Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר לדבר עד מחרתיים , לכתוב , לצעוק ,להאשים את כל העולם . הרי אתם לא באמת מאמינים שזה יזיז למישהו משהו.

וגם אם כן אז מה מחר הדלק יהיה 3.99 ?

אז ירד ב 20 אגורות ואפילו 50 , הרי זה לא באמת מזיז לאף אחד. שינוי אמיתי צריך להיות בשקלים וברבים .

אנשים משלמים פה על שטויות אלפים (אייפונים , LCD בכל חדר ,בתי קפה ,סיגריות, בגדים באלפי שקלים , דירות במיליונים , פלאפל, שווארמה , פיצה ב60 ש"ח,מערכות באלפי שקלים...... ) ועל כמה עוד כמה שקלים על דלק , מוכנים להשבית את המדינה .

הכל בכאילו , אני לא ממש מאמין בזה . יש פה מלא כסף לאנשים ואלה שבאמת אין להם , אין להם רכב .

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

אתם צוחקים אבל לא מזמן נפתחה חנות אופניים חשמליות בתקן אירופאי ואני בטוח שהם החליטו לפתוח עכשיו, כי זה בדיוק בו אנשים יעברו לרכבת+אופניים במקום הרכב.

Bimmer

פורסם
אפשר לדבר עד מחרתיים , לכתוב , לצעוק ,להאשים את כל העולם . הרי אתם לא באמת מאמינים שזה יזיז למישהו משהו.

וגם אם כן אז מה מחר הדלק יהיה 3.99 ?

אז ירד ב 20 אגורות ואפילו 50 , הרי זה לא באמת מזיז לאף אחד. שינוי אמיתי צריך להיות בשקלים וברבים .

אנשים משלמים פה על שטויות אלפים (אייפונים , LCD בכל חדר ,בתי קפה ,סיגריות, בגדים באלפי שקלים , דירות במיליונים , פלאפל, שווארמה , פיצה ב60 ש"ח,מערכות באלפי שקלים...... ) ועל כמה עוד כמה שקלים על דלק , מוכנים להשבית את המדינה .

הכל בכאילו , אני לא ממש מאמין בזה . יש פה מלא כסף לאנשים ואלה שבאמת אין להם , אין להם רכב .

אני לא מסכים עם מה שאתה אומר - כל המוצרים שציינת הן מותרויות. חלק מהאנשים גרים במקומות בהם רכב הוא ממש לא מותרות אלא הכרח.

אל תשווה דלק לאייפון. באותה נשימה אתה יכול להשוות לחם ל-LCD 50 אינץ'.

Bimmer

פורסם
יש לי דלקן, כרגע לא ממש אמור להטריד אותי.

אתה טועה, וחבל שזהו קו המחשבה שלך. יופי לך שאינך משלם על דלק. הבעיה היא שכנראה עוד לא הבנת שברגע שהמעסיק שלך יבין שהוצאות הדלק שאתה גורם לו גבוהות מידי בשל עליית מחיר הדלק, הוא יתחיל לקבוע לך מכסה, ובמידה וכבר יש לך מכסה, סביר להניח שהוא פשוט יצמצם אותה. כך או כך, ההשלכות הן או שתאלץ לצמצם את הנסועה שלך, או שתתחיל לשלם עליה מכיסך - והרבה.

אז מה, פתאום מחירי הדלק המאמירים כן מעניינים אותך, אה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אתה טועה, וחבל שזהו קו המחשבה שלך. יופי לך שאינך משלם על דלק. הבעיה היא שכנראה עוד לא הבנת שברגע שהמעסיק שלך יבין שהוצאות הדלק שאתה גורם לו גבוהות מידי בשל עליית מחיר הדלק, הוא יתחיל לקבוע לך מכסה, ובמידה וכבר יש לך מכסה, סביר להניח שהוא פשוט יצמצם אותה. כך או כך, ההשלכות הן או שתאלץ לצמצם את הנסועה שלך, או שתתחיל לשלם עליה מכיסך - והרבה.

אז מה, פתאום מחירי הדלק המאמירים כן מעניינים אותך, אה?

האמת שכרגע לא מטריד אותי,המעסיק מגביל את הרכב ל400 ליטר בחודש(ממוצע הרכב אוכל1 לשמונה עשרה (משום מה שרושמים את המספר שמונה-עשרה זה עושה סמיילי)) תעשה חישוב עצמאי 7200 ק"מ בחודש,אני ואבא שלי ביחד לא נוסעים חצי מזה.

פורסם

מצטרף לחלוטין למחאה.

אבל תזכירו לי נגד מה בידיוק מוחים פה?

הממשלה החליטה להעלות את הדלק עכשיו?

לא. ממש לא.

מחיר הדלק לא נקבע על ידי שרים ולא מושפע חודשית מהחלטות הממשלה אלא על ידי ממוצעי מחירים באירופה שמושפעות ממחירי חבית הנפט.

שביתות, מחאה ושאר צעדים ישפיעו (במקרה הטוב) על הורדה במס הבלו (יתורדם ל אגורות ספורות של הנחה), הבעיה האמיתית לא תעלם.

פורסם

הסבר יפה במחקר השוואתי למדינות אירופה

חלק המס שאנחנו משלמים על הדלק הוא נמוך יחסית לשאר המדינות.

לעומת זו אנו משלמים כפול על שיווק הדלק - כלומר כסף שהולך ישירות לחברות הדלק על זה שהם מובילים את הדלק עד התחנה ונותנים לנו לתדלק.

כלומר לפי המחקר המלחמה האמיתית צריכה להיות נגד חברות הדלק.

אם זה יקרה זה יהיה מעניין, שוב הציבור נגד הטייקונים.

פורסם

"כלב נובח לא נושך" . לא באמת יצא מזה משהו לצערי. דוגמא טובה לכך היא מחאה של נועם שליט וכל המדינה .

מה זה הזיז באמת ? גלעד פה?

מחירי הדירות עלו לשחקים , כולם צעקו , הפגינו , ומה בסוף? המחירים עלו המשכנתאות החמירו את התנאים ועכשיו מתעסקים ב12 אגורות לליטר. איפה כל השאר?

בעוד חודש מהיום , מילה שלי אף אחד לא יזכור את השרשור הזה. יש לנו זכרון קצר לבני אדם .

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
ארץ אוכלת יושביה, באמת שנמאס כבר.

בפעם ה 700000 בפורום הזה , אני בדרך החוצה .

מישהו צריך טרמפ לחו"ל ?:lol:

ובנימה אחרת , בבחירות הבאות באמת שאין למי להצביע . ( האחד דופק מיסים כאילו אין מחר ,השני סמרטוט ריצפה וההיא טיפשה לאללה! ) אולי אחד מכתבי הרכב מוכן לרוץ לבחירות ? לפחות אולי יהיה חוק מוטורי אמיתי ... :wink:

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
מצטרף לחלוטין למחאה.

אבל תזכירו לי נגד מה בידיוק מוחים פה?

הממשלה החליטה להעלות את הדלק עכשיו?

לא. ממש לא.

מחיר הדלק לא נקבע על ידי שרים ולא מושפע חודשית מהחלטות הממשלה אלא על ידי ממוצעי מחירים באירופה שמושפעות ממחירי חבית הנפט.

שביתות, מחאה ושאר צעדים ישפיעו (במקרה הטוב) על הורדה במס הבלו (יתורדם ל אגורות ספורות של הנחה), הבעיה האמיתית לא תעלם.

אתה משלם מס של 56 אגורות על שקל דלק שאתה צורך, זה מה שמוחים נגדו. הבלו עלה ועלה, והגענו למחיר שגבוה מהמחיר בו

חבית נפט עלתה 140$.

אבל אם נוח לך עם זה, אז סבבה, תמשיך להצדיק את הממשלה והאוצר.

פורסם
יש לנו זכרון קצר לבני אדם.

לבני אדם יש זכרון מעולה לטווח הארוך,לישראלים לעומת זאת זכרון קצר באמת,מאוד מאוד קצר.

בקיצור - כולם להכין

f4ec42116588276.jpg

ויפה שעה אחת קודם :lol:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

עזבו תשאירו את הרכב למותרות .

הסיבה היחידה שאני לא קונה אופנוע זה הפחד שלי להפצע אנושות ולמות ולהיות נכה ביגלל כסף .

למי שנוסע כל יום לעבודה אתם יודעים כמה תחסכו אם תסעו באופנוע ?

עם בחודש יוצא לכם 1000 שקל לדוגמה דלק. על קטנוע יצא לכם 300 שקל. 700 שקל חיסכון. את הרכב תשאירו בבית למותרות לכיף

בכל מיקרה מי שאין לו כסף בארץ שלנו הוא מסכן .

מה יש לעשות:? לחקות עד שמחיר הדלק יהיה 10 שקל לליטר ואפחד כבר לא יכנס לתחנות דלק יהיה הפסדים גדולים ולא תיצתרכו אפילו לטרוח להפגנות נגד תדלוקים כי פשות לא יהיה כסף לאנשים והם לא ההתדלקו

• תוכן חדש...