Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם כל יום שעובר אני פשוט תוהה מה כבר יכול להתדרדר עוד.

כרגע אני מתכנן ללמוד בשביל לשפר את העתיד שלי. ובגלל זה, אני מנסה לחסוך כל שקל.

אבל לצערי הרבה, הגעתי למצב שאני לא מניע את הרכב כבר חמישה ימים כי אין לי מספיק מזומנים למלא דלק ב-50 שקלים מסכנים.

אפילו את הטסט של הרכב שאמור להסתיים עוד שעה וחצי מעכשיו, אני לא עושה. אני דוחה אותו עוד ועוד.

למה אני בתור צעיר בן 22, עם כל החיים שלו לפניו, למה צריך להגיע למצב שבו אני מרגיש חנוק להישאר במדינה הזאת?.

במשך 3 שנים רצופות קרעתי את עצמי בעבודה, שילמתי מעל ל-600 שקל מסים בחודש, ובסוף אני מגיע למצב כזה.

במקום שהמדינה תעודד את הדור החדש ללכת ללמוד, להשקיע ולשפר את המצב, אז כל הזמן היא חונקת וחונקת וחונקת.

אם השר אלי ישי מעניק את תמיכתו רק לחרדים, אז מעולה, אני מוכן לשבת כל היום ולקרוא תורה וקוראן ומה שהוא רוצה, רק שישלם לי משכורת כמו שהוא משלם לחברים שלו.

אני לא בן אדם שקם ומתפרע ועושה שטויות, אבל אני כן רוצה שיכבדו אותי בתור אזרח שהעניק, ועדיין מעניק למדינה.

ואם אני אצטרך לעמוד מול משרד האוצר לשרוף אותו עם כל שנמצא בפנים, אני אעשה את זה.

שונא גזענים !.

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...