רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היום נראה לי שעליתי על "מזימה" של היבואנים ויצרניות הרכב למכור לנו פחות ביותר או יותר נכון למכור לנו "יותר בפחות" פשוט דיי מזמן ראיתי סוזוקי סוויפט חונה ליד יונדאי I10 בצורה מושלמת בחנייה ופלא פלאים היונדאי נראתה יותר גדולה בדקתי אותן מכול הזוויות.. ובאמת היונדאי I10 יותר גדולה וגם מרווחת מבחינת סלון מהסוויפט! ביצעתי בדיקה באתר לגבי המידות של היונדאי I10 והסוויפט והמידות באמת דומות לפירוט היונדאי קצרה ב20 ס"מ (אורך מקצה האגודל עד לקצה האצבע המורה לא ממש משפיע), "דקה" ב6 ס"מ בלבד גבוהה! מהסוויפט ב4 ס"מ ובסיס הגלגלים שווה כאשר המשקל לשניהן הוא 1000 קילו (טוב הסוויפט 40 קילו יותר). בדקתי עוד קצת באמת וגיליתי שבמציאות הסלון המרחב הפנימי והבגאז של הסוויפט קטן יותר מהמרחב …
הודעה אחרונה מאת רוכב בודד, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 680 צפיות
עד כמה שידוע לי יש שני דגמים AKL/AVU אם אני לא טועה מה ההבדלים בין המנועים .
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
- 1 תגובות
- 746 צפיות
ידוע שרכב משופר מורידים מהכביש ומחרימים, אבל תשובה לשאלות הבאות אין לי. אפשר להחזיר את הרכב לאחר שמורידים אותו מהכביש ומחרימים? הרשיון יכול להלקח? או לקבל שלילה או קנס נקודות משהו? תודה!
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
היום נעמד לידי רכב עם סמל האות M - חשבתי שזה מקדונלדס, אבל הצבע לא התאים האם מדובר בהלבשה על גוף של איזה רכב או במוצר מלא ואמיתי?
הודעה אחרונה מאת tomer.m, -
-
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpressnews/263350/peugeot_308_facelift_goes_for_bold.html
הודעה אחרונה מאת bnsagi, -
- 3 תגובות
- 751 צפיות
שלום רב, בעקבות רכישה עתידית של וולנטיין משומש אשמח לדעת הכיצד ניתן לבדוק את הגרסה במכשיר. אני מתכוון האם ניתן שהמכשיר יראה את הגרסה, ולא לבדוק דרך האתר עם המספר הסיריאלי. אשמח לדעת הכיצד לעשות זאת/האם ניתן. תודה מראש יוסי
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ראיתי כרגע : http://www.grouper.co.il/telaviv/deal/519503 מי שבאיזור רחובות - תהנו.
הודעה אחרונה מאת xtr2004, -
- 2 תגובות
- 822 צפיות
רציתי לדעת איך זה הגיוני שרכבים שונים בעלי אותו גיר ומנוע הם בעלי דרגות זיהום שונות. לדוגמא: 1.פורד מונדיאו עם מנוע אקובוסט ותיבת פוורשיפט- דרגת זיהום 11 וולוו S60\S80\XC60 עם אותו מנוע וגיר- דרגת זיהום 13-14 2. פ'יגו 3008\5008 , סיטרואן C5 - עם אותו מנוע וגיר עם דרגות זיהום שונות 9-12 תודה.
הודעה אחרונה מאת petit nicolas, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
תמו להם (כמעט) שמונה שנים עם תמה טורבו 1992. מחירון יצחק לוי בעת קניה 32,000 --- מחיר קניה 30,000. לא הייתה התמקחות על המחיר. תאריך קניה 02/03/2003. האוטו לא נלקח לבדיקה בעת הקניה כיוון שחבר המליץ על האוטו. צריכת דלק - בין ליטר לשש קילומטר לבין ליטר לארבע עשרה קילומטר. בכמות הנסיעה שלי יצא שני מיכלי דלק בחודש בממוצע. אמינות - נתקעתי פעם אחת בדרך עקב אחת מרצועות המנוע שנקרעה ולמזלי די קרוב לבית. האוטו טופל אך ורק שמן של " ליקווי מולי " באריזה הסגולה. נוזל קירור " פאראפלו " כחול ואף פעם לא היה צורך להוסיף אפילו טיפת מים. בכל שנה היו הוצאות תחזוקה של בערך 2500 ₪ (טיפולים + תיקונים). בסך הכול לדעתי אמינות מעולה. מזגן מקפיא עם בקרת אקלים. חימום מצוין. חלקים מכאנ…
הודעה אחרונה מאת AUDI-BOY, -
-
אהבתי את הקטע עם המזגן שהם העתיקו מוולוו, לא מקורי אבל עושה את המכונית מודרנית יותר למרות שזה גימיק די מיותר. המקור: http://www.worldcarfans.com/109070820341/2011-hyundai-sonata-spied-in-dubai-by-wcf-reader
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אחרי הרבה לבטים אם למכור או לא וביטול מכירה ברגע האחרון כי פשוט לא הייתי מסוגל למכור הגיעה ההחלטה לעשות פחחות וצבע. הרכב הוא ראלי דור שני בצבע לבן. אני בכל מקרה רוצה להשאר באיזור הגוונים הלבנים ובהתחלה ממש רציתי לעשות לבן פנינה אבל אמרו לי שכבר יש 106 בלבן פנינה והצבע לא יושב עליה יפה. אז ההתלבטות בין כל מיני גווני לבן לבין הלבן המקורי. תמונה של 106 בלבן פנינה לא מצאתי אז קשה לי לשפוט אם זה יהיה יפה או לא לכן אני מבקש עוד דעות. ראיתי גם פה באתר פרוייקט עם לבן למבורגיני על פיאט קופה אולי צבע כמו שלה. שבת שלום
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
ראיתי שמבחינת נתונים שתיהן אותו דבר ,אך ההבדל במחיר הוא בערך 10K ,מדוע?
הודעה אחרונה מאת kolobok_4, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
איפה ניתן לרכוש בקליות שקופות ? לרכב הונדה סיוויק האצ'בק 97 , כמו בתמונה : http://cgi.ebay.com/Civic-96-01-3Dr-Hatchback-TAIL-LIGHT-Chrome-HONDA-/360121794953?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item53d8ee8189#ht_3205wt_1066
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב בשעה טובה הוריי התחדשו ביונדאי i30 cw, מסתבר שבחניה האישית האוטו יושב, אבל בדיוק על הקסקס. כל יציאה מהחניה היא עם סבירות גבוהה להשתפשפות בקירות בזוויות מסויימות ומכאן הדרך למכות פח, פנסים וכו' קצרה וכואבת . מחוץ לחניה האישית, כלומר ברחוב עצמו אין בדר"כ חניה אז הפיתרון של להחנות בחוץ אינו על הפרק .. האם קיים חומר, למשל חומר שמשמש לבידוד וכו' שאפשר לצפות בו את הקירות שיהווה חוצץ דק אך מספיק חזק כדי שגם אם הרכב נוגע בו זו לא תהיה השתפשפות , אולי גומי מסוג כלשהוא ? או כל דבר אחר אשמח לכל תשובה/מידע בנושא
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
הוצג הטיגואן הבא באופן רשמי.. http://www.netcarshow.com/volkswagen/2012-tiguan/
הודעה אחרונה מאת edan82, -
-
אגרת דיזל?
מאת Gonidae-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום, אני מחפש אוטו חסכוני בדלק, בעבר היה לנו דיזל (בחו"ל) והיינו מאוד מרוצים, הבנו שבארץ יש איזו אגרה שצריך לשלם אם יש לך רכב פרטי דיזל. מישהו יודע אם זה נכון וכמה??? תודה
הודעה אחרונה מאת talfisher, -
-
- 2 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום. אני לא מוצא ב יד2 (בכלל באתרים) את טויוטה אוונסיס וורסו מיני וואן. לא אוונסיס רגילה 5 מקומות ולא וורסו 7 מקומות אלא אוונסיס וורסו, היא גם 7 מקומות אבל רכב יותר גדול, כמו MPV או גרנדיס. מישהו יודע למה אני לא מוצא אותו? אולי יש לו שם אחר? אלי
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לפני כ-שנה עברתי עבירת תנועה אור אדום =10 נק' +1000 ש"ח(שהיתי בגיל 17 וחצי), ולפני חצי שנה בערך קיבלתי דוח על חגורה אני הייתי הנוסע לא הנהג =250 ש"ח +2 נקודות,הגיע לי החידוש רישיון והפקידה אמרה לי שצריך לעשות תיאוריה ואז לקבל את הרישיון שוב ואז יהיה לי שנתתים נוספות נהג חדש, שאלתי אותה הרי ידוע שאם יש 12 נק' אז זה תיאוריה +קורס נהיגה מונעת,אז היא אמרה תשלם את הדוח של החגורה ואז זה ישלח לך בדואר מכתב שאתה צריך להתייצב לקורס.. אז כרגע המצב כזה: עברתי תיאוריה יש לי רשיון של נהג חדש.אבל לא שלחו לי שום קורס ועבר מאז ששלמתי את הדוח על החגורה יותר מ3-4 חודשים!! יש מצב שבגלל שקיבלתי את הדוח כנוסע ולא כנהג אז הם לא החשיבו את העיברה הזאת? יש מצב שאחרי שאנ…
הודעה אחרונה מאת benjah, -
- 0 תגובות
- 868 צפיות
שלום, אני מחפש אנשים שמנסים למכור (או אפילו 'להיפטר') מרכביהם ואופנועיהם בגלל העלייה הפרועה במחירי הדלק, בשביל כתבה גדולה בנושא שתתפרסם מחר בעיתון בתפוצה ארצית. בשביל מי שמנסה למכור את רכבו מדובר כמעט בפרסום חינם, מי שמעוניין להתראיין לכתבה - אנא צרו קשר בשעות הקרובות (יותר מוקדם יותר טוב) בטל' 0507571832. אמיר
הודעה אחרונה מאת AmirT, -
- 0 תגובות
- 651 צפיות
שלום לכולם! אני משתמש חדש, ומקווה שאוכל למצוא פה פתרונות לפרוייקט שלקחתי. בעבר שיפצתי ג'יפים כתחביב. אך לאור העלויות הגבוהות של שיפוץ והחזקה נאלצתי למכור. בזמן האחרון חסר לי תחביב זה, ומשמיים נשלחה לי מרצדס 190 שנת 95 אשר זקוקה לשיפוץ ולהמון אהבה. עקב פרפקציוניזם אני לא מתפשר על איכות. אני מחפש ספר רכב של מרצדס 190 להדרכה במהלך השיפוץ. אם ישנם אנשים המבינים ברכב זה אשמח לקבל הדרכה ועצות ייעול במהלך השיפוץ. בתודה ובברכה עודד הראל
הודעה אחרונה מאת עודד הראל, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1789537 אולי סוף סוף נראה את הטונדרה,הטאקומה והאינפינטי על כבישי ארצנו?
הודעה אחרונה מאת שבלול, -
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000620660 לפי המחיר נראה שהם מכוונים לחובבי המותג בלבד ולא מתכוונים להתחרות באינסיניה ומונדאו..
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 0 תגובות
- 842 צפיות
בוקר טוב ומבורך, חיפשתי השוואה בין שני הרכבים שבכותרת ,לא הצלחתי למצוא. אם קיימת השוואה בין שני הרכבים,מעניין לקרוא ,על פניו מדובר בשני רכבים מוצלחים,חסכוניים בדלק ודי מרווחים. תודה
הודעה אחרונה מאת Tida-man, -
- 1 תגובות
- 892 צפיות
אם אני רוצה לשנות מצבע X לצבע Y מה הפרוצדורה שאני צריך עשות וכמה זה יעלה לי? אם בכלל...
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אשמח לדעת את תשובתכם בנושא. אני כבר לא יודע מה לעשות עם כל המיסים במדינה הזאת? מצד אחד מעלים את המס על שווי שימוש ברכב מליסינג ומצד שני מחיר הדלק מתקרב ל10 ש"ח לליטר... אני כיום נוסע על מזדה 3 מליסינג. ומתלבט אם לקנות רכב באופן פרטי בגלל המס הגבוה על שווי השימוש. מחכה לכמה עצות טובות מכם. תודה
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
נראית טוב , לא ? http://www.panet.co.il/online/articles/38/92/S-372106,38,92.html
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
סוף סוף קיבלתי את המכשיר שהזמנתי בארה"ב. כיילתי אותו במוצ"ש לפי ההנחיות של עתיד, והיום אחה"צ יצאתי לנסיעת הלוך וחזור בבגין בירושלים כדי לבדוק את פעילות המצלמות. המכשיר היה אילם לחלוטין! מישהו עבר בבגין לאחרונה ויכול לאשר שאף מצלמה לא פעילה שם? יש עוד מקום בירושלים שיכול לתת לי אינדיקציה שהמכשיר כוייל נכון? לאחר ההדלקה וסבב אורגן האורות, האות u קטנה נשארת על הצג. המכשיר הודבק בחלק העליון של החלון בצמוד לצד הימני של המראה בגולף TSI שנת 2010. אשמח לשמוע הערות והארות.
הודעה אחרונה מאת benjah, -
- 0 תגובות
- 795 צפיות
שלום לכולם. אני רוצה לדעת כמה עולה לעשות ביטוח לנהג חדש על רנו ברלינגו שנת 2000 בערך על אוטו רגיל עולה בערך 4500 שקל ואמרו לי שעל מסחרי עולה יותר אז כמה בערך יעלה לי ? תודה
הודעה אחרונה מאת tonyballs, -
- 5 תגובות
- 966 צפיות
שלום לכולם . כבר זמן מה אוכלת אותי השאלה , למה לאף אחד לא אכפת מהילדים הללו . היום עברתי בצומת אום אל פאחם , עומדות שם שתי בנות קטנות ומבקשות כסף. אתמול גם בגשם עמדו , אחת מהן בנעלי בית בשלולית בקיצור כולה מים. אני עברתי שם עם הילדים שלי והבת שלי שאלה "למה היא עושה את זה ", לא ממש הייתה לי תשובה נורמלית . אני יודע שכולם חושבים שהן מסכנות , אבל הן לא נראות כך , ולא ממש נראות רעבות לאוכל . לי זה נראה יותר כמו משימה של ההורים לגייס כספים . והשאלה שלי היא : איפה המשטרה ,איפה עובדות סוציאליות , איפה שירותי הרווחה , איפה כל העמותות שמתרימות כסף כל היום . למה לא עוצרים את ההורים ? בגלל שהן ערביות ? למה ניידות עוברות שם ולא לוקחות אותן למשטרה עד שיבואו …
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הרואדסטר הכי נמכרת בעולם חצתה את קו ה 900,000 מכוניות מאז שהתחילו למכור אותה ב 1989. בשנת 2000 המכונית כבר נרשמה בגינס כמכונית הספורט הכי נמכרת אי פעם והרישום מתעדכן כל הזמן מאז. כמה שאנחנו שונים משאר העולם. http://www.autoblog.com/2011/02/04/mazda-mx-5-miata-hits-900k-next-stop-one-million/
הודעה אחרונה מאת Vw-golf, -
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 274 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- danielos
- ays
- אלעדיקו
- amosbmw
- yor2
- מחכה
- שחר 1
- Loder
- איס מן
- YaronNahum
- falou
- אביתר א.