Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונית ממוחשבת ללא נהג

רפי לין
שימו לב! השרשור הזה בן 4982 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חזרתי אתמול מברלין. ולא רק שראיתי מונית כזאת אלא גם ראיתי מתקנים מיוחדים לטעינת מכוניות חשמליות כמו שבטר פלייס רוצים לעשות פה.

באמצע ברלין עמדה טויוטה חשמלית בטעינה.

Renault clio RT 1994

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ז"א אף פעם? :)

רעיון מגניב, אבל ממש לא הייתי רוצה אותו פה.

אני אומנם לא מסמפט את רוב נהגי מוניות, בלשון המעטה, אבל פרנסה זו פרנסה ואסור לפגוע בה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מתכוון לעלות על דבר כזה בקרוב .. הדבר האחרון שאני צריך זה שעל כביש מהיר, פתאום יהיה איזה תקלה במחשב והאוטו יתחרפן לי .

תודה רבה אבל לא תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל תודה על השיתוף - בהחלט מעניין.

לא אהבתי - אוטומטי מדי, כמו שקודמי כתב גם אני לא אוהב שיש למחשב כ"כ הרבה שליטה במקום כ"כ מסוכן כמו הכביש.

אגב לגבי השרשור בכללי, שים לב מה כתבת:

__________ בברלין, מתי אצלנו?:

בברכה - רפי לין

יש לך מושג כמה דברים מכמעט כל תחום בחיים אני יכול להכניס בחלק החסר של המשפט? :-P

Bimmer

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש לא מסכים איתך.

גם אם המטוס פתאם ייסטה חזק שמאלה או משהו בסגנון, כנראה שלא יקרה כלום חוץ מכוס קולה שתישפך על אחד הנוסעים. בנוסף, יש את הטייס שיתקן.

באוויר, פתוח ואין מכשולים סביבך. בכביש, נגיעה לא נכונה בהגה ואתה בתוך קיר.

אגב, סטטיסטית, טיסה היא אמצעי התחבורה הבטוח בעולם.

Bimmer

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריך גירסה מיוחדת לישראל, כזו שמעורה באקטואליה ונותנת אפשרות לבחור בלי מונה.

רק סנונית למה שצפוי לנו בעתיד כשכל הרכבים שלנו יהיו ממוחשבים...נו טוב, לפחות ניפטר מהתאונות.

עד אז אני ממשיך להנות מ-3 דוושות ומוט והמחשב יכול לקפוץ לי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני חשבתי על זה :-( צריך להנות כל עוד אנחנו יכולים.

זה לא קשור לתרבות נהיגה, ברגע שנהיגה ע"י מחשב תהפך לסטנדרט כבר לא יהיה דבר כזה כתרבות נהיגה.

Bimmer

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנראה מתי שהמחשבה היחידה של הלקוחות לא תיהיה איך לגנוב את המונית הזאת. :-P

אני בטוחה שגם בברלין גונבים רכבים.

כמו ש smallars כתב "תודה רבה אבל לא תודה", מעדיפה נהג אנושי שיחזיק את הההגה ויתפעל את הרכב.

broshm טיסה היא יחסית בטוחה, אבל עדיין עם כמות של 900-1000 הרוגים בשנה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

broshm טיסה היא יחסית בטוחה, אבל עדיין עם כמות של 900-1000 הרוגים בשנה.

קודם צריך לראות מאיפה ההרוגים האלה מגיעים. בטוח שלא מחברות תעופה נורמליות עם טייסים מיומנים ומנוסים, ומטוסים חדישים ומתוחזקים היטב.

לגבי המונית - אני לא חושב שהטכנולוגיה בשלה מספיק כדי לתת לרכב ללא נהג להסתובב ברחובות עמוסים. מקסימום במקום סגור וסטרילי, כמו שטח של מפעל (דוגמא - משאית שצריכה להעביר סחורה בין מחסנים וקווי ייצור במסלול קבוע).

כנראה מתי שהמחשבה היחידה של הלקוחות לא תיהיה איך לגנוב את המונית הזאת. :razz:

אם יפרקו ממנה את כל אמצעי השליטה, יעשו כך שהוא תישלט רק מרחוק בערוץ מוצפן, ואת מושב הנהג יהפכו לעוד מושב נוסע (שהמקסימום שהוא ישלוט בו, זה הטמפרטורה של המזגן ותחנות ברדיו), אז לא חושב שנוסע יוכל לגנוב אותה. אפשר גם להגדיר אזורים מסויימים שאליהם הרכב פשוט ייסרב לנסוע.

כמובן שאפשר להעלות אותה על גרר, אבל אפשר גם לדפוק לנהג מונית רגילה אבן בראש, ולקחת את האוטו, לא?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4982 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...