Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אם היה לנו "טופ גיר" בארץ הם היו זוכים לאהדה כמו שעכשיו הם באנגליה?

benetton
שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הכותרת קצת מבלבלת,יכולים לחשוב שאני מתכוון על הגיחה ''של טופ גיר'' לארץ ,אבל לא לזה הייתה כוונתי ,השאלה שלי אם נפרט אותה יותר היא יותר כך:אם הייתה לנו תכנית "ישראלית" ואני מדגיש ישראלית כי אם היא תעשה בארץ זה יגרור גם כן את כל המאפיינים שלה ,אז תשכחו מההומור האנגלי,השדות נחיתה האדירים,בלונדיניות ודשא ירוק עד,ובמקום זה דדמיינו קטילות ישראליות ,סלנג בין אישי כדוגמת "אחי" ו"גבר",וחלוקת ציונים על דרך "אחלה"ו"סבבה",האם תכנית כזאת הייתה זוכה לאותה אהדה בארץ אם היא הייתה תוצרת מקומית? אני למען האמת הייתי עונה לכם בפירוש חד משמעי שלא,וזאת מניסיון העבר שהיו ולא וגם עצם הסיבה היא בכך שישראלים בכללי אוהבים ריח שנודף מחו"ל במיוחד במדינות המערב,וזה עוד יותר תקף בנושא הזה של מוטוריקה ורכב כמשפט מסכם של -תוצרת חוץ,יותר יקר,יותר טוב! מה דעתיכם ותשובתכם על השאלה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חד וחלק, לא!

כבר הייתה תוכנית כזאת בארץ, אפילו שתיים אם אני לא טועה.. (עם אילדיס ההוא)

למיטב זכרוני היא לא הצליחה, ולא בגלל שאנשים לא רצו לראות..היא פשוט הייתה גרועה!

ואני לא מחפש איכות צילום ב-HD או עריכה מטורפת, גם לא מכונית על (בשביל זה יש את top gear)

ובלי קשר עכשיו לתוכנית בארץ...

לאוסטרליה ולארה"ב גם הייתה עונה או שתיים של Top gear ולמרות כל האמצעים שהיו ברשותם

זה עדיין לא היה אותו דבר כמו הדבר האמיתי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דדמיינו קטילות ישראליות ,סלנג בין אישי כדוגמת "אחי" ו"גבר",וחלוקת ציונים על דרך "אחלה"ו"סבבה

מה זה דדמיינו? אתה כותב בגרוזינית או בעברית? תדמיינו, או בעברית יפה יותר, דמיינו.

תוכנית ישראלית לא חייבת להביא את שוק הכרמל למרקע. ניתן לדבר עברית תקנית ויפה, להתייחס למכוניות בדרך עניינית ולתבל את הכל בלא מעט הומור חכם(חכם, לא מתחכם).

תוכניתם של און וגיא אריאלי היתה חביבה ויש לה פוטנציאל להיות יותר מזה. גיא מיצה את "הטירונות המוטורית" שלו בעונה הראשונה וכעת הוא, או מי שיחליף אותו, אמורים להיות עזר שכנגד לאון ולהציע סיקור קליל וזורם, ללא הצחקות מיותרות מחד וללא התפשרות על הצד המקצועי, מאידך.

לא חייבים להיות טופ גיר או להנות מתקציב של טופ גיר על מנת להרים משהו איכותי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אישית מעדיף בימינו לראות הילוך חמישי,

הרבה יותר עניינית,הרבה יותר מדברת אל חובבי הרכב ופחות עושה פוזות,ממחזרת בדיחות(כן כן ג'יימס מיי נשי קצת,המונד גמד,וקלרקסון הוא גורילה חסרת הגיון).

מה שמביא אותי לנקודה הבאה,כשטופ גיר התחילה (בופרמט המודרני) האנגר היה מצומצם,היו אולי 30 איש באולפן,רב הכתבות היו חצי בכבישים וחצי באולפן(כן כן פעם הם אשכרה היו מאריכים בדיבורים מבלי להעלות עשן מן הצמיגים האחוריים).

כך שלא צריך הליקופטרים,צי של 30 צלמים,פעלולים ילדותיים וכו.

Porsche 944 turbo

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שרבים חשבו ולא הבינו, אבל גילו רק בשלב מאוחר יותר, שרק טופגיר מסוגלים לעשות טופגיר.

אנחנו רחוקים מאוד מהם. מאוד.

אבל בכל מקרה, אם כבר הנושא עלה, יום רביעי הקרוב, 2 בפברואר, 20:30 בערב, בערוץ 11, תתחיל העונה השניה של טסט ראשון.

זה לא טופגיר, לעומתה זה "בקטנה", אבל זה שלנו. מקווה שתהנו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאוסטרליה ולארה"ב גם הייתה עונה או שתיים של Top gear ולמרות כל האמצעים שהיו ברשותם

זה עדיין לא היה אותו דבר כמו הדבר האמיתי

תיקון קל...

לארה"ב יש כעת תכנית שרצה בעונתה הראשונה(פרק 10 שודר ביום א' האחרון).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ציטוט ״טופ גיר זה טופגיר״ יפה אני גם מסכים ולא רק בגלל שיש להם 30צלמים ותקציב גדול,ופה לא יהיה את זה כי -פשוט מאוד אנשים לא מראים התעניינות כמו שם,לכן אין כאן תכנית שמדגדגת אותה ,בארצות הברית למשל ראו שיש ביקוש ואנשים פוזלים לממלכה של הוד מלכותה ופתחו משהו משלהם!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שאם יהיה משהו ישראלי שכן יתפוס הוא יהיה חייב להיות פרקטי.

את עניין הכיף וההנאה תפסה כבר Top Gear.

למה אני מתכוון? פרקים מהם נוכל ללמוד ולהפיק מהם תועלת. למשל, ללכת עם העדר - לקנות מאזדה 3? למה כן? למה לא?

סוג של מגזין אבל בטלוויזיה.

Bimmer

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ציטוט ״טופ גיר זה טופגיר״ יפה אני גם מסכים ולא רק בגלל שיש להם 30צלמים ותקציב גדול,ופה לא יהיה את זה כי -פשוט מאוד אנשים לא מראים התעניינות כמו שם,לכן אין כאן תכנית שמדגדגת אותה ,בארצות הברית למשל ראו שיש ביקוש ואנשים פוזלים לממלכה של הוד מלכותה ופתחו משהו משלהם!

זה לא "משהו משלהם". זה טופ גיר אמריקה. בדיוק כמו טופ גיר אוסטרליה.

וכמובן שבארץ זה לא יעבוד - אין מספיק קהל או כסף לכזה דבר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי דבריך broshm אנחנו אבודים... אין מצב שתהיה תכנית רכב נורמלית בטלויזיה תקן אותי אם אני טועה ,ומה לפי דעתיך תכנית רכב ישראלית צריכה להכיל?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם אני לא חושב שתוכנית פרקטית זאת לא תוכנית על רמה. דווקא יכול להיות מעניין.

לשאלתך, בהחלט כן, או לפחות עד שהחוקים בארץ ישתנו.

לפני שתהיה תוכנית טלוויזיה מוטורית "על רמה" כמו שאתה אומר, צריך לבוא שינוי בתרבות המוטורית שלנו, וזה לא יקרה עד שלא ישתנו החוקים בארץ.

למשל, ששוטר לא יוריד רכב מהכביש כי האורות הקטנים שמאירים את המספר שלו, קצת שונים הרי שזה מעיד על "שינוי מבנה".

ואני בכוונה לוקח משהו קטנוני כדי להראות לאן הגענו.

Bimmer

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפתוח "טופ גיר ישראל"?

לא חושב שההכנסות מהפרסומות ייכסו את הוצאות על רכישת זכויות מBBC. זה לא ימשוך את העמך הישראלי, ואין כאן הצבעות בSMS.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...