Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי אין הסבר למה אנשים נוסעים בלי אורות בשעת ערב מאוחרת כשבחוץ מבול. איך הם מצליחים לראות מה קורה בלוח השעונים?, איך הם קולטים מה קורה מסביב?

יש יותר מדי אנשים כאלה לצערי.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לי אין הסבר למה אנשים נוסעים בלי אורות בשעת ערב מאוחרת כשבחוץ מבול. איך הם מצליחים לראות מה קורה בלוח השעונים?

בהרבה מכוניות חדשות וחדשות יחסית לוח שעונים מואר כל הזמן עם פתיחת סוויצ', בלי קשר לתאורה חיצונית דולקת או לא.

לדעתי בדיוק מהסיבה הזו נהגים במכוניות אלו שוכחים להדליק אורות בלילה.

בכבישים עם עמודי תאורה אין הרבה הבדל מבחינת הראות של הנהג בין נסיעה עם אוררת לנסיעה ללא אורות, האורות במצבים אלו הם יותר לסימון הרכב.

אבל לוח שעונים דולק, אנשים לא שמים לב שהאורות החיצוניים כבויים.

לדעתי במכוניות אלו צריכה להיות חובת התקנה של חיישן הפעלת אורות אוטומטי.

פורסם

אני יודע שבמכוניות החדשות לוח השעונים מואר עם פתיחת הסוויץ'. אני מדבר על מכוניות כמו פג'ו 306, מאזדה דמיו, ואימפרזה (שנת 2002-3). וזה רק מה שראיתי אתמול.

פורסם

קרה לי גם איזה פעם / פעמיים.

מישהו קיפל לי את המראה בחנייה, ושמתי לב לכך רק כאשר הייתי צריך לפנות ימינה או לעבור נתיב ימינה.

פורסם

מצטער לבשר לכם, אבל את רוב נהגי המדינה, המראות ממש לא מעניינות, במיוחד לא זו הימנית.

רוב הנהגים כאן עושים הכל בשעת הנהיגה, חוץ מאת הדבר העיקרי, שהוא לנהוג.

אני אישית לא מסוגל בלי המראה הימנית, ולא מבין איך אפשר בלעדיה, אבל כנראה שיש נהגים

מוכשרים ממני...

פורסם

בשביל מה צריך מראות אם הנהגים גם ככה לא משתמשים בהם?

אפשר לחסוך עלויות ולעשות מכוניות ללא וינקרים, ללא מראות ורק עם אור גבוה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל אני ממש לא מבין אנשים כאלה ובא לי להביא להם סטירה כדיי שיתעוררו וייזכרו איפה הם נמצאים ומה ההשלכות של המעשים שלהם. ממש ציפצוף על כל העולם. בלתי נתפס מבחינתי. אני לא ראיתי מראה שלא נפתחת, אם כבר מראה שלא מתקפלת, פשוט זה לא מספיק חשוב, אז ניסע בלי.

אני פעם הייתי צריך לקפל את המראה כל ערב בחנייה בגלל שכנה עם איזה "ג'יפ" על מנת לצמצם נזקים. גם אם הייתי שוכח לפתוח את המראה טרם ההתנעה ברגע שהייתי משלב לרברס על מנת לצאת מהחנייה - בסבב המראות שלפני הנסיעה הייתי פתאום רואה את עצמי, נבהל וישר פותח את המראה. המראה הימנית, כאשר היא מקופלת, היא פשוט מחזירה השתקפות מוזרה שישר קופצת לעין, מאוד קשה לפספס את זה.

אבל חבר'ה, אסור לשכוח איפה אנחנו נמצאים, מלא לחץ מסביב, בלאגנים, טלפונים כשנכנסים לאוטו, את מי מעניין בכלל המראות, אני אסע איך שבא, אעצור איפה שבא לי, אפנה איך שבא לי וכל השאר שיסתדרו.

אגב שמתי לב גם שיש המון רכבים, בעיקר רכבים חדשים מליסינג אבל לא רק כמובן שמשום מה ידית האיתות שלהם מושבתת. אולי זה קשור לפתיחת הראי או אולי לא.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

שאלה חשובה

אני נהג חדש (באמת אין לי חודש אפילו עם הרישיון) ובשיעורי נהיגה המראות הראו לי את הדברים די רחוקים , לא יודע איך להסביר עכשיו באוטו שאני נוהג המראה הימנית (הרחוקה מהנהג) וזאת שממולי שמראה לי מאחורה ממש מצוינות מראות לי הכל קרוב כמו שזה במציאות אבל המראה שלידי השמאלית מראה לי הכל ממש קרוב כך אבל ממש אין לי שמץ אם המכונית באמת כזאת דבוקה או שהיא קצת רחוקה אז אני מסתכל על המראה הקדמית אבל זה מצבן

אך אפשר לסדר את זה?

ניסית להזיז אותה היא חשמלית אבל זה הכל כל כך קרוב אני רואה רק לוחית רישוי של מכונית ואת הסמל שלה.

(זה כמו לנסוע עם מראה מקופלת)

פורסם
כשאתם יוצאים מהבית/עבודה/ארוע אל הרכב, אל תביטו רק על עצמכם(בין אם במראה ובין אם לאו), העיפו מבט גם על רכבכם.

אתם נוסעים ברכב שלא רק מראתו מקופלת אלא גם עם חוסר אויר בצמיגים(שלא לומר פנצ'ר).

תרבות הנהיגה הצבאית, בה בודקים את כל הרכב מסביב לפני שמכניסים מפתח ומתניעים.

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אולי יש לו מראה פנימית גדולה מאוד ולכן הוא לא מסתכל במראות צד.

אצלי בטרנספורטר קניתי מראה ענקית, אני רואה את כל הרחוב עם המראה הפנימית.

קובי

פורסם
רז, זה כי הרבה נהגים לא מסתכלים מה קורה סביבים על הכביש.

תמיד אנשים מתפלאים איך הרכב שלידם חותך אותם בלי לשים לב.

אמת!!!

בעל סיאט איביזה גאה !

פורסם

תעיפו את המראה הפנורמית!!!

מראה זו גורמת לכם לעיוות העצמים הנמצאים מסביבכם, גורמת לכם לחוסר התמצאות נכונה בדרך.

עצם הנראה לכם רחוק, בעצם נמצא קרוב אליכם. אל תאמרו לי אני יודע, בכר התרגלתי, עלי זה לא משפיע... וכיוצ"ב.

על כולם זה משפיע ובשעת אמת יעמוד לכם לרועץ.

תקפידו על כוונון נכון של המראות, ישיבה נכונה ברכב ואין לכם כל צורך באבזור נוסף.

תעיפו את המראה הפנורמית!!!

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

יש יותר מצחיק מזה , כאלו שהבית מראה פתוח , אבל לא מודבקת שם מראה , זה בכלל להיות אמיץ !

ובאמת לא מובן לי איך נוסעים בלי מראות צד :roll:

+1 נגד המראה הפנורמית

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

יש בעיה עם נושא המראות הפנורמיות - מורים לנהיגה נוטים לשהשתמש בהן, והתלמידים לונמדים גם את המנהג השלילי הזה. היה כאשר הבנים שלי היו נהגים חדשים לגמרי היה קשה לי מאוד לשכנע אותפ שמראה פנורמית מפריעה לנהיגה, במיוחד בארץ, שבה יש שימוש רב לסך השמש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...