רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 664 צפיות
האם יש הבדל מבחינת מרכב השלדה בין הדגמים הללו לבין גרסאות הספורט שלהם? אני מבין שיש הבדלים במנוע אבל האם זה ממשיך הלאה לשאר מכלולי הרכב?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 0 תגובות
- 723 צפיות
מה החסרונות?
הודעה אחרונה מאת qashoa, -
לאחרונה שמתי לב במספר מקרים שאני רואה רכב נוסע (בכביש מהיר) עם מראת צד מקופלת. אולי החנה את הרכב ברחוב צר וקיפל את המראה, אולי קיבלה מכה. אני משער שאם היה קורה לי, ברגע שהייתי יוצא מהחניה הייתי מבחין שהיא מקופלת, ומייד פותח אותה. (ואפילו קודם, כשאני מתקרב לרכב). אין לי הסבר לנהגים שאני רואה עם מראה מקופלת. מה ? יצאתם מחניה ולא הסתכלתם במראה ? הגעתם עד לכביש מהיר ? את כל הפניות / עקיפות / האטות / מעברי נתיב שעשיתם עד עכשיו עשיתם רק על סמך 2 מראות במקום 3 ? או אולי בכלל בלי מראות בלבד ? בניחוש ? אין לי הסבר.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום , אני מעוניין לדעת האם המכס יעשה בעיות לגבי ייבוא אישי של טמבונים וכנפיים (לצורך העניין קיט דימה) . או שפשוט יידרשו ממני לשלם את הסכום הדרוש ויעבירו את זה בלי בעיות מיוחדות ? תודה.
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
- 0 תגובות
- 775 צפיות
פניתי ישירות לחברה באנגליה שמייצרת דיסקים מחורצים לפיאט שלי, אמרו לי מחיר מוצר + מחיר משלוח לישראל. יש דברים נוספים שאני אמור לקחת בחשבון כשהמוצר יגיע לארץ, כמו תשלום למכס? או האם בכלל יסכימו לאפשר לי להכניס דיסקים מחורצים לישראל? תודה.
הודעה אחרונה מאת Coupe_T, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם הזמנתי גג ל MGVVC מחו"ל ורציתי לדעת כיוון שהגג נעצר במכס והם לא מבינים מה החלק שייבוא ורוצים הסבר השאלה שלי האם אני צריך אישור משרד תחבורה המוצר שהוזמן הוא רק הברזנט עצמו וללא החלקים המכנים של הגג ועם חלון אחורי מזכוכית .
הודעה אחרונה מאת r_106, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, שמי ערן שני , חדש בפורום. מתנצל מראש אם כבר נכתב על הנושא, לא מצאתי. אשמח לדעת מה נידרש כדי להחזיר רכב לכביש לאחר מספר שנים ללא טסט. הרכב הינו אוסטין מטרו מודל 88, (אספנות בעוד 7 שנים) בעל חשיבות סנטימנטאלית למשפחה. בתודה מראש, ערן.
הודעה אחרונה מאת ערן שני, -
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לרכב אין טסט 4 חודש ולפי מה שהבנתי אם משלמים את האגרה אפשר להעביר בעלות השאלה היא כזאת האם ניתן להעביר בעלות ביום תשלום האגרה?
הודעה אחרונה מאת Shotdown, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 821 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4017845,00.html (לדעתי אותו סיפור של הליסינג, איך יתנו לכל מיני ארגונים 40 אגורות או חצי שקל הנחה הנחה? על חשבון הציבור)
הודעה אחרונה מאת or171, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 845 צפיות
איזה ערוצים שקשורים לרכב אתם רואים בYOUTUBE ? אני אתחיל: APRtuned autocar Chitaka2000 DragTimesInfo Dynoflash fiatnutz fifthgearuk garage419 jobergg InsideLineVideo m5boarddotcom motortrend motorweek Porsche Switzerperf TheSpeedHunters topgear worldcarfans שתפו !
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לפני שבועיים נסעתי לכיוון המכללה דרך כפר מנדא, הדרך הייתה מעורפלת יחסית וגשומה, כ300 מטר לפני כפר מנדא החליט נהג טנדר שזה הגיוני ואולי מומלץ לעשות פרסה באמצע כביש מהיר, אני למזלי הורדתי את המהירות ל75 קמ"ש בגלל תנאי הדרך, מה שלא עזר למנוע את התאונה, ראיתי את הנהג שנייה וחצי לפני שנכנסתי בו בצד, הספקתי לבלום קצת אבל התוצאות הם עדיין שהרכב שלי ירד מהכביש. ועכשיו לבעייה, אני לא החלפתי פרטים עם הנהג האשם, הוא היה מעולף ברכב, לא דיבר לא כלום, אני שקצת נפצעתי בקושי יכלתי ללכת. בפועל עכשיו כמעט שבועיים לאחר התאונה אין לי ולו פרט אחד על האדון שגרם לתאונה, חוץ מזה שהוא מסכנין. בטיפשותי לא עשיתי ביטוח מקיף לרכב, טוב רכב משנת 2001, ואני לא יודע אם יש לנהג האשם ביטוח, המשטר…
הודעה אחרונה מאת Monzylo, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 20.9 אלף צפיות
שלום לכם ברצוני לדעת מהו צריכת הדלק של הרכב שלי אני מחפש את הנוסחה לחישוב כמה קילומטר לליטר הרכב עושה. יש לי את הנתונים הבאים אבל אין לי מושג כיצד מחשבים : ---- א.תדלקי מיכל מלא 50 ליטר ב.נסעתי 270 ק"מ עד לנורה האדומה --- המנוע הינו מנוע 1.6 בנזין . תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Eily, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
השוטר אמר לי ש בבית משפט יטילו עלי קנס ותנאי האם זה נכון
הודעה אחרונה מאת beneliav, -
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
כותרת
הודעה אחרונה מאת עומר ג R, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום. עלה בראשי לעשות סקר שוק קטן.לראות כמה חברי הפורום, משלמים כול חודש לאיתורן. אנא שתפו אותנו, במחיר+מידע קצר על "החבילה", שאתם מקבלים. תודה על שיתוף הפעולה.
הודעה אחרונה מאת ALOK, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
הפיורינו של פיאט משווק כאן עם מנוע דיזל ותיבת הילוכים אוטומטית, שילוב שאמור לקסום לשוק הרכב הישראלי. יצאנו לבדוק האם הביצוע תואם את הציפיות. מבחן דרך לפיאט פיורינו
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
- 4 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
שלום, רציתי לדעת האם זה מאוד מסובך להרכיב דיבורית בלוטוס במזדאה 323 לנטיס (שנת 2002). אם מישהו יכול להדריך אותי אשמח מאוד ! תודה
הודעה אחרונה מאת elad tzadok, -
מנועי TSI FSI 1 2
מאת שועלון-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
מה הם המנועים האלה ומה ההבדל בניהם, ובינם לבין מנועים סטנדרטים?
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
-
נעלנו את המפתחות של הדייהו רייסר שלנו בתא המטען ואיננו יודעים כיצד להוציא אותם [כ"ע]
מאת karinskyolga-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מצטערת מראש על הטיפשות שתישמע בהודעה הזאת, אבל חברה שלי בטעות נעלה את המפתחות של הדייהו רייסר 92 שלה בבגאז'. האוטו פתוח אבל אנחנו לא מצליחות לפתוח את הבגאז'. מישהו במקרה מכיר גישה לבגאז' מתוך פנים הרכב? קיפול המושבים? כל דרך להגיע אליו בלי לקרוא לפורץ. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
חצאיות לקולט
מאת ron1599- 1 תגובות
- 851 צפיות
אני מחפש חצאיות למיצובישי קולט 94 או חצאיות או טמבונים משופרים למי שיש למכור או מכיר.. ועל הדרך אם מישהו יודע גם על אנג'ל אייז
הודעה אחרונה מאת amir levy, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום! חבר שלי רוצה לקנות מונית(יש לו רישיון) ראיתי מוניות ביד2 רציתי לדעת המחיר כולל המספר רכב?
הודעה אחרונה מאת אוקסימורון, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
שלום, רציתי לדעת האם חוקי בארץ להחליף את ונטיל הצמיג בונטיל LED אשר זוהר בזמן נסיעה? ככה זה אמור להראות בזמן נסיעה: תודה.
הודעה אחרונה מאת Wonka, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי סיאט לאון חדשה 1.8 ידנית. לצערי ולמרות כל ניסיונותי להמנע מכך כל חברות הביטוח איתן דיברתי דורשות מיגון נוסף מלבד המקורי, הראל היא החברה היחידה שדרשה רק קודן בלי איתוראן או כספת. למישהו יש המלצה על מקום טוב להתקנה? הבנתי שרצוי מתקין מקצועי כדי שההתקנה לא תיצור בעיה עם מערכת החשמל.
הודעה אחרונה מאת ALOK, -
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
שלום לכולם.. נגנב לי רכב לפני חודש דגם הונדה קופה 95. חפשתי בכול מקום אפשרי אך לא מצאתי כלום. ידוע לי מלפני כמה ימים משני מקורות שהרכב ניראה באזור תעשייה חדרה ליד כול המוסכים. הרכב עבר שם במהירות חיפשתי גם שם בכול חור אפשרי, בקיצור מה שרציתי לבקש ממכם אם תראו דימיון לרכב כמו שלי מכול הבחינות אם זה גאנט (סימנתי אותם), חצאיות, אבזור, הכול אשמח מאוד אם תתנו לי מידע. במידה והרכב ימצא על ידי מישהו ממכם, יקבל ממני אישית סכום נכבד של כסף. אנא צרו קשר 054-9769153 תודה.. הנה תמונות של הרכב: http://img192.imageshack.us/img192/7287/127585373015.jpg http://img718.imageshack.us/img718/3127/127585383879.jpg http://img231.imageshack.us/img231/6594/127585390971.jpg
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אתר מעולה מלא רכבים ומלא תמונות מכל הסוגים,תהנו. http://www.gotbroken.com/
הודעה אחרונה מאת amir levy, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי שלום לכולם חיפשתי מדריך להתקנת פסי לד מתחת לרכב אך לא מצאתי (או שלא חיפשתי מספיק) ולכן רציתי לשתף אתכם ולשמוע הצעות לשיפור וגם ביקורות. לפני הכל מדדתי א הרכב שלי (סובארו אימפרזה 2007) מדדתי את המדרכות (הצד) ואת שני הטמבונים מדרכות הצד 1.8 מטר והטמבונים 1.4 מטר חיפשתי צבע מתאים בהתחלה חשבתי על ירוק או לבן קר אבל דיפדפתי ביוטיוב וראיתי שלצבע שחור הכי יפה זה כחול השגתי 4 פסי לד באורך 1.2 מטר כחולים וכמו שהבנתי מהמוכר לדים פועלים בכיוון אחד ב(ניגוד למנורה רגילה) זאת אומרת שאם מחברים את ה + בצד השני, הלדים אינם עובדים. לכן סימנתי את ה + על חוטי הלד שאני אדע בדיוק לחבר אותם בצורה הנכונה הרמתי את הרכב על משטחים כדי שאוכל להיכנס מתחתיו:
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רציתי לדעת כמה באר גודשת האודי בכותרת . ומה הוא לחץ הגדישה במכוניות כמו קופרה ,STI ,EVO ,FR וכו'? והאם זה שונה בכל רכב או שזה נע בין מספר מסויים? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת בן ה, -
- 29 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
האירוע: צמיג ספייר קומפקטי ששכנים שלי נוסעים עליו כבר הרבה מאוד זמן (כמה חודשים לפחות), וכפי שבערך תוכלו לראות מהתמונות, המדרס שלו כבר חלק לגמרי (ולמרות שקשה לראות את זה מהתמונה, אני מדבר על מדרס חלק ל ג מ ר י). מעבר ללנסות לדבר איתם (כנראה לא יעזור), ולקוות שהם שכשהם יחליקו ויעשו תאונה הם לא יפגעו באף אחד אחר, יש באופן חוקי מה לעשות? איך חיים הכט אומר? מה א ת ם הייתם עושים?
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום חברים,לא מצאתי את הפורום המתאים עבור השאלה הזאת לכן פתחתי את הנושא כאן. רציתי לדעת האם צביעה לשחור של מסגרת הפנס נחשבת חוקית ועוברת טסט. ראיתי מדריך באתר מחו"ל לצביעה של המסגרת מכסוף לשחור,חוץ מיופי, אני מפחד שזה עלול להכשיל טסט או לא בטיחותי . אשמח לעזרה, אני מצרף תמונות להמחשה: במקום: ל'- תוצאה סופית כקובץ מצורף
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 26 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
דיווחי התנועה של תחנות הרדיו השונות (גלגל"צ, מוקד התנועה של קול ישראל וכד') נסמכים ברובם על דיווחים של נהגים שמתקשרים אליהן. האם אתם חלק מאותם נהגים? שתפו אותנו!
הודעה אחרונה מאת stio, -
-
מי מחובר 31 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 201 אורחים (הצג רשימה מלאה)