Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק, אם לא תחנך אותה בגיל 6 זה כבר יהיה מאוחר מדי ובגיל 17-18 היא כבר תתפוס את הנתיב השמאלי בנסיעה ב88 קמ"ש "כי להתחשב בזולת זה להומואים".

היא גם לא תבין למה כולם עוקפים אותה מימין, מצפצפים ומסנוורים עם האורות.

אני אקח יקי גרמני EVERY GIVEN MOMENT במקום נהג ישראלי מצוי.

כבר חתמתי...

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקיצור, מה למדנו מהשרשור? שעדיף פה בארץ טנדר \ ברלינגו ישן וחבוט על מנת למנוע שברון לב ועצבים... :x

פורסם
מה שנאמר פה על גרמניה נכון מאוד. לפני כמה חודשים הייתי שם וקיבלתי הסעה ע"י נהגת. כשהתפעלתי בפניה על העובדה שכל המכוניות נראות טיפ-טופ היא אמרה לי שזה בדיוק בגלל זה - אנשים שומרים מאוד על הרכוש של אחרים, והם תובעים או מזמינים משטרה על כל מכה הכי קטנה. עם המנטליות שלנו זה בחיים לא היה עובד...

גם עם המנטליות (והיכולות) של משטרת ישראל. לפני מספר שנים מישהו שנכנס לצומת בהחלפת רמזור עצר ונסע רברס, פגע בבני (שהיה כבן 12) אשר חצה את הכביש - כאשר היה לו רמזור ירוק. לא נגרם נזק, אבל הילד נבהל מאוד. הגשנו תלונה במשטרת התנועה. את ההודעה על סגירת התיק קיבלנו בדואר כעבור יומיים. אפילו לא טרחו להזמין את הנהג לחקירה (נו טוב, הוא מהמגזר, אני מניח שהרימו ידיים לפני שניסו להתקשר אליו). שימו לב - מדובר בפגיעה בילד, לא בשריטת רכב. אם זה היחס שלהמשטרה - מי בכלל יתיחס לנזקי רכוש?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם אתה רואה שאתה נכנס לחניה צפופה אפשר להגיד לילדה "חכי חמודה, אבא יפתח לך את הדלת" או משהו כזה:wink: . בכל מקרה זה עובד לטובת שתי הצדדים, אתה לא גורם למכות הקטנות האלה לרכב ליד ואם מישהו כזה חונה לידך הוא לא גורם לך, בסופו של דבר הרכב שלך יהיה שמור גם בגלל התנהגות כזאת.

* עובדה שאני לא יוצא ישראלי כי נתקלת בהתנהגות כזאת מצד תושב זר:idea: .

רייסר ב.מ.וו בפשטות צודק.

אני גר בהולנד (אגב, גם כאן הלוחיות צהובות, ולמרות זאת גם מכוניות בנות 15-20 נראות כמו חדש), וגם כאן החניות צרות, אבל אין מצב שמישהו ידפוק בטעות את הדלת של הרכב לידו. חינוך אלמנטרי.

בדיוק כמו שהוא אומר - בחניה צרה אני מזהיר את הילדים שיפתחו את הדלת בזהירות כדי לא לפגוע ברכב שליד, ואם יש צורך אני פותח את הדלת בעצמי ושם את היד בין קצה הדלת לפח של האוטו ליד.

דרך אגב, גם בישראל הייתי נוהג כך.

מזעזע אותי לחשוב שזה לא ברור מאליו לכל אחד שכך צריך להתנהג.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
בדיוק, אם לא תחנך אותה בגיל 6 זה כבר יהיה מאוחר מדי ובגיל 17-18 היא כבר תתפוס את הנתיב השמאלי בנסיעה ב88 קמ"ש "כי להתחשב בזולת זה להומואים".

היא גם לא תבין למה כולם עוקפים אותה מימין, מצפצפים ומסנוורים עם האורות.

ואוו, טוב אני חושב שכולכם מגזימים. כנראה ששכחתם איך ילדים קטנים מתנהגים. אני חושב שזה די עלוב מצדכם להאשים אותי בכך שהילדה בטעות פתחה את הדלת ושפשפה את הרכב החונה, הערתי לה על זה כמה פעמים לפני כן אבל קורה ששוכחים, בטח כשאתה ילד ואתה אוהב להשתולל.

אני לא אומר שהילדה לא עשתה טעות, אבל אני כן אומר שהתגובה ההיסטרית שלו לא הייתה במקום, וכמו שאמרתי בכלל לא ראו את השריטה הזאת, באמת שאין לי מושג איך הוא ראה אותה.

חוץ מזה, גם אני לא בעד הישראלי המצוי ואני גם בטוח שאני לא כזה, אבל אמרתי שלדעתי הגרמנים לפעמים מגזימים עם הפרפקציוניזם שלהם.

מדהים אותי שאתם יוצאים עליי בכל הסיפור הזה, אבל כנראה שפורום של מכוניות הוא לא המקום לכתוב בו סיפור על רכב שנשרט קלות, הרי הדעה שלכם תהיה בעד הרכב, בלי לשים לב לגישה ולהתנהגות של בעליו. כלומר, בלי קשר לסיפור יש דרך להתנהג, והוא אשכרה איים עליי שהוא יזמין משטרה אם אני לא אחליף איתו פרטים (דבר שבכלל לא אמרתי שאני לא מוכן לעשות).

• תוכן חדש...