Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עזבו תשאירו את הרכב למותרות .

הסיבה היחידה שאני לא קונה אופנוע זה הפחד שלי להפצע אנושות ולמות ולהיות נכה ביגלל כסף .

למי שנוסע כל יום לעבודה אתם יודעים כמה תחסכו אם תסעו באופנוע ?

עם בחודש יוצא לכם 1000 שקל לדוגמה דלק. על קטנוע יצא לכם 300 שקל. 700 שקל חיסכון. את הרכב תשאירו בבית למותרות לכיף

בכל מיקרה מי שאין לו כסף בארץ שלנו הוא מסכן .

מה יש לעשות:? לחקות עד שמחיר הדלק יהיה 10 שקל לליטר ואפחד כבר לא יכנס לתחנות דלק יהיה הפסדים גדולים ולא תיצתרכו אפילו לטרוח להפגנות נגד תדלוקים כי פשות לא יהיה כסף לאנשים והם לא ההתדלקו

אני אומר אם כולם עוברים לאופנועים ולא יהיו רכבים על הכביש (בתיאוריה) וזה יחסוך למשק הרבה כסף וזמן אני הראשון לעבור !

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקצב הזה אני קונה BMX...

זאת לא הגישה! הם רק מחכים שאני יקום ויתפרע קצת, לא רק אני.. כולכם.

אפרופו ערוץ 2, הם עשו כתבה על הפגנות ברחבי העולם וזה משפיע, כן... כדאי !

פורסם

הממשלה החליטה להעלות את הדלק עכשיו?

לא. ממש לא.

מחיר הדלק לא נקבע על ידי שרים ולא מושפע חודשית מהחלטות הממשלה אלא על ידי ממוצעי מחירים באירופה שמושפעות ממחירי חבית הנפט.

שביתות, מחאה ושאר צעדים ישפיעו (במקרה הטוב) על הורדה במס הבלו (יתורדם ל אגורות ספורות של הנחה), הבעיה האמיתית לא תעלם.

למה להגיד ממשלה? תקרא לילד בשמו - ביבי ופקידי האוצר.

הראשון מאכיל את העשירים כדי שיהיו עשירים יותר, להם אין בעיה אפילו אם הדלק יעבור את ה-10 ש"ח לליטר. פקידי האוצר לא מבינים כלום מהחיים שלהם. מתי בפעם האחרונה היה אוסף פקידי אוצר נורמלי?

האנשים שיושבים שם, קובעים החלטות בלי לחשוב על הגב של כולם. הגזרות הללו יובילו את המדינה לתסכול.

מצטער שנכנסתי לפוליטיקה, אבל חייבים להפסיק למלא את הכיסים של אלה שכיסיהם כבר מלאים עד הסוף.

פורסם

אני כבר רואה את עצמי מחליף את הגטס שלי באיזו פאביה SDI שתעשה 1:22 בעיר :) אני אראה תחנת דלק פעם בחודש במקרה הטוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אולי אחד מכתבי הרכב מוכן לרוץ לבחירות ?

אני מציע את אילן פייביש!

מעניין מה יהיה פה :roll:

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
אני כבר רואה את עצמי מחליף את הגטס שלי באיזו פאביה SDI שתעשה 1:22 בעיר :) אני אראה תחנת דלק פעם בחודש במקרה הטוב.

כשתראה איזה אונס מדינת ישראל מבצעת בנהגי הדיזל (אגרות ושטויות למניהן) אתה תבין שאין הבדל בכלל.

Bimmer

פורסם
למה להגיד ממשלה? תקרא לילד בשמו - ביבי ופקידי האוצר.

הראשון מאכיל את העשירים כדי שיהיו עשירים יותר, להם אין בעיה אפילו אם הדלק יעבור את ה-10 ש"ח לליטר. פקידי האוצר לא מבינים כלום מהחיים שלהם. מתי בפעם האחרונה היה אוסף פקידי אוצר נורמלי?

האנשים שיושבים שם, קובעים החלטות בלי לחשוב על הגב של כולם. הגזרות הללו יובילו את המדינה לתסכול.

מצטער שנכנסתי לפוליטיקה, אבל חייבים להפסיק למלא את הכיסים של אלה שכיסיהם כבר מלאים עד הסוף.

אלה שכיסיהם מלאים עד הסוף הם בעלי חברות הדלק והזיקוק שגובים מחירים כפולים מחבריהם באירופה.

אבל קצת קשה לצאת ולצעוק נגד תשובה/דנקנר/עופר אז צועקים נגד הממשלה.

ושלא תבינו אותים לא נכון, העלאת הבלו ב 20 אג' פעמיים ב2011 ו-2012 זאת חוצפה שערורייתית לדעתי.

אבל ה"בשר השמן" במחירי הדלק נמצא יותר בצד של הטייקונים מאשר בממשלה.

ממחר אני מתחיל להתאמן, מפסיקים לנהוג, מתחילים ללכת ברגל! :-D

פורסם
אפשר לדבר עד מחרתיים , לכתוב , לצעוק ,להאשים את כל העולם . הרי אתם לא באמת מאמינים שזה יזיז למישהו משהו.

וגם אם כן אז מה מחר הדלק יהיה 3.99 ?

אז ירד ב 20 אגורות ואפילו 50 , הרי זה לא באמת מזיז לאף אחד. שינוי אמיתי צריך להיות בשקלים וברבים .

אנשים משלמים פה על שטויות אלפים (אייפונים , LCD בכל חדר ,בתי קפה ,סיגריות, בגדים באלפי שקלים , דירות במיליונים , פלאפל, שווארמה , פיצה ב60 ש"ח,מערכות באלפי שקלים...... ) ועל כמה עוד כמה שקלים על דלק , מוכנים להשבית את המדינה .

הכל בכאילו , אני לא ממש מאמין בזה . יש פה מלא כסף לאנשים ואלה שבאמת אין להם , אין להם רכב .

אתה בטח מאותם אנשים שחושבים שרכב זה מותרות אבל לא עברת יום בחייך ללא רכב, אתה בטח גם חושב שמס על סיגריות עושה טוב למדינה ומונע מאנשים לעשן, ואת האמת חוץ מלורקן לי עוד יותר הכיסים זה לא עשה הרבה, אתה בטח גם חושב שכל מי שמחזיק רכב מחזיק אותו כי יש לו כסף ולא כי זה צורך אמיתי.

בגלל אנשים כמוך שיושבים בממשלה המס הזה מוטל עלינו, כמו המס פיתוח שמוטל על יבוא רכבים בגלל הסוסיתא שאיי שם יצורה הופסק בשנות ה60 אבל את המס אנחנו משלמים עד היום :?

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
אלה שכיסיהם מלאים עד הסוף הם בעלי חברות הדלק והזיקוק שגובים מחירים כפולים מחבריהם באירופה.

אבל קצת קשה לצאת ולצעוק נגד תשובה/דנקנר/עופר אז צועקים נגד הממשלה.

ושלא תבינו אותים לא נכון, העלאת הבלו ב 20 אג' פעמיים ב2011 ו-2012 זאת חוצפה שערורייתית לדעתי.

אבל ה"בשר השמן" במחירי הדלק נמצא יותר בצד של הטייקונים מאשר בממשלה.

ממחר אני מתחיל להתאמן, מפסיקים לנהוג, מתחילים ללכת ברגל! :-D

טעות.

פער יהשיווק שגובות חברות הדלק הם בפיקוח משרד התשתיות.

אתה היום משלם 56 אגורות מיסים על כל שקל ממחיר הדלק. מיסוי זו החלטת ממשלה.

הכתובת היא אחת- הממשלה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4017845,00.html

פורסם
הסבר יפה במחקר השוואתי למדינות אירופה

חלק המס שאנחנו משלמים על הדלק הוא נמוך יחסית לשאר המדינות.

לעומת זו אנו משלמים כפול על שיווק הדלק - כלומר כסף שהולך ישירות לחברות הדלק על זה שהם מובילים את הדלק עד התחנה ונותנים לנו לתדלק.

כלומר לפי המחקר המלחמה האמיתית צריכה להיות נגד חברות הדלק.

אם זה יקרה זה יהיה מעניין, שוב הציבור נגד הטייקונים.

המס על הדלק בארץ מהגבוהים בעולם, 56%!

מאיפה הקרצת את השורה שהדגשתי באדום?

נכון, הבעיה היא גם בשיווק הדלק, אבל בדיוק בשביל זה יש ממשלה, שתוריד את מס הבלו ותתערב בשיווק הדלק.

אל תיפול בניסיון הנואש להסיט את צומת הלב ממס הבלו העצום למשווקי הדלק.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
הסבר יפה במחקר השוואתי למדינות אירופה

חלק המס שאנחנו משלמים על הדלק הוא נמוך יחסית לשאר המדינות.

לעומת זו אנו משלמים כפול על שיווק הדלק - כלומר כסף שהולך ישירות לחברות הדלק על זה שהם מובילים את הדלק עד התחנה ונותנים לנו לתדלק.

כלומר לפי המחקר המלחמה האמיתית צריכה להיות נגד חברות הדלק.

אם זה יקרה זה יהיה מעניין, שוב הציבור נגד הטייקונים.

וזה לא פחות משערוריה בהתחשב בזה שישראל מדינה פיצפונת בהשוואה לרוב מדינות אירופה (כמה שטח ישראל מול צרפת או גרמניה או בריטניה או אוסטריה ואפילו איטליה? ההובלה בישראל אמורה להיות זולה משמעותית!

אני חושב שצריך להוסיף את זה למחאות הקרובות

פורסם
כשתראה איזה אונס מדינת ישראל מבצעת בנהגי הדיזל (אגרות ושטויות למניהן) אתה תבין שאין הבדל בכלל.

עדיין, היא חסכונית משהו כמו פי 2.5 מהגטס שלי :)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...