבורה ציבורית - כולנו השתמשנו בתחבורה ציבורית בצבא ויודעים כמה היא יעילה ומוצלחת:? . כדי להגיע למקום מסויים ב12 בצהריים למשל אתה צריך לצאת מהבית ב9 בבוקר, ועם רכב אתה צריך לצאת ב 11...

המיסים ימשיכו לעלות ועוד שנה שנתיים אני מאמין שליטר בנזין יעלה יותר מ10 ש"ח.

אני חושב שהפיתרון היחיד זה רכב חשמלי. לא היברידי וחארטה - חשמלי נטו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שהמעבר לרכבים היברידים הם מטעם איכות הסביבה בלבד (בהקצנה).

אני מת שתיהיה הפגנה ענקית בישראל, על כל הדברים שמציקים לנו, נקבל קצת אומץ ונעשה מהומות, כמו בצרפת, יוון או כמו כל מדינה שהאזרחים בה הם נורמאליים.

אנחנו למשל לא נורמאליים, אנחנו יושבים על הכסא ומתלוננים במקום לנצל את הכוח שלנו.

זאת לא אנרכיה

פורסם
לא לכולם מתאים דו גלגלי. תיקח את הילדים לגן עם אופנוע? תעשה קניות עם טוסטוס?:roll:

חוץ מזה, אני אפילו לא יודע לרכב על אופניים:-D:lol:

מי שיגיד תחבורה ציבורית - כולנו השתמשנו בתחבורה ציבורית בצבא ויודעים כמה היא יעילה ומוצלחת:? . כדי להגיע למקום מסויים ב12 בצהריים למשל אתה צריך לצאת מהבית ב9 בבוקר, ועם רכב אתה צריך לצאת ב 11...

המיסים ימשיכו לעלות ועוד שנה שנתיים אני מאמין שליטר בנזין יעלה יותר מ10 ש"ח.

אני חושב שהפיתרון היחיד זה רכב חשמלי. לא היברידי וחארטה - חשמלי נטו.

כי על חשמל אי אפשר לקחת 11023049% מס? הרי הבעיה זה לא מחיר הדלק, אלא המס שמשלמים על דלק.

116i

פורסם

צריכים לעשות שביתת דלק,

באירופה דבר כזה לא היה עובר בשתיקה,מפליאה אותי רמת האדישות פה,

מצד אחד כולם מדברים על זה כל היום אבל מצד שני אף אחד לא יעשה כלום.

איך אפשר להרים הפגנה?

לחסום כבישים,גם בלי שום אישור משטרתי?

תסכימו איתי ש2000 מכוניות שחוסמות כבישים המשטרה לא תוכל לגעת באף אחד.

בואו נארגן משהו כבר

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כי על חשמל אי אפשר לקחת 11023049% מס? הרי הבעיה זה לא מחיר הדלק, אלא המס שמשלמים על דלק.

גם מחיר הדלק עצמו עלה ויעלה, זה לא רק המס. גם אם תהייה הפגנה ומחאות ענק ויצליחו לשכנע את המושחתים האלה להפחית את המס על הדלק, יעלו את המס על משהו אחר.

חוץ מזה, קיימות היום טכנולוגיות להפקת חשמל מזבל למשל (כן זה אמיתי), תאים סולריים וכדומה. אף אחד לא יקח מס על חשמל שהפקת בעצמך. פשוט צריך להפוך את כל העניין הזה לישים, וזאת הבעיה הגדולה.

פורסם

תסלחו לי שאני אגרסיבי אבל כל המתלוננים פה חבורה של פרזיטים.

היום הייתה הפגנה בנושא - איפה הייתם?!

בלהתלונן באינטרנט אתם מספר 1 בארץ.

גם אם מחיר הדלק היה 15 ש"ח לליטר לא הייתם קמים מהכיסא, נצטרך לחכות שיגיע ל 30-40 ש"ח לליטר וגם אז אני בספק אם הישראלי המצוי יזיז את התחת שלו ..

פורסם

אגב מעניין אותי איפה איגוד נהגי המוניות והמובילים?

הם עשו ישיבה אחת שבסיומה הוחלט לא להחליט,קבוע להפגש כעבור כמה ימים,נפגשו ומאז הכל התפוגג והמסקנות לא פרסמו עד כמה שראיתי

פורסם
המס על הדלק בארץ מהגבוהים בעולם, 56%!

מאיפה הקרצת את השורה שהדגשתי באדום?

נכון, הבעיה היא גם בשיווק הדלק, אבל בדיוק בשביל זה יש ממשלה, שתוריד את מס הבלו ותתערב בשיווק הדלק.

אל תיפול בניסיון הנואש להסיט את צומת הלב ממס הבלו העצום למשווקי הדלק.

צודק, המס בארץ לא מהנמוכים בעולם, אבל הוא בשורה אחת עם כל מדינות אירופה

מי שמתעניין היכן אנחנו בעולם מוזמן להסתכל פה עמ' 63, מחקר משנת 2009 על מיסוי ומחירי הדלק בעולם.

אומנם ישראל נמצאת על פי המחקר ב"איזור 4" כלומר אזור-ממשלה-שוחטת-במיסים, אבל מבט קצר באיזה מדינות נמצאות מעלינו ואיזה מתחתינו מלמד שהמצב באירופה דומה מאוד לשלנו וברוב המקרים גרוע יותר.

אבל להם, למזלם, יש ציבור שמוכן לקום ולהלחם נגד הגזירות, אצלנו בעיקר נהנים לבכות

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תסלחו לי שאני אגרסיבי אבל כל המתלוננים פה חבורה של פרזיטים.

היום הייתה הפגנה בנושא - איפה הייתם?!

בלהתלונן באינטרנט אתם מספר 1 בארץ.

גם אם מחיר הדלק היה 15 ש"ח לליטר לא הייתם קמים מהכיסא, נצטרך לחכות שיגיע ל 30-40 ש"ח לליטר וגם אז אני בספק אם הישראלי המצוי יזיז את התחת שלו ..

מי שמתלונן באינטרנט - זכותו. יש הרבה שחושבים שהפגנה לא תשיג שום דבר. מתי היתה הפגנה נגד מיסים שבאמת שינתה משהו?

מתי הייתה הפגנה נגד המדינה שבאמת שינתה משהו בכלל בזמן האחרון? אני חושב שהפגנה לא תעזור. אנשים רוצים לפרוק קצת עצבים ולהמשיך הלאה. זה ידוע שלאזרחים אין כח נגד חוקים כאלה והפגנה לא תשנה את זה. להיות אופטימי זה בריא אבל צריך להיות גם ריאלי.

מי שמתלונן מתלהם ומצהיר שיגיע להפגנה ולא מגיע - באמת סתם פרזיט.

פורסם

כמו תמיד בכל שירשור של עליית הדלק,המון תגובות ולא באמת משהו שיכול להועיל..

העם רק בוכה ולא עושה עם זה כלום,עם כמה שזה כואב.

Scan Speak

פורסם
מוזמן להסתכל פה[/url] עמ' 63, מחקר משנת 2009 על מיסוי ומחירי הדלק בעולם.

אומנם ישראל נמצאת על פי המחקר ב"איזור 4" כלומר אזור-ממשלה-שוחטת-במיסים, אבל מבט קצר באיזה מדינות נמצאות מעלינו ואיזה מתחתינו מלמד שהמצב באירופה דומה מאוד לשלנו וברוב המקרים גרוע יותר.

זה היה ב2009, מאז המיסים עלו ובמיוחד מס הבלו שכרגע מהגבוהים בעולם.

נכון להיום, אנחנו יכולים ללמד את אירופה מה זה מיסים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אתה בטח מאותם אנשים שחושבים שרכב זה מותרות אבל לא עברת יום בחייך ללא רכב, אתה בטח גם חושב שמס על סיגריות עושה טוב למדינה ומונע מאנשים לעשן, ואת האמת חוץ מלורקן לי עוד יותר הכיסים זה לא עשה הרבה, אתה בטח גם חושב שכל מי שמחזיק רכב מחזיק אותו כי יש לו כסף ולא כי זה צורך אמיתי.

בגלל אנשים כמוך שיושבים בממשלה המס הזה מוטל עלינו, כמו המס פיתוח שמוטל על יבוא רכבים בגלל הסוסיתא שאיי שם יצורה הופסק בשנות ה60 אבל את המס אנחנו משלמים עד היום :?

אני אסביר לך את זה קצר . לי יש שני רכבים 1-פרטי ועוד אחד של העבודה . אבל אני לעומת הרבה מאוד אנשים לא קניתי מאזדה 3 2010 כי לכולם יש ועכשיו חושב איך לסגור את החודש , אלא משהו צנוע יותר . אני לא גר בתל אביב כמו כולם אלא במקום שאני יכול להרשות לעצמי . אני לא מסתכל אל אירופה כל היום כי אני לא גר שם , אלא פה . האם זה מסביר לך משהו ?

שכל אחד יסתכל קודם על עצמו ואז יצא להפגנות ברחבי המדינה , תפתח את חשבון הויזה שלך יש לך שם לפחות 1000 ש"ח מיותרים (ואני לא מתקמצן על כלום ).

ועוד דבר קטן , אני לא מנסה לשנות את המדינה , ממשלה , שרי כנסת , אני עובד ומגדל את הילדים שלי (זה העיסוק העיקרי שלי).

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תוכן חדש...