רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יצרנית הרכב הבריטית נובל החלה בהכנות האחרונות לקראת תחילת שיווקה של ה-M600 - מכונית על קלה אך חזקה ומרשימה. 50 לקוחות ראשונים כבר רשמו צ'קים. ואתם? פרטים נוספים בקישור: נובל M600 Top-Gear: 5VjPBrDt_x8 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת Croc, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערב טוב, מצאתי בלוח יד 2 רכב יד 1, התקשרתי לבן אדם, והוא אומר כזה דבר: הרכב כרגע בעסקת ליסינג, הוא אומר לי שיש לי אפשרות פשוט להמשיך את העיסקה הזו ובעצם לשלם 55,000 ש"ח ב-36 תשלומים על הרכב... (שזה יוצא מעט זול יותר ממחיר המחירון של הרכב) השאלה שלי היא, האם זה בכלל אפשרי? ואיך זה נעשה? אני מניח שהבן אדם בירר את זה לפני שהוא הציע לי דבר כזה, כלומר זה אפשרי?
הודעה אחרונה מאת kiki666, -
לא יודע בדוק למה אבל כל פעם שמביאים תמונות של מכוניות מאירופה , הם נראות שמורות וחדשות . אפילו מכוניות בנות 10 שנים נראות כחדשות. אולי זה מזג האויר המעונן שלא מדגיש פגמים כמו בשמש , או שאנשים מצאו שיטה לא לגרו בלאי למכוניות ולא לעשות תאונות. האם יש להם שיטה לא להיפגע מדלת של נהג שחנה לידך בסופר ? האם יש להם שיטה לא להיות מעורב בתאונות קטנות ? נראה בכל מקרה שכול שריטה או לחיצה קטנה בפח זוכה לטיפול מהיר , מדוע , האם זה כל כך זול שם? בארה"ב המצב שונה , תמונת של מכוניות למכירה בEBAY מראות שהמצב שם בדיוק כמו בארץ. מה הם יודעים שאנחנו לא יודעים ? האם כל שריטה קטנה של דלת הם הולכים לצבוע את כל הדלת ? לפחות בשנים האחרונות אנשים בארץ כן מטפלים ומתקנים את מ…
הודעה אחרונה מאת lidor, -
- 4 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לפי הבנתי מכמה אנשים ולפי ניסיוני הנוכחי נראה כאילו שוק הרכב הפרטי סופג מהלומה קשה משוק הליסינג. איך אפשר למכור היום רכב פרטי במצב הנוכחי? ואם בכלל?. האם באמת יותר משתלם לקנות רכב מליסינג למרות ירידת מחיר משמעותית?. האם שוק הפרטיות "עבר ברח לו" ועט הליסינג הגיע?. מה צריך הבנאדם לעשות בשביל למכור רכב פרטי בארצנו.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ערב בוקר טוב לכולם. אני שוקל לצבוע את הגאנטים אצלי ואני מתלבט על צבעים שונים שאין לי מושג איך זה יראה על הרכב שחור, אפור כהה, תשתוללו תמונה לעבוד עליה בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת ~MeiR~, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 986 צפיות
שוב שלום, לפני מספר ימים העלתי כאן שאלות לגבי רכב שהוצת ומכירת חלקיו. בינתיים הגיעו מספר הצעות, שבחלקן מעונינים הקונים הפוטנציאליים לשפצו ולהחזירו לכביש. נאמר לי להזהר במידה והשיפוץ יתבצע בשטחים. האם לאחר העברת בעלות מסודרת על הרכב יש לי סיבה לדאגה במידה וישופץ בשטחים? בתודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת wil, -
- 0 תגובות
- 625 צפיות
שלום! רציתי לדעת איפו במרכז הארץ \ אזור השרון ניתן לרכוש צמיגים וגינטים במחיר טוב? (יותר טוב מ TIRES4U.CO.IL אני לא מעוניין בהתקנה, אבל כן מעוניין באיכות ומחפש דברים חדשים בלבד. מחפש צמיגים בגודל: R16 - 50 - 225 מסוגים: TOYO FALKEN MICHELEN GOODYEAR DUNLOP PIRELLI KLEBER מחפש גינטים בגודל R16 - 6.5 \ 7.0 מסוגים: OZ BBS ALUTEC ... תודה על עזרה והמשך יום טוב לכולם! : ) ולדימיר [email protected]
הודעה אחרונה מאת MITZA, -
הרבה ביקשו כאן שיעלו תמונות של הלאון החדשות אז אני התנדבתי : סיאט לאון 1.8 TSI DSG מצטער על האיכות [פלאפון] ואחרון חביב יאללה פנקו אותה בברכות
הודעה אחרונה מאת pinister, -
אף של שפמנון אמנם, אך V12 מבית AMG בהספק של 700 כ"ס ונתון האצה של כ-3.3 שניות ל-100 קמ"ש. המחיר? עממי, מיליון אירו.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
צביעת ג'אנטים 1 2
מאת pronella- 19 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
רציתי לדעת איפה אפשר לצבוע ג'אנטים באזור המרכז? (ראשון לציון, ת"א.) מה המחיר בערך על 4 גלגלים? ואיזה צבע עדיף על אוטו לבן? שחור או לבן? עם ליפ אדום.
הודעה אחרונה מאת Shmelov, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רב, היום סגרתי עסקת טרייד אין, בכרב החדש בדלת הנהג יש פגיעה ממש קטנה, הפח מעוקם טיפה פנימהמ וזה מלווה בשריטה. בטרייד אין אמרו לי שאין להם בעיה לתקן את זה אבל זה ידרוש צביעה של כל הדלת מה שעלול להוריד את ערך הכרב. האם כדאי לי לדרוש מהם לתקן את השריטה או לא? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
היי האם ישנה חובה לשמור אותם ברכב או שאתם לוקחים אותם איתכם בארנק? (מדובר על רשיון הרכב וטופס ביטוח החובה) כמו כן, הבנתי שברכבי ליסינג הם בד"כ בתא הכפפות אבל מה לגבי רכבים פרטיים? האם חס וחלילה אם נגנב הרכב, יש משמעות פלילית/חוקית לגבי אם המסמכים היו בתא הכפפות או עליכם בארנק? תודה.
הודעה אחרונה מאת electric, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום יש לי רישיון צבאי רישון B את הרישיון שלי הוצאתי מהאזרחות אז ככה שעשו לי המרה. הבעייה שלי היא ככה יש לי בעיות כלכליות בבית ואני רוצה לעבוד, אני נהג בוס {אין שעות קבועות}. אני רוצה לבטל מיקצוע וכל פעם מפחידים אותי שיקחו לי את הרישיון האזרחי ביגלל שאני יבטל מיקצוע, אבל אני יודע שאין סמכות לזה עם אני כשיר לנהיגה. השאלה שלי איך אני יכול לבטל את הרישיון צבאי עם מישו יכול לעזור לי תודה מראש! שבוע טוב
הודעה אחרונה מאת ליאור קלה, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 5 אלף צפיות
אהלן חבר'ה,עוד כשהוצאתי טופס ירוק על מנת לעבור את בדיקת הראייה הייתי אמור להרכיב משפקיים,בלי המשקפיים נכשלתי בבדיקה,זאת אומרת על מנת לקבל את הטופס הירוק הייתי חייב להרכיב משקפיים. כאשר עשיתי שיעורי נהיגה+טסט תמיד הרכבתי משקפיים,לאחר קבלת הרישיון הופתעתי מאוד שרשום אצלי ברישיון שאני לא חייב להרכיב משקפיים בזמן נהיגה. עוד 3 ימים נגמר אצלי המלווה אז רציתי לדעת מה יקרה אם אני מרכיב משקפיים בזמן נהיגה והשוטר רואה שרשום שאני לא חייב להרכיב משקפיים,אני מקבל על זה קנס/נקודות? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת nahum123, -
- 4 תגובות
- 914 צפיות
ערב טוב. תרשו לי לרגע לצאת מהעולם של המונדאו החדשה, והאימפרזה הבאה כי בכל זאת זה די משעמם... ותנו לי להתרכז ביפיפייה אמיתי , היורשת לזונדה: PAGANI Huayra קצת נתונים: מנוע 6 ליטר V12 עם טורבו כפול. 700 כחות סוס!! 0-100 בסביבות השלוש שניות מהירות מירבית 360+ קמ"ש בהחלט חיה רצינית , יפה יותר מאמא שלה הזונדה. ניראית מהירה גם כשהיא עומדת במקום. תמונות:
הודעה אחרונה מאת Dalkan, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב, לצערי, רכבי הוצת (מבפנים בלבד). מיצובישי לנסר מודל 1997. הסטארטר וההגה פגועים וכן המושבים. עם זאת, הצמיגים חדשים לחלוטין (מגנזיום), מערכת החשמל ונראה ששאר החלקיו - תקינים. לפני הפגיעה הוא היה במצב מכאני מצוין. 1. כמה אני יכול לקבל בעבור החלקים להערכתכם? 2. מהי הפרוצדורה אל מול משרד הרישוי / משרד התחבורה, כדי שלא יהיה שימוש לרעה בחלקים והאשמה תיפול עלי? בתודה רבה מראש!!
הודעה אחרונה מאת lsei, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
יש לי איתוראן ברכב וכעת כבר מזה שנתיים חברת הביטוח לא מבקשת ממני דרישות מיגון עם איתוראן לכן ביקשתי להתנתק מאיתוראן . מעניין אותי לדעת 1. האם המערכת ממשיכה לעבוד אצלי כלומר ניתן להמשיך לאתר אותי . 2. האם ארצה להפעיל את המערכת שוב בעתיד לא אדרש להתקין אותה מחדש 3. האם נידרשת איזו פעולת אחזקה במערכת למרות שאני לא מנוי 4. האם רצוי לנתק את המערכת בפועל והאם זה יהיה כרוך בעלות . 5. אם אני לא עושהמאומה יכול להיות איזה נזק לרכב למשל בהתייחס למצבר הראשי
הודעה אחרונה מאת mosvaxman, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 19 תגובות
- 10.1 אלף צפיות
שלום יש לי הונדה סיויק שנת 97 ויש לי מערכת ABS באוטו. רציתי לדעת איך אני יכול לבטל אותה ?
הודעה אחרונה מאת ALOK, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
רציתי לדעת האם לנכים יש הטבות בקניית רכב חדש מהחברה? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת lsei, -
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מונית ממוחשבת ללא נהג, בברלין, מתי אצלנו?: בברכה - רפי לין
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הכותרת קצת מבלבלת,יכולים לחשוב שאני מתכוון על הגיחה ''של טופ גיר'' לארץ ,אבל לא לזה הייתה כוונתי ,השאלה שלי אם נפרט אותה יותר היא יותר כך:אם הייתה לנו תכנית "ישראלית" ואני מדגיש ישראלית כי אם היא תעשה בארץ זה יגרור גם כן את כל המאפיינים שלה ,אז תשכחו מההומור האנגלי,השדות נחיתה האדירים,בלונדיניות ודשא ירוק עד,ובמקום זה דדמיינו קטילות ישראליות ,סלנג בין אישי כדוגמת "אחי" ו"גבר",וחלוקת ציונים על דרך "אחלה"ו"סבבה",האם תכנית כזאת הייתה זוכה לאותה אהדה בארץ אם היא הייתה תוצרת מקומית? אני למען האמת הייתי עונה לכם בפירוש חד משמעי שלא,וזאת מניסיון העבר שהיו ולא וגם עצם הסיבה היא בכך שישראלים בכללי אוהבים ריח שנודף מחו"ל במיוחד במדינות המערב,וזה עוד יותר תקף בנושא הזה של מוטוריקה ו…
הודעה אחרונה מאת ron215, -
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מעוניינת לדעת האם יש בקרת יציבות ברכבי הגולף 1.6 ?
הודעה אחרונה מאת TAsraf, -
- 1 תגובות
- 978 צפיות
צלצלתי אליהם לקבל הצעת מחיר לפני רכישת רכב ואמרו לי שלא מבטחים קבריאולטים בכלל. לידיעתכם...
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 0 תגובות
- 642 צפיות
הרישיון מוקפא כ 4 חודשים, ואין טסט כ8 חודשים. האם יש אפשרות לעשות העברת בעלות על האופנוע? אולי במשרד הרישוי? תודה
הודעה אחרונה מאת ramigt, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
לפני זמן רב קרתה לי תאונה אם האוטו של המורה,כמובן לא באשמתי,מחר המשפט. אני נסעתי בנתיב שמיועד ימינה וישר בלבד,מי שפגעה בי ובאוטו של המורה נסעה בנתיב שמיועד שמאלה וישר בלבד. אני הייתי הראשון בצומת והיא הייתה מאחורי. לאחר התחלפות צבע הרמזור לירוק ניסיתי לעשות זינוק בעליה ולא הצלחתי,נכבה לי המנוע והמורה משך את האמברקס למעלה ועזר לי להתניעה מחדש. האוטו שפגעה בי בזמן ההתנעה ותחילת הנסיעה ניסה לעקוף אותי בזמן שהתחלתי לנסוע בתוך הצומת חתך אותי מהנתיב השמאלי שמיועד כמו שהזכרתי שמלאה וישר בלבד ופנה ימינה בתוך הצומת. אני הסתכלתי במראה המרכזית ולא ראיתי שום איתות,בזמן שהיא חתכה אותי וניסתה לפנות ימינה מהנתיב השמאלי היא פגעה בכנף השאמלית קיצונית של הרכב,נעשה נזק של כ-100…
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
-
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הדור הקודם של הסורנטו היה רכב שטח בכל רמ"ח איבריו. הדור הנוכחי ויתר על רוב יכולות השטח והפך לקרוסאובר רך. לקחנו את הסורנטו לסיבוב ויצאו לבדוק מה זה בעצם אומר. מבחן דרך לקיה סורנטו
הודעה אחרונה מאת ~MeiR~, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אני מדפדף לי ביד 2, מסתכל על סיאט איביזה כמו החדשה שנמכרת במבצע עכשיו סתם בגלל שבמבצע נגמר חלק מהצבעים ונשארו יחידות בודדות! מוצא רכב עם 200 קילומטר שעל הכביש 20 יום, שואל את המוכר כמה הוא רוצה והוא מדבר על 100K שהמחיר האחרון שהוא מוכן לרדת אליו הוא 95. חשבתי שאני מפספס משהו, שאלתי אותו על מה הוא דורש יותר ממה שעולה בחברה, והופתעתי לשמוע שהוא טוען שהמצבע הזה כבר נגמר וזה המחיר. לא להאמין , אנשים מוציאים רכבים מהחברה בשביל למכור אותם ביותר ממה שהיבואן מבקש...
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
- 2 תגובות
- 26.9 אלף צפיות
ערב טוב, האם ניתן לבצע העברת בעלות בדואר שממוקם גם בתחנות הדלק מנטה? תודה.
הודעה אחרונה מאת dabab, -
מה אתם אומרים? אפילו בסגמנט הגיפונים מתחילים להביא בגיר ידני ועוד במחיר פצצה,מעניין עם יביאו גם את הגירסה החמה הטורבו 190 כ"ס גם בגיר ידני עם איזה מחיר מעניין . http://motocar.ifeel.co.il/article/13208.aspx
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- 2 תגובות
- 917 צפיות
שלום רב, יש לי מספר שאלות. כרגע ברשותי רכב של שלמה SIXT, מיצובישי לנסר שנת 2009. תמו להן שלוש השנים של ההשכרה, וכעת עומדת ברשותי בחירה בין לקנות את הרכב במחיר של בערך 60K, או להחליף לרכב חדש, ולקבל מקדמה של 20K. השאלה שלי היא כזו.. אני מעוניין לשדרג לרכב חזק יותר וטוב יותר, בטווח מחירים שלבערך 170K. מה אתם הייתם עושים? האם עדיף לי לקבל את המקדמה לרכב חדש ולהיכנס לעסקה נוספת עם שלמה, או לקנות את הרכב, למכור אותו כרכב יד 2, ובכסף שנשאר להיכנס לחברת ליסינג אחרת? אני מקווה שאני מדבר בהיגיון, פשוט אני רוצה להתקדם עם הרכבים אבל אני לא יודע עד כמה הליסינג טוב בשביל רכבים מתקדמים. תוגה
הודעה אחרונה מאת עידן ו,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 274 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- danielos
- ays
- אלעדיקו
- amosbmw
- yor2
- מחכה
- שחר 1
- Loder
- איס מן
- YaronNahum
- falou
- אביתר א.