Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] החל שיווק של הפאסאט החדשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרכב לא מושלם ואני לא מאוהב בו, אבל אני כן מרוצה ממנו מעל ומעבר ואני נהנה מכל נסיעה כל פעם מחדש.

שום רכב אינו חף מבעיות , צריך לראות שהסך הכולל של הפלוסים עולה על המינוסים.

לתפוס טרמפ על ההתקלפות של דור 4 זה באמת נחמד אבל אני מאחל לעצמי שאלו יהיו הבעיות שלי בכל רכב שהוא.

אני לא קונה את זה שבאלפות שלך אין בעיות איכות ואמינות, אני גם מניח שאתה לא מחזיק את הרכבים האלה מספיק זמן כדי לחוות אותן אלא מוכר אותן כשהן חדשות יחסית. אני גם חושב שלא בדקת לאחרונה כמה עולה 159 ולמה כאן כן מוצדק המחיר?

פורד מונדיאו זה רכב דיי מכוער, דיי משעמם לא מי יודע מה איכותי כמו שאתה מציג אותו. לא ברור מה נתפסת עליו- עוד מתחרה מבין רבים. דווקא אתה לא נראה לי אחד שמחפש פיתויים של איבזור. בדרך כלל דגמים נחותים יותר מחפשים לפצות על הפער באמצעות איבזור נדיב.

אתה יודע, גם MG הסינית מאובזרת למשעי עם מושבי עור, אולי כדאי ללכת על זה ?

אם כבר משווים רכבים לא קשורים : אין שום ספק שהפאסאט איכותית יותר מהגולף, רואים את זה טוב בדגמים הקודמים כשהם מגיעים לגיל דו ספרתי שם איכות הפלסטיקה הפנימית טובה יותר , גם מבחינת קרקושים וגם מבחינת עמידות.

אני עכשיו עושה תואר שני במנהל עסקים ומתחיל להבין את כל הרעיון של כל התמחורים וחייב לציין שזה מעניין מאוד.

יש מוצרים מסויימים, ובהם כלי רכב מסויימים , שהורדת מחיר גרמה לירידה במכירות.

למה? כי לפעמים אנשים קונים מוצר מסויים דווקא בגלל שהוא יקר מהמקבילים ומכיוון שכולם יודעים שהוא יקר, זו הייחודיות שלו.

העובדה שפאסאט יקרה יותר, כמעט ולא נמצאת בציי הרכב וכוללת איכות והקפדה על פרטים שלא נמצאת אצל המתחרות - הופכת אותה לאטרקטיבית לכאלה שיכולים ורוצים לשלם יותר.

אתה שואל אותי אם לדעתי משתלם לקנות פאסאט חדשה? בוודאות לא. אין לנו ויכוח.

לעומת זאת כרכב משפחתי משומש, חבר קרוב שהוא גם חבר בפורום הזה רכש פאסאט 2003 1.8T קומפורטליין במחיר מגוחך לגמרי של 30 ומשהו אלף ש"ח . רכב עם נתונים מצויינים שטופל בחברה. זו אחלה קניה. מה עוד אתה יכול לקנות ב30 אלף ? קורולה שנת 97? :D

עוד משהו קטן לגבי ה C5:אם הייתי מנהל שמקבל רכב באיזור קב' 4 המיתולוגית יכול להיות שהייתי מהמר על C5 אבל כלקוח פרטי לקחת רכב כזה חדש?

אני יודע שאצלנו בחברה אף אחד מהסמנכ"לים לא בחר ברכב הזה. אנשים העדיפו B4, מונדיאו, אפילו הונדה סיביק 1.8, אף אחד לא נגע בC5. (יש לנו בערך 10 סמנכ"לים בחברה אם לא יותר)

תקנה מה שאתה רוצה,הצדקות לכך אתה תמצא אם תמשיך לחפור..

אבל קח בחשבון שהזלזול שלך בכל רכב שהוא מקבוצת VAG הוא פשוט דבילי ומתאים לילד בן 9.

כי יש רכבים בכל סגמנט שהם מציעים יותר מתוצרת VAG.

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד משהו קטן לגבי ה C5:אם הייתי מנהל שמקבל רכב באיזור קב' 4 המיתולוגית יכול להיות שהייתי מהמר על C5 אבל כלקוח פרטי לקחת רכב כזה חדש?

אני יודע שאצלנו בחברה אף אחד מהסמנכ"לים לא בחר ברכב הזה. אנשים העדיפו B4, מונדיאו, אפילו הונדה סיביק 1.8, אף אחד לא נגע בC5. (יש לנו בערך 10 סמנכ"לים בחברה אם לא יותר)

וואו, אף אחד מהסמנכ"לים בחברה שאייל עובד בה לא בחר ב-C5! שומו שמיים, מי ישמע. זהו, תעצרו את הפס הייצור במפעל של ה-C5 ברגע זה, אין טעם להמשיך לשווק אותה יותר בעולם הרחב אחרי שקראנו ידיעה מרעישה זו!

זה פשוט מגוחך להבין מה המדדים שלך לקביעת איכותו של רכב וכמה אתה (ובר) משועבד(ים) למותג VW.

נ.ב, בתקופתי בצבא שירתתי גם בתעשייה האווירית בחטיבת אלתא. מנכ"ל אלתא (שהוא גם סמנכ"ל התעשייה האווירית) נוהג על C5.

פורסם

העובדה שפאסאט יקרה יותר, כמעט ולא נמצאת בציי הרכב וכוללת איכות והקפדה על פרטים שלא נמצאת אצל המתחרות - הופכת אותה לאטרקטיבית לכאלה שיכולים ורוצים לשלם יותר.

על איזו איכות והקפדה מדובר? ואיך אם בן אדם שבוחר לשלם יותר מוצא רכב שלא מציע שום יתרון על המתחרות כאטרקטיבי?

זה הכל עניין של מיתוג, שוב, אני אקח ביצה, אשים אותה בקופסא מהודרת ואשווק אותה בתור פאר תעשיית הביצים הגרמנית. בשורה התחתונה זאת עדיין ביצה, החביתה תהיה אותה חביתה, המחיר יהיה גבוה יותר.

אין לי בעיה עם מיתוג חלילה, הבעיה שלי נעוצה בחוסר החיבור למציאות אצל היבואן ואצל הצרכנים שלוקחים חלק בדבר.

אין הצדקה שיגיעו 2 רכבים מאותו האזור, שנמכרים באותו האזור במחיר זהה וכאן אחת מהן תתומחר הרבה מעל השניה. וזאת שוב הבעיה של מר ישראלי שאוהב להכריז "אותי לא ידפקו" אבל ישלם שקל וחצי על שקל.

אינני שונא את המותג, אבל מנקודת מבט הגיונית אין שום הצדקה ל"באז" הזה מסביב לפולקסווגן, לא פרימיום, לא מתעלה באיכות ולא נעליים. יש הנדסת אנוש טובה בזה אין ספק אבל שוב אין סעיף אחד שהרכב לוקח בנוק אאוט.

haters will hate

פורסם

דווקא היבואן נראה שמחובר מצוין למציאות, הלקוחות הם הבעיה, כי הם נותנים לזה יד וקונים רכב בגלל אוירת יוקרה שהיבואן יצר מסביב למותג. אבל אם עד לא מזמן היה ל-VW איתרון טכנולוגי על כמעט כל המתחרים בדמות TSI ו-DSG, עכשיו הוא נעלם. נחכה ונראה האם עדיין יהיו להם קונים :-)

פורסם
וואו, אף אחד מהסמנכ"לים בחברה שאייל עובד בה לא בחר ב-C5! שומו שמיים, מי ישמע. זהו, תעצרו את הפס הייצור במפעל של ה-C5 ברגע זה, אין טעם להמשיך לשווק אותה יותר בעולם הרחב אחרי שקראנו ידיעה מרעישה זו!

זה פשוט מגוחך להבין מה המדדים שלך לקביעת איכותו של רכב וכמה אתה (ובר) משועבד(ים) למותג VW.

נ.ב, בתקופתי בצבא שירתתי גם בתעשייה האווירית בחטיבת אלתא. מנכ"ל אלתא (שהוא גם סמנכ"ל התעשייה האווירית) נוהג על C5.

מכאן אנחנו לומדים :

1. אייל לא עובד באלתא וגם לא בתעשיה האוירית.

2. בחברה שבה אייל עובד לא אוהבים תוצרת צרפתית. יותר מכך, קיים חשש לחשיבה שבלונית כלואה בדעות קדומות, אצל הסמנכ"לים.

פורסם

ממש סופרב עם סמל של פולקסוואגן,יצא להם מהמם נראה חד ומדוייק כמו הסופרב

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

אין הצדקה שיגיעו 2 רכבים מאותו האזור, שנמכרים באותו האזור במחיר זהה וכאן אחת מהן תתומחר הרבה מעל השניה. וזאת שוב הבעיה של מר ישראלי שאוהב להכריז "אותי לא ידפקו" אבל ישלם שקל וחצי על שקל.

אין ספק שאתה צודק ב- 100%.

הבעיה היא, שכשעלו טענות כאלה על הגולף 160, למשל, הן היו מטעות משום שלא כללו את התוספות שמגיעות עם הרכב - שאז פער המחיר הוא כמו בשוק הישראלי. אני כמובן עדיין חושב שהתמחור יקר מידי, ואולי ה"תוספות" הן הכלי לבצע זאת, אבל בסופו של יום אין הבדל משמעותי (אם בכלל) בפער באחוזים/יורו בין המחיר הסופי בגרמניה, שם בדקתי פעם קודמת לגבי הגולף 160 שכולם טענו שכאן מתומחרת ביתר לעומת חו"ל, בין שני רכבים לדוגמה.

אשמח אם מישהו יבצע כזה דבר לגבי הפאסאט (אותי היא לא מעניינת מספיק בשביל זה).

לגבי ה- C5, אני חושב שהיא הרכב היפה בסגמנט, אבל יחידת הכח שהיא מציעה צריכה להיות זולה יותר. בנוסף, לדעתי האישית וממה שראיתי (כמה שכבר רואים C5 חדשות על כבישי ישראל) הן רק בליסינג או, נקרא לזה, אניני טעם שלא מוטרדים מערך המכירה (וגם זה ראיתי רק אחד, יותר נכון אחת). זה לא אומר שהרכב רע, זה רק אומר שדעת הקהל משפיעה על הקהל (כמובן, לא עלינו, אנחנו מנותקים מכל השפעה חיצונית...).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אין ספק שאתה צודק ב- 100%.

הבעיה היא, שכשעלו טענות כאלה על הגולף 160, למשל, הן היו מטעות משום שלא כללו את התוספות שמגיעות עם הרכב - שאז פער המחיר הוא כמו בשוק הישראלי. אני כמובן עדיין חושב שהתמחור יקר מידי, ואולי ה"תוספות" הן הכלי לבצע זאת, אבל בסופו של יום אין הבדל משמעותי (אם בכלל) בפער באחוזים/יורו בין המחיר הסופי בגרמניה, שם בדקתי פעם קודמת לגבי הגולף 160 שכולם טענו שכאן מתומחרת ביתר לעומת חו"ל, בין שני רכבים לדוגמה.

אשמח אם מישהו יבצע כזה דבר לגבי הפאסאט (אותי היא לא מעניינת מספיק בשביל זה).

לגבי ה- C5, אני חושב שהיא הרכב היפה בסגמנט, אבל יחידת הכח שהיא מציעה צריכה להיות זולה יותר. בנוסף, לדעתי האישית וממה שראיתי (כמה שכבר רואים C5 חדשות על כבישי ישראל) הן רק בליסינג או, נקרא לזה, אניני טעם שלא מוטרדים מערך המכירה (וגם זה ראיתי רק אחד, יותר נכון אחת). זה לא אומר שהרכב רע, זה רק אומר שדעת הקהל משפיעה על הקהל (כמובן, לא עלינו, אנחנו מנותקים מכל השפעה חיצונית...).

למה היחידת כוח של הC5 צריכה להיות זולה יותר משאר של הפאסאט?

פורסם

יש לי הרגשה שאתה מדבר על ה2.0,הC5 עם המנוע הזה כבר לא משווק יותר.

לגבי המנוע THP ,הוא מציע אותו הספק ומומנט כמו בפאסאט רקמ נפח של 1.6!,כמובן שאין צורך לומר שBMW שהוא היצרן מס1 בעולם בכל הקשור לאיכות מנועים ברכבים,תכנן את המנוע הזה.

לגבי הגיר,טוב,הוא יפני.

פורסם

אני באמת לא מבין על מה הויכוח ?

מי שקונה סיטרואן לא יקנה פולקסווגן וההפך.

ברמת מחירים כזו זה מגיע להעדפה אישית ותו לא , הרי רוב רובם של הקונים בסגמנט מבקשים פשוט סמל סטאטוס ותו לא.

נהיגה דינמית ? , מענין כשלג דאשתקד.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
כי היא איטית יותר. משמעותית.

ממתי מחיר נקבע רק על פי מנוע? באותה מידה אפשר להגיד שפאסאט לא שווה את הכסף (או כל מתחרה אחר), כי המתלים שלהם לא מתקרבים לאלה של סיטרואן. אגב המנוע של C5 רק ב-4 כ"ס יותר חלש, אם יש הבדל בביצועים אז הוא נובע מהעדיפות של DSG מבחינת מהירות העברת הילוכים גם על הגיר היפני החדש שלהם.

פורסם

כרכב הפאסאט הוא רכב מעולה, הבעיה היא היבואן בארץ שמוכר אותו במחירים לא הגיוניים בכלל, הוא לא שונה משום רכב אחר כיום ואין שום הצדקה לשווק אותו כמותג פרימיום, האם המונדיאו מציעה פחות איבזור? האם הסיטרואן פחות איכותית? היבואן בארץ הצליח לעשות את מעשה האייפון לקח רכב טוב אבל שיווק אותו כרכב פרימיום ככזה שאין לאף אחד אחר, הישראלי הטמבל אכל וממשיך לאכול את השקר הזה מידי יום.

ועדיין לא דיברנו על השירות הגרוע ביותר שחויתי במוסכי היבואן, כיום שהרכב מתקלקל אני בכלל לא חושב על להכניס אותו לצ'מפיון פשוט בזבוז כסף זמן ועצבים מיותרים.

אהה ועוד משהו יחודיות אמרתם? כל הקבוצה נראית בדיוק אותו הדבר אותה שבלונה של עיצוב מהקטן ועד הגדול הפאסט מבפנים לא שונה מהגולף שלא שונה מהפאביה שמזכירה את האוקטביה, בקיצור אם מסירים את הסמל מקדימה ניתן בקלות לטעות בן הרכבים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
ממתי מחיר נקבע רק על פי מנוע? באותה מידה אפשר להגיד שפאסאט לא שווה את הכסף (או כל מתחרה אחר), כי המתלים שלהם לא מתקרבים לאלה של סיטרואן. אגב המנוע של C5 רק ב-4 כ"ס יותר חלש, אם יש הבדל בביצועים אז הוא נובע מהעדיפות של DSG מבחינת מהירות העברת הילוכים גם על הגיר היפני החדש שלהם.

היתרון היחידי של הDSG הוא בכביש פתוח,בכבישים עירוניים או בנסיעה איטית/פקק הגיר עובד הרבה פחות טוב מגיר אוטומטי פלנטרי.

• תוכן חדש...