Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה שמתי לב במספר מקרים שאני רואה רכב נוסע (בכביש מהיר) עם מראת צד מקופלת.

אולי החנה את הרכב ברחוב צר וקיפל את המראה, אולי קיבלה מכה.

אני משער שאם היה קורה לי, ברגע שהייתי יוצא מהחניה הייתי מבחין שהיא מקופלת, ומייד פותח אותה. (ואפילו קודם, כשאני מתקרב לרכב).

אין לי הסבר לנהגים שאני רואה עם מראה מקופלת.

מה ? יצאתם מחניה ולא הסתכלתם במראה ? הגעתם עד לכביש מהיר ? את כל הפניות / עקיפות / האטות / מעברי נתיב שעשיתם עד עכשיו עשיתם רק על סמך 2 מראות במקום 3 ? או אולי בכלל בלי מראות בלבד ? בניחוש ?

אין לי הסבר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יוצא לי לראות המון אנשים שבמהלך הנהיגה עצמה לא מתסכלים למראות לראות מי נמצא לידם/מאחוריהם ומתרכזים רק מה שקורה 5 מטר מלפני האוטו.

אז זה לא חדש לי.

בן.

Got To love It

פורסם

הרכב כנראה חנה בחנה, הנהג קיפל את המראות ברגע שיצא מהרכב על מנת שהן לא תפגענה על ידי נהגים "מאתגרי נהיגה".

ברגע שנכנס לרכב, חגר חגורה, התניע, הפעיל רדיו ויצא לנסיעה הבחין כי המראות מקופלות.

את המראה בצד הנהג הוא מסדר ופתח אותה, אבל את המראה הרחוקה בצד נסע הוא מתעצל ליישר ואומר לעצמו שהוא יפתח אותה בחניה הבאה בעצירה הבאה.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

היום ראיתי רכב שמראת צד הנהג מקופלת.

בגלל זה פתחתי את השרשור. בסה"כ לפתוח את החלון ולהושיט יד וליישרה. אלא שהנהג נוסע, ואפילו לא מודע לקיומה, מקופלת או לא.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רז, זה כי הרבה נהגים לא מסתכלים מה קורה סביבים על הכביש.

תמיד אנשים מתפלאים איך הרכב שלידם חותך אותם בלי לשים לב.

Got To love It

פורסם

כנראה שהוא אפילו לא טורח להעיף מבט כאשר הוא עובר מנתיב לנתיב...

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני יכול לספר שכשאני יוצא מאוחר מהעבודה אני לא תמיד שם לב..

ולפעמים יש נהגים שחנו לידי שלא מרגישים בטוח להיכנס או לצאת אז יצאו וקיפלו לי את המראות.

בימים קשים אני מזהה את הקיפול רק באיילון כשאני בא לעבור נתיבים... אין מה לעשות לא תמיד שמים לב.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

אולי המראה תקועה ולא זזה?

יום אחד הבחנתי בסוזוקי בלנו שנוסעת מצומת יגור לכיוון צומת חסידים עם מראת צד נהג מקופלת. מכיוון שהיה שם עומס תנועה (כרגיל), הרשתי לעצמי להעיר לנהגת על הנושא - היא בתגובה פתחה את החלון והראתה לי שהמראה תקועה ולא זזה. קורה...

פורסם

מדי פעם אני רואה בבוקר נהגים שנוסעים עם בד שמכסה את כל החלון בדלת של הנהג (כביש החוף לכיוון דרום, שמש ממזרח). הם גם לא יכולים להסתכל במראת הצד וגם לא לראות מי נוסע במקביל אליהם.

:turn-l:
פורסם

זה שיפור אוירודינמי מובהק, איך לא עליתם על זה?!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

זה באמת שיפור אוירודינמי.

הסירקולציה שהאוויר עובר דרך הרשת גורם לו בעצם לדחף בעת היציאה ועוזר לאוטו להאיץ.

עכשיו ברצינות, אם נהג יוצא נניח מתל אביב ורק באיילון איפשהו שם לב שהמראה שלו מקופלת זה גרוע, מאוד גרוע.

לא מספיק הנהיגה לשל עצמה, צריך להתסכל סביב האוטו קבוע מי נמצא מלפניך/מאחורייך ומצדדיך.

Got To love It

פורסם

קורה שלא שמים לב שהמראה קופלה ביציאה מהחניה. קרה לי שזיהיתי זאת לאחר שיצאתי, אבל לא היה לי איפה לעצור ולסדר את הימנית (עם הזמאלית, כמובן, אין בעיה).

הישא היה שרציתי לצאת מחניה בשע 05:30 כדי להגיע לטסט השנתי - וגיליתי שתלשו לי את המראה (נזק של 600 ש"ח לבלנו, לפני כ-6 שנים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מטריד,מטריד ביותר.

עוד דבר שממש מעצבן אותי,אנשים שבלילה,בשיא החושך נוסעים בלי אורות!

מה? אתם לא שמים לב שאתם לא רואים כלום?! אתם לא מסתכלים על הסקאלה לראות את המהירות?

לא שמתם לב שכל האוטו חשוך?

זה באמת מראה על חוסר ריכוז בנהיגה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אני יכול לספר שכשאני יוצא מאוחר מהעבודה אני לא תמיד שם לב..

ולפעמים יש נהגים שחנו לידי שלא מרגישים בטוח להיכנס או לצאת אז יצאו וקיפלו לי את המראות.

בימים קשים אני מזהה את הקיפול רק באיילון כשאני בא לעבור נתיבים... אין מה לעשות לא תמיד שמים לב.

קורה שלא שמים לב שהמראה קופלה ביציאה מהחניה. קרה לי שזיהיתי זאת לאחר שיצאתי, אבל לא היה לי איפה לעצור ולסדר את הימנית (עם הזמאלית, כמובן, אין בעיה).

הישא היה שרציתי לצאת מחניה בשע 05:30 כדי להגיע לטסט השנתי - וגיליתי שתלשו לי את המראה (נזק של 600 ש"ח לבלנו, לפני כ-6 שנים).

כשאתם יוצאים מהבית/עבודה/ארוע אל הרכב, אל תביטו רק על עצמכם(בין אם במראה ובין אם לאו), העיפו מבט גם על רכבכם.

אתם נוסעים ברכב שלא רק מראתו מקופלת אלא גם עם חוסר אויר בצמיגים(שלא לומר פנצ'ר).

כשאתם מגיעים לסביבת הרכב תשכחו מהכל(בית, עבודה, חברים), תתרכזו רק בפחנוע שלפניכם ובדרך השחורה שעוד מעט תעלו עליה.

וישא"ק!

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אני חושב שבגלל המראות הפנורמיות הרבה נהגים בכלל לא זוכרים שיש מראה ימנית

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...