Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] החל שיווק של הפאסאט החדשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאילו מה ? הם ניסו לעדן את הכיעור עם נורות אוודי (פסי לד בתוך הנורה)

מאכזבת , אבל אף פעם לא התרשמתי מהפאסט , הג'טה הרבה יותר סקסית

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי פולקסוואגן הולכים אחורה בעיצוב ויש הטוענים שגם באיכות ("בדגם החדש נחסוך המון עלויות ייצור...") וזה נאמר בנוגע לרוב ההיצע שלהם.

כיום לא ברור באמת למה הם מצפים למכירות נאות תוך התעלמות מקיומן של סקודה סופרב, פורד מונדיאו ואופל אינסיניה.

ברמה הטכנית הקרה, אני לא חושב שיש לפאסאט יתרון משמעותי ובעיצוב בטוח שלא. לדעתי בין 4 אלו האינסינייה הכי נאה (גם אם לא הכי טובה).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

במציאות היא נראתה לי כמו סופרב ברגע הראשון (לא מפתיע, כמובן). ממש לא לטעמי. אין מה להשוות ל-C5, מונדיאו או אינסיגניה, לפחות מבחינת המראה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לדעתי העיצוב הוא לא צעד אחורה, ויותר מזה אפילו המוצלח ביותר מאז פאסאט השלישית.

עיצוב לא צעקני, אלגנתי ומודרני באותו הזמן, סוג של Future classic. מונדיאו היא יפה וגם האינסיגניה, אבל לדעתי זה סוג של יופי זמני עד שלא תגיע אופנה חדשה. לאומתם לפאסאט תיהיה תמיד רצויה גם כרכב יד שניה וזה הרבה בזכות העיצוב.

מעצבת אותי העובדה שהרכב החדש הוא סוג של מתיחת פנים(לכל משקשור לשלדה, מתלים, היגויי וכו..) כמו הסיפור של גולף 6, אבל עדיין לדעתי זה הרכב הטוב ביותר בקטגוריה(אולי חוץ מסופרב), והוא גם קיבל שידרוג טכנולוגי משמעותי, הזמן יראה אם הם צדקו בצעד הזה או לא.

אם המחיר מתחיל מ190 אלף זה טיפה מוגזם, כי רכב מאובזר ברמה טובה יכול להגיע אפילו ל250 אלף וזה הופך אותו למתחרה של רכבים יותר יקרים בקטגוריה וחבל. אם אני הייתי קונה נכון לעכשיו רכב מנהלים הייתי קונה את הסופרב סטיישן. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

העיצוב הקודם היה הרבה יותר יפה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לדעתי העיצוב הוא לא צעד אחורה, ויותר מזה אפילו המוצלח ביותר מאז פאסאט השלישית.

עיצוב לא צעקני, אלגנתי ומודרני באותו הזמן, סוג של Future classic. מונדיאו היא יפה וגם האינסיגניה, אבל לדעתי זה סוג של יופי זמני עד שלא תגיע אופנה חדשה. לאומתם לפאסאט תיהיה תמיד רצויה גם כרכב יד שניה וזה הרבה בזכות העיצוב.

מעצבת אותי העובדה שהרכב החדש הוא סוג של מתיחת פנים(לכל משקשור לשלדה, מתלים, היגויי וכו..) כמו הסיפור של גולף 6, אבל עדיין לדעתי זה הרכב הטוב ביותר בקטגוריה(אולי חוץ מסופרב), והוא גם קיבל שידרוג טכנולוגי משמעותי, הזמן יראה אם הם צדקו בצעד הזה או לא.

אם המחיר מתחיל מ190 אלף זה טיפה מוגזם, כי רכב מאובזר ברמה טובה יכול להגיע אפילו ל250 אלף וזה הופך אותו למתחרה של רכבים יותר יקרים בקטגוריה וחבל. אם אני הייתי קונה נכון לעכשיו רכב מנהלים הייתי קונה את הסופרב סטיישן.

נהגת בה או החלטת סתם שהיא הטובה בקטגוריה?

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
הג'טה החדשה אמנם זולה יותר בגרסת הבסיס אך היא מאוד פשוטה , פלסטיק נוקשה ושחור, בלמי תוף אחוריים ועוד קיצוצים, ממש מאכזבת, אבל יפה.

זה נכון רק לדגם האמריקאי. הדגם שיגיע לאירופה יהיה הרבה יותר איכותי עם תא נהג מפואר יותר, בלמי דיסק אחוריים, ESP משודרג, מיתלים אחוריים נפרדים לעומת ציר אחורי נוקשה וכמובן מנועי TSI.

פורסם

ניב אתה שואל אותי כאילו אתה נהגתה.

לא, לא נהגתי, אבל נהגתי על סוברו B4 הדור הקודם, הונדה אקורד הדור הקודם, פורד מונדאו, ובהשוואה לגולף 5 שאני נוהג בה עכשיו אני תמיד יעדיף את הגולף במראה פנים הרכב, נוחות ישיבה, נוחות נסיעה ובעוד דברים, וסביר להניח שגם הפאסאט תהייה עדיפה על המתחרות כמו הגולף.

פורסם

לא, לא נהגתי, אבל נהגתי על סוברו B4 הדור הקודם, הונדה אקורד הדור הקודם, פורד מונדאו, ובהשוואה לגולף 5 שאני נוהג בה עכשיו אני תמיד יעדיף את הגולף במראה פנים הרכב, נוחות ישיבה, נוחות נסיעה ובעוד דברים, וסביר להניח שגם הפאסאט תהייה עדיפה על המתחרות כמו הגולף.

ואני שואל שוב לפי מה קבעת את זה?

ועם כל הכבוד אל תשווה את המונדאו לגולף 5 שלך, אין דבר אחד בגולף שהוא יותר טוב בה מהמונדאו.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

הזכרת בעיקר נוחות, בנושא הזה אין ל-C5 מתחרים בסגמנט :wink:

פורסם

רכב ממש מכוער,לא מבין איך הגיעו לעיצוב הזה.

חבל שהם לא ניסו ללכת יותר לקו של הפאסאט CC,היה הולך להם יותר במכירה השנתית לפי דעתי.

פורסם

היופי הוא בעיני המתבונן, אבל המחיר הזוי לכל הדעות. יקרה מהאינסיניה, סופרב, ומונדאו.

פורסם

את הפאסאט הישנה עם המראה של רכב זקן כבר אי אפשר היה לראות לעומת זו שנראית רעננה יותר מה גם שהיא שופרה יותר בהרבה מובנים.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...