Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה אתם משלמים לאיתוראן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משלם 51 ש"ח ומקבל כינים.

אלה צרות שאנחנו משלמים עליהם טבין וטקילין:

ונדליזם לפני קבלת הרכב, נזק למערכת החשמל של הרכב (כל זאת תמורת 4,000 ש"ח לערך) בנוסף 51 ש"ח לחודש וכמובן שנדרשתי להגיע עם הרכב ל"גיל קאר" כדי לוודא שהקללה הזו תקינה.

עוד שנה ואני מקבל פטור מהזבל הזה.

פורסם

פחות או יותר אותו המחירים.

אבל בהשוואה איתוראן ,מול סתם לדומא אזעקת ביפר.

לפי דעתי איתוראן יותר טוב מהסיבות הבאות:

*התראה מידיית לפלאפון שאזעקה פועלת

*במקרה של גניבה איתוראן מתקשר למשטרה

*ניתק מרחוק של הרכב

אני מפספס משהו?. (הכוונה היא, במידה והיתם רוצים למנוע גנבה.במה היתם משתמשים?)

נ.ב

חברת הביטוח, לא מחייבת אותי להתקין איתוראן.

פורסם
פחות או יותר אותו המחירים.

אבל בהשוואה איתוראן ,מול סתם לדומא אזעקת ביפר.

לפי דעתי איתוראן יותר טוב מהסיבות הבאות:

*התראה מידיית לפלאפון שאזעקה פועלת

*במקרה של גניבה איתוראן מתקשר למשטרה

*ניתק מרחוק של הרכב

אני מפספס משהו?. (הכוונה היא, במידה והיתם רוצים למנוע גנבה.במה היתם משתמשים?)

נ.ב

חברת הביטוח, לא מחייבת אותי להתקין איתוראן.

אתה מפספס הרבה:

1. התראה מיידית לפלאפון ? אין לי מושג על מה אתה מדבר. שלא לדבר על זה, שאיתוראן לא כולל אזעקה. גם אם אתה מתקין אזעקה, היא בנפרד מהיחידת איתור שלהם.

2. איתוראן מתקשרים למשטרה..אולי אחרי שאתה מדווח שהרכב נגנב או הוא ב"טעות" הגיע לרצועה.

3. הם בהחלט לא מנתקים מרחוק את הרכב. תחשוב למה זה היה יכול לגרום בזמן נהיגה.

בקיצור כמו שאמרו פה , סוג של מסחטת כספים של חברות הביטוח + GPS .

אני רוצה להזכיר על מקרה שקרה לפני כשנתיים, על נכה שנתקע ברכבו בלילה עם פ'נצר ובלי סלולרי. הוא ניסה לצאת מהרכב בשביל להזעיק עזרה (טיפש יש לציין), נפל מהכסא גלגלים וקפא למוות בהמשך הלילה. משפחתו ניסו לאתר אותו והתקשרו לאיתורן שסירבו לתת את מיקום הרכב ו/או לשלוח סייר למקום, ללא צו משטרה. כשהגיעו אליו, זה היה מאוחר מידי.

פורסם

סביבות ה-50 ש"ח.

הציעו לי גם חבילת אחריות ב-16 ש"ח בחודש. ויתרתי על זה.

נראה לי זה קצת יקר. אבל אחרי שגנבו את הרכב הקודם - הרגשתי צורך.

פורסם

tomerR באיתוראן, יש אפשרות להוסיף 4 שקלים לחודש.ולקבל הודעה ישר +שיחה ,איך שאזעקה פועלת.

אני פשוט מנסה להבין ,האם שווה לי להמשיך להיות באיתאורן או להתקין אזעקת ביפר.

כי לפי מה שאני חושב

אזעקת ביפר הפלוס היחיד שלה הוא,שאתה מקבל התראה במידה ופותחים בג'אז וכו

אבל גם איתוראן עושים את זה!.החיסרון היחידי של איתוראן מול אזעקת ביפר הוא התשלום החודשי

אז מישהו מוכן בבקשה לגרום לי להבין,למה כולם מתים להיפטר מאיתוראן?.(לא רכבים חדשים,אלה רכבים שהבעלים רוצים למנוע גנבה ולשמור עליהם.)

פורסם

לא רוצים להפטר. זה כבר קיים. רוצים להפטר מתשלום חודשי מיותר לחלוטין.

דרך אגב, יש פה קאטצ'. למרות שהפסקתי לשלם דמי מנוי ולא היה לי קשר איתם כמה שנים, זה לא אומר שמערכת לא פעילה.

בשנה שעברה שהלכתי לעשות בדיקת מיגון שגרתית המערכת נבדקה "מהאוויר" על ידי המתקין שהתקשר אליהם והם בדקו במרוחק שכל המכלולים קיימים ופעילים. התרוץ שלו היה שיש לו רכב שמעבירים עליו בעלות ובעלים חדשים רוצה לבדוק שהכל תקין.

פורסם

אני משלם 41 לאיתוראן. מי שמשלם יותר יכול להתקשר אליהם, לבקש להתנתק ולומר שהביטוח לא מחייב את השירות. עם קצת מזל זה מצליח והם מציעים לך את אותו השירות בהנחה של 15-20 שקלים לחודש.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם אני משלם 51 ונראה לי שאפעל לפי הצעתו של רוני ואנסה להוזיל מעט.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אכן כן,רוני צודק גם אני משלם 41 שקלים.

אשמח, שמישהו יתייחס לסוגיה של איתורן, מול מניעת גניבה.והאם יש חלופה יותר טובה?

• תוכן חדש...