Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] החל שיווק של הפאסאט החדשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל, שני דברים:

- אין מוניות מדגם החדש של הסופרב בדיוק בשביל להפתר מהתדמית שדיברת עליה.

- הגיר של C5 הוחלף כבר לגיר יפני בעל 6 הילוכים. וגם המנוע 2 ליטר החלש הוחלף ב 1.6T, כך שכרגע הסיטרואן הזו היא חבילה מאוד אטרקטיבית, כי כאמור בנוחות אין לה מתחרים. מי שמחפש יותר כוח, יילך על המונדיאו או אינסיניה כנראה.

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לעניין השרשור : גם לטעמי הפאסאט מכוערת ולפי הקווים שלה נראית מאוד מאוד דומה לדגם היוצא.

עם זאת - קהל הלקוחות של הרכב הזה הם אנשים סולידיים שלא מחפשים הרפתקאות (כמו ניסאן ג'וק המ-ז-ע-ז-ע-ת למשל) ויתכן שזה יקלע לטעם שלהם. אני מסכים שהמחירים של הפאסאט מופקעים.

מה שאני לא מסכים זה שסקודה נותנת את אותה תמורה. אני גם לא חושב שהעיצובים של סקודה יותר מוצלחים והתדמית של מונית גם לא תורמת למי שמחפש רכב מנהלים.

מנהלים אמיתיים לא יקנו סקודה. מי שיקנה סופרב הם כאלה שמחפשים משפחתית גדולה ורואים במחיר הזול הזדמנות לקנות משהו שהוא קצת שונה מהמיין סטרים (מונדאו, מזדה 6, סובארו B4 המכוערת וכו')

C5]

מה זה "מנהלים אמיתיים" בישבילך?לפחות 3 מתוך 7 הסמנכל"ים בIBM מספיק מנהלים אמיתיים בשבילך? (אגב, יש לי עוד לפחות 3 דוגמאות למנהלים שנוסעים בסופרב)

אגב, אני מניח שמילה לקנות היתכוונת לחלופין גם ללקחת בליסינג.

ישנם שיקולים של סטטוס שבהם הסופרב מנחת את הפאסאט ומי שלא רוצה להיתבלט לדוגמא או לחלופין בבעיה כי הבוס שלו נוסע ברכב פחות יוקרתי והוא לא רוצה לנסוע ברכב עם תדמית יותר יוקרתית מהבוס.

פורסם
על מי הם עובדים, זה אותו רכב רק שהוא זול יותר לייצור (כמו גולף 6 לעומת 5).

לדעתי צריך לראות במציאות כדי להחליט.

רשום בפרסומת מחיר בסיס של 20,000$ בארה"ב, ופה תשלמו כמו מניאקים.

R55e-uHQna0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הקדמת אותי עם הסרטון המעולה הזה, אבל אולי רק אבות יבינו אותו :-)

אבל לפחות בפן אחד הוא עדיף על מה שמוכרים היום: יש לו שלוש חוגות לויסות המזגן, כמו בגולף דור 5 ופאסאט של שנתיים קודם, במקום הפתרון הדיגיטלי של לחצנים ל: +/-...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מה זה "מנהלים אמיתיים" בישבילך?לפחות 3 מתוך 7 הסמנכל"ים בIBM מספיק מנהלים אמיתיים בשבילך? (אגב, יש לי עוד לפחות 3 דוגמאות למנהלים שנוסעים בסופרב)

ישנם שיקולים של סטטוס שבהם הסופרב מנחת את הפאסאט ומי שלא רוצה להיתבלט לדוגמא או לחלופין בבעיה כי הבוס שלו נוסע ברכב פחות יוקרתי והוא לא רוצה לנסוע ברכב עם תדמית יותר יוקרתית מהבוס.

הדגשתי לך שתי בעיות אינהרנטיות וסתירה פנימית.

אז אתה מסכים שלסקודה יש תדמית של לא יוקרתית, ולוקחים אותה מנהלים רק אם זה בליסינג או כדי לא להיתפס יוקרתי.

זה לא אומר שהיא לא טובה, אבא של השותף שלי מאוד נהנה משלו בפנסיה, אבל אייל צדק: כשזה מגיע לכיס הפרטי, יש לקוחות שכן חושבים על מחיר המכירה ועל התדמית.

אני לא חושב אפילו לרגע שהמחיר שלה מוצדק, אבל זה לא אומר שהיא לא תימכר יפה. אני גם צופה בקרוב מבצע לעו"ד/רו"ח/רופאים/אנשי קבע שיציב אותה במחיר סביר יותר...

ועל צ'מפיון אני לא מבין מה הכעס, שמאיר עושים את אותו הדבר, עם מנועים נחותים בהרבה ורכבים נוחים פחות לטעמי ...

פורסם
אייל, שני דברים:

- אין מוניות מדגם החדש של הסופרב בדיוק בשביל להפתר מהתדמית שדיברת עליה.

- הגיר של C5 הוחלף כבר לגיר יפני בעל 6 הילוכים. וגם המנוע 2 ליטר החלש הוחלף ב 1.6T, כך שכרגע הסיטרואן הזו היא חבילה מאוד אטרקטיבית, כי כאמור בנוחות אין לה מתחרים. מי שמחפש יותר כוח, יילך על המונדיאו או אינסיניה כנראה.

בטח שיש, ראיתי כבר כמה.

שמח לשמוע שסיטרואן שידרגו את הגיר , יש גם מנוע יותר חזק מה1.6T אבל המחיר של הרכב הזה פסיכי לגמרי לפי מה שאני זוכר (מגרד את ה300)

IBM זה גוף שלוקח רכבים בליסינג והמנהל לא בוחר בעצמו את הרכב.

גם אם הוא בוחר זה מתוך היצע מצומצם מאוד ועל מנת לא לנקר עיניים.

דיברתי על כאלה שיש להם חופש מוחלט לבחור מה הם קונים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בטח שיש, ראיתי כבר כמה.

שמח לשמוע שסיטרואן שידרגו את הגיר , יש גם מנוע יותר חזק מה1.6T אבל המחיר של הרכב הזה פסיכי לגמרי לפי מה שאני זוכר (מגרד את ה300)

מתחיל ב-160 לגרסת דינמיק (מתלים רגילים) ו-175 לגרסת קומפורט (מתלים הידרופנאומטים).

מנוע ה-V6 עם המחיר הפסיכי כבר לא משווק.

פורסם

אייל, בקשר לC5:

ב175 זה עם האבזור שקיים היום בגרסת הפרימיום.(חיישנים קדימה אחורה, דיבורית בלוטות' מובנת, מערכת למדידת מקום חניה, מגבים שמופעיל אוטומטית שיורד גשם, אורות מעבר נדלקים אוטומטית, שפונים ימינה/שמאלה נדלקים הפסנים הימנים/שמאליים בהתאמה ועוד כמה דברים שבטח שכחתי)

וכמובן מתלים הידרופנאומטים, ומנוע 1.6T+גיר 6 הילוכים אוטומטי.

ובהמשך השנה תגיע גרסה עוד יותר מאובזרת, שכוללת מושבים חשמליים, פנסי קסנון עוקבי פנייה, ועוד כל מיני דברים.

לדעתי, זה מחיר מאוד אטרקטיבי למה שמקבלים.(אולי הרכב לא חזק כמו המונדיאו/אינסינה, אבל הוא בהחלט מספק עם השילוב הנוכחי)

פורסם
לעניין השרשור : גם לטעמי הפאסאט מכוערת ולפי הקווים שלה נראית מאוד מאוד דומה לדגם היוצא.

עם זאת - קהל הלקוחות של הרכב הזה הם אנשים סולידיים שלא מחפשים הרפתקאות (כמו ניסאן ג'וק המ-ז-ע-ז-ע-ת למשל) ויתכן שזה יקלע לטעם שלהם. אני מסכים שהמחירים של הפאסאט מופקעים.

מה שאני לא מסכים זה שסקודה נותנת את אותה תמורה. אני גם לא חושב שהעיצובים של סקודה יותר מוצלחים והתדמית של מונית גם לא תורמת למי שמחפש רכב מנהלים. איכות ההרכבה והחומרים בסקודה היא לא באותה ליגה.

מנהלים אמיתיים לא יקנו סקודה. מי שיקנה סופרב הם כאלה שמחפשים משפחתית גדולה ורואים במחיר הזול הזדמנות לקנות משהו שהוא קצת שונה מהמיין סטרים (מונדאו, מזדה 6, סובארו B4 המכוערת וכו')

C5 זה לא רכב שימכר כאן במספרים יפים, הוא מעוצב מאוד יפה, אין מה לומר, אבל כל עוד הוא מגיע עם הגיר הזבאללה ועם התדמית שלו בשוק ,אין לו זכות קיום. אם לובינסקי רוצים להתחיל לשפוך רכבים כאלה לשוק בכמויות הם צריכים למכור אותה במחיר שיציב אותה קצת מעל המשפחתיות ואז בהנחה שסיטרואן לא כאלה גרועות כמו שהיו פעם - אולי המוניטין שלה ישתפר.

בכל מקרה, כמעט כל רכב מהקבוצה הזו זה סוג של התאבדות כלכלית והפאסאט לא יוצאת דופן.

כאילו שצ'מפיון אלה שעיצבו את הרכב.

הדבר היחיד שהם קובעים זה המחיר המופקע ורמת האיבזור.

מונדיאו זה לא רכב מי יודע מה לטעמי,לא פסגת האיכות וממש לא פסגת העיצוב האמירה שלך קצת גורפת מדי והשנאה שלך למותג מעבירה אותך על דעתך.

אני מבין שצריך להעביר זמן באינטרנט עד שיגיעו משגריר לגרור את האיטלקיה למוסך אבל בכל זאת.... :D [מרגיז הא? שאנשים משתמשים בסטיגמות שהן לא בהכרח נכונות ומדברים על משהו שאין להם נסיון מגוף ראשון בו]

קודם כל הC5 מגיע עם יפני 6 הילוכים שיחזיק מעמד הרבה יותר מDSG זה בטוח.

לC5 יש כאלה איכויות באיכות הנסיעה והעיצוב שהפאסט הממוחזרת לא תגיע גם עוד

30 שנה.

לגבי הנבואות שלך,אני מקווה שאתה מודע לגבי מה אומרים על מי שחוזה נבואות..

פורסם

למי שלא היה כאן ב-15 השנים האחרונות, הפאסאט מסמנת את רכב המנהלים האולטימטיבי ברמת המחיר שלה ומשלבת חדשנות, איכות ויוקרה והכי חשוב ייחודיות ובידול.

אז כל מי שמשווה אותה לשבלונה יפנית כנראה לא מבין מה מאפיין את קבוצת הרוכשים שלה ומדוע הם מוכנים לשלם עבור האיכות והייחוד שיש בה.

פורסם
למי שלא היה כאן ב-15 השנים האחרונות, הפאסאט מסמנת את רכב המנהלים האולטימטיבי ברמת המחיר שלה ומשלבת חדשנות, איכות ויוקרה והכי חשוב ייחודיות ובידול.

אז כל מי שמשווה אותה לשבלונה יפנית כנראה לא מבין מה מאפיין את קבוצת הרוכשים שלה ומדוע הם מוכנים לשלם עבור האיכות והייחוד שיש בה.

לא ידעתי שרכב יקר, עם אבזור דל, עיצוב סתמי ונוחות בינונית מייצג רכב מנהלים ייחודי ואיכותי.

פורסם

מונדיאו זה לא רכב מי יודע מה לטעמי,לא פסגת האיכות וממש לא פסגת העיצוב האמירה שלך קצת גורפת מדי והשנאה שלך למותג מעבירה אותך על דעתך.

אני מבין שצריך להעביר זמן באינטרנט עד שיגיעו משגריר לגרור את האיטלקיה למוסך אבל בכל זאת.... :D [מרגיז הא? שאנשים משתמשים בסטיגמות שהן לא בהכרח נכונות ומדברים על משהו שאין להם נסיון מגוף ראשון בו]

אייל זה שאתה מאוהב ברכב שלך לא אומר שהוא מושלם, הגולף ידוע בבעיות אמינות שלה ובדשבורדים המתקלפים ובעיות גיר, לאלפא שלי וגם לGT הקודמת לא היו בעיות אמינות בכלל אז סטיגמות...

לגבי המונדיאו גם יותר זולה מהפאסאט, מנוע יותר חזק,מאובזרת יותר, מרווחת יותר וזולה הרבה יותר להוסיף עוד...

נ.ב. וגם אין לה את השירות המדהים של צמפיון

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

יוקרה או שיווק, נוחות או פרסום, איכות או מיצוב, אני לא מכיר אף אחד שרוצה (אבל ממש רוצה) פורד מונדאו. או פוקוס. או פיאסטה (בדגמים שנמכרים בארץ).

אני כן מכיר כאלה שמאוד רוצים גולף, פאסאט, אפילו פולו.

בדיוק כמו שיש כאלה שמאוד רוצים 159 (בעיקר בגלל העיצוב והשם - בטח לא בגלל הגיר הרובוטי), או ג'ולייטה. או שמחיר ה- 159 מוצדק בגלל הסמל? (יותר יקרה אפילו מהפאסאט...) תיכף תגיד לי שה- 159 היא פשוט מקטגוריה שונה ;-)

הפאסאט יקרה. יקרה מידי ביחס למתחרות הישירות לפי מה שמשתמשי הפורום חושבים. כנראה לא אליהם היא פונה... (ושלא יהיה ספק - גם אני חושב שהיא מתומחרת ביתר)

פורסם

אייל זה שאתה מאוהב ברכב שלך לא אומר שהוא מושלם, הגולף ידוע בבעיות אמינות שלה ובדשבורדים המתקלפים ובעיות גיר, לאלפא שלי וגם לGT הקודמת לא היו בעיות אמינות בכלל אז סטיגמות...

לגבי המונדיאו גם יותר זולה מהפאסאט, מנוע יותר חזק,מאובזרת יותר, מרווחת יותר וזולה הרבה יותר להוסיף עוד...

נ.ב. וגם אין לה את השירות המדהים של צמפיון

הרכב לא מושלם ואני לא מאוהב בו, אבל אני כן מרוצה ממנו מעל ומעבר ואני נהנה מכל נסיעה כל פעם מחדש.

שום רכב אינו חף מבעיות , צריך לראות שהסך הכולל של הפלוסים עולה על המינוסים.

לתפוס טרמפ על ההתקלפות של דור 4 זה באמת נחמד אבל אני מאחל לעצמי שאלו יהיו הבעיות שלי בכל רכב שהוא.

אני לא קונה את זה שבאלפות שלך אין בעיות איכות ואמינות, אני גם מניח שאתה לא מחזיק את הרכבים האלה מספיק זמן כדי לחוות אותן אלא מוכר אותן כשהן חדשות יחסית. אני גם חושב שלא בדקת לאחרונה כמה עולה 159 ולמה כאן כן מוצדק המחיר?

פורד מונדיאו זה רכב דיי מכוער, דיי משעמם לא מי יודע מה איכותי כמו שאתה מציג אותו. לא ברור מה נתפסת עליו- עוד מתחרה מבין רבים. דווקא אתה לא נראה לי אחד שמחפש פיתויים של איבזור. בדרך כלל דגמים נחותים יותר מחפשים לפצות על הפער באמצעות איבזור נדיב.

אתה יודע, גם MG הסינית מאובזרת למשעי עם מושבי עור, אולי כדאי ללכת על זה ?

אם כבר משווים רכבים לא קשורים : אין שום ספק שהפאסאט איכותית יותר מהגולף, רואים את זה טוב בדגמים הקודמים כשהם מגיעים לגיל דו ספרתי שם איכות הפלסטיקה הפנימית טובה יותר , גם מבחינת קרקושים וגם מבחינת עמידות.

אני עכשיו עושה תואר שני במנהל עסקים ומתחיל להבין את כל הרעיון של כל התמחורים וחייב לציין שזה מעניין מאוד.

יש מוצרים מסויימים, ובהם כלי רכב מסויימים , שהורדת מחיר גרמה לירידה במכירות.

למה? כי לפעמים אנשים קונים מוצר מסויים דווקא בגלל שהוא יקר מהמקבילים ומכיוון שכולם יודעים שהוא יקר, זו הייחודיות שלו.

העובדה שפאסאט יקרה יותר, כמעט ולא נמצאת בציי הרכב וכוללת איכות והקפדה על פרטים שלא נמצאת אצל המתחרות - הופכת אותה לאטרקטיבית לכאלה שיכולים ורוצים לשלם יותר.

אתה שואל אותי אם לדעתי משתלם לקנות פאסאט חדשה? בוודאות לא. אין לנו ויכוח.

לעומת זאת כרכב משפחתי משומש, חבר קרוב שהוא גם חבר בפורום הזה רכש פאסאט 2003 1.8T קומפורטליין במחיר מגוחך לגמרי של 30 ומשהו אלף ש"ח . רכב עם נתונים מצויינים שטופל בחברה. זו אחלה קניה. מה עוד אתה יכול לקנות ב30 אלף ? קורולה שנת 97? :D

עוד משהו קטן לגבי ה C5:אם הייתי מנהל שמקבל רכב באיזור קב' 4 המיתולוגית יכול להיות שהייתי מהמר על C5 אבל כלקוח פרטי לקחת רכב כזה חדש?

אני יודע שאצלנו בחברה אף אחד מהסמנכ"לים לא בחר ברכב הזה. אנשים העדיפו B4, מונדיאו, אפילו הונדה סיביק 1.8, אף אחד לא נגע בC5. (יש לנו בערך 10 סמנכ"לים בחברה אם לא יותר)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בודדים המוצרים של פולקסוואגן שיש בהם ולו סעיף אחד מכל מה שציינת פה, אז לייחס את כולם לפסאט, זה קצת יומרני.

רכב לא רע, ללא ספק, אבל חדשנות? איכות?יוקרה? ייחודיות? בידול? איפה בדיוק?

מי פה הזכיר בכלל רכב יפני?

משווים אותה למונדאו, סקודה, אינסיניה,C5, אני לא רואה פה אף יפנית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הנה קצת תמונות להשוואה בין האירופאית לאמריקאית :

euro-passat-differences.jpg

interior-differences.jpg

2012-vw-passat-euro-diff.jpg

אני מאמין שבחירת הצבעים בתמונות של האירופאית טובה יותר.

גם בקודמת היה הבדל בין הגרסאות ועדיין החדשה זולה יותר מהקודמת.

haters will hate

• תוכן חדש...