Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה בזמן שיעורי נהיגה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני זמן רב קרתה לי תאונה אם האוטו של המורה,כמובן לא באשמתי,מחר המשפט.

אני נסעתי בנתיב שמיועד ימינה וישר בלבד,מי שפגעה בי ובאוטו של המורה נסעה בנתיב שמיועד שמאלה וישר בלבד.

אני הייתי הראשון בצומת והיא הייתה מאחורי.

לאחר התחלפות צבע הרמזור לירוק ניסיתי לעשות זינוק בעליה ולא הצלחתי,נכבה לי המנוע והמורה משך את האמברקס למעלה ועזר לי להתניעה מחדש.

האוטו שפגעה בי בזמן ההתנעה ותחילת הנסיעה ניסה לעקוף אותי בזמן שהתחלתי לנסוע בתוך הצומת חתך אותי מהנתיב השמאלי שמיועד כמו שהזכרתי שמלאה וישר בלבד ופנה ימינה בתוך הצומת.

אני הסתכלתי במראה המרכזית ולא ראיתי שום איתות,בזמן שהיא חתכה אותי וניסתה לפנות ימינה מהנתיב השמאלי היא פגעה בכנף השאמלית קיצונית של הרכב,נעשה נזק של כ-1000 ש''ח.

היא לא מודה באשמה כמובן,אבל השאלה הגדולה מה להגיד לשופט שלה לפי טענתה לא נגרם נזק,למרות שראיתי במפורש שנגרם נזק,הרי לא הגינוי שלרכב שנת 2005 (סיאט איביזה)נעשה נזק כזה ולרכב ישן (פיאט אונו נדמה לי)לא נעשה נזק.

מאוד חשוב לי שהמורה יצא זכאי,ואני לא רוצה שהיא תצליח לצאת מזה בלי עונש ראוי.

פורסם

לשקר אין רגליים.

מעבר לזה, הבקיאות שלך בדיני תעבורה היא כזאת טובה שאתה כבר יודע מי אשם ומי לא אשם ?

בד"כ במשפטים שבהם יש מחלוקת כספית, לא מקבלים עונש, אלא מקבלים הכרעה מי צריך לשלם למי וכמה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תגיד אתה זה שלומד אצל ארהל'ה ? גם למדתי לפני שנתיים וחצי ברכב סיאט צבע אדום נכון ?

ואיך אתה קשור למשפט? אתה רק למדת תחת המורה נהיגה והוא ילך לבד משפט מה תלך איתו ביחד ?

פורסם

לעזור זה לגיטימי, לשקר - לא.

כשלא יודעים מה נכון ומה לא נכון, לפעמים אומרים דברים שהיה עדיף לשתוק, כי במקום לעזור יוצא שמזיקים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

איו שום שקר,אני לא בן אדם שמשקר.

רק באתי לקבל פה יעוץ כמו כל בן דם לגיטימטי בפורום.

איך יכול להיות שצד אחת ניזוק והשני לא לטענתה?זה הגינוי בכלל?

פורסם

הכי חשוב תגיד את האמת בלי "נראה לי" ובלי לנסות למרוח את השופטת.

בדיני תעבורה הם בד"כ מתקתים עניינים.

אם המורה לנהיגה שלך מנוסה קרוב לוודאי שיעבירו אותו בלי בעיה [הוא מורה נהיגה ,יש לו ניסיון בד"כ הם מכירים את חוקי התנועה].

בהצלחה

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

במשפטים כאלה של תביעות קטנות בד"כ השופט יקבע פשרה.

שתחלקו את הנזקים ביניכם.

אם לך נגרם נזק של 1000 שח ולה לא נגרם נזק כלל אז את ה1000 שח מחלקים בין שני הצדדים.

פורסם

לא הבנתי איפה אתה בסיפור? בשביל מה יש מורה? הוא אחראי עליך! אתה תיתן את העדות האמיתית שהיתה.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

אל תשקר, במיוחד לא בבית משפט.

גם ביום יום, שקרים יביאו אותך רק למקום שאליו אתה לא רוצה להגיע.

תגיד רק את האמת ובסוף אני מאמין שהמורה שלך יצא נקי :-D

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
לשקר אין רגליים..

לשקר אין רגליים - אבל יש לו עו"ד טוב.

מנסיון, גם מקרים מוצדקים הסתיימו באישום חפים מפשע.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
הרי לא הגינוי שלרכב שנת 2005 (סיאט איביזה)נעשה נזק כזה ולרכב ישן (פיאט אונו נדמה לי)לא נעשה נזק.

קוראים לזה קידמה, פעם הרכב היה נשאר שלם אבל כול הנוסעים לא, היום הרכב מתפרק מכול מכה קטנה אבל הנוסעים יוצאים בלי פגע.

בכללי אין לך ממה לחשוש, תגיד את האמת וזהו, המטרה שלך שם לא לחשוב, וכמובן לא להעלות השארות :)

אודי A4

דימה.

פורסם

1. למע' המשפטית לא חשוב מה אתה חושב. חשובות העובדות והראיות.

2. תענה רק על השאלה שנשאלת, בלי נראה/נדמה לי.

3. תענה תשובות קצרות ולעניין.

4. תספר רק את הידוע לך. אין זה בושה לומר "לא יודע" ו/או "לא זוכר".

*לא לשכוח לבקש הוצאות.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...