Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] החל שיווק של הפאסאט החדשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם היית באמת עוקב אחרי השירשור הזה היית רואה שהפרסומת הזו הוזכרה יותר מפעם אחת והעלו אותה לכאן כבר.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפרונט מזכיר לי את ה550 של saic:roll:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4024508,00.html

"פולקסווגן הוא מותג יוצא דופן בעולם הרכב. לא רק מכיוון שהוא גם שם של קונצרן המאגד תחתיו מספר מותגים אדיר ומרשים, ולא רק מכיוון שהוא מבטיח להפוך לגדול ביותר בעולם ב-2018. מדובר במותג רכב שמתעקש לשמור על שינויים עיצוביים מינוריים יחסית, גם כאשר הוא מעדכן דגם כלשהו. ובעולם בו מותגים אחרים משנים פניהם באופן קיצוני ועל בסיס די קבוע - אופל (אסטרה) למשל, מתחרים צרפתים ויפנים - במטרה לקסום לקהל לקוחות חדש, או כדי לשנות תדמית, מדובר ללא ספק בגישה ייחודית. בפולקסווגן מביאים למעשה את גישת ה"אם זה לא מקולקל, למה לשנות" למעמד של אג'נדה. ומבחינת הישגים, חייבים להודות שקשה להתווכח איתם."

אבל:

"שאלת התמורה לכסף (הרבה), הפכה בפאסאט למשמעותית מאי פעם. היא טובה אמנם מכל פאסאט שקדמה לה בעשור האחרון, אבל היא גם היקרה מכולן - הן במחיר, והן בהשוואה לקבוצת הייחוס".

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תמיד יש לי הרגשה בכתבות האלו האלו שהם עושים העתק הדבק על הדגם הקודם.

שאני בטוח שגם שמה הכתבה תגיד שהפאסאט טובה מאי פעם אבל יקרה.

טוב, זה עבד להם עד עכשיו.

פורסם

לפעמים גם מחליקים את החסרונות כאילו הם לא קיימים :-)

סליחה, טחנתי כבר את עניין המתלים כאן, אבל לא יכולתי להתאפק :oops::

מערך המתלים עבר כיול חדש, נוקשה יותר, והוא מעניק נוחות נסיעה טובה משמעותית מבעבר למעט בכביש משובש.
מעניין. חשבתי שרוב הכבישים אצלנו נופלים תחת הגדרה "כביש משובש". אבל משום מה אין פירוט איך האוטו מתנהג על אותם כבישים.

וגם יש לי שאלה: האם כיול נוקשה יותר זה לא אומר שהרכב פחות נוח ממה שהיה?

פורסם

לא בהכרח.

צריך להיות איזון ברכב שלא יהיה מצד אחד קארטינג (נוקשה מאוד) ומצד שני לא "ספינה" (רך מאוד, שכל קפיצה תגרום לרכב להתנהג כאילו הוא בים סוער ולהתנועע כמה פעמים אחריה).

מהו האיזון המושלם?

תלוי את מי שואלים.

אני אישית פוסל מכל וכל את ההתנהגות הספינתית - חוץ מבחילה זה לא עושה כלום.

ואני מעדיף את הרכבים על הצד הקשה יותר - שככה בד"כ VW מכיילים ומוזר לי ההתייחסות לפאסאט הקודמת כספינתית. אני ממש לא זוכר אותה ככה.

פורסם

בכלל, באופן כללי, כל הגרמנים ידועים בנטייתם לקשיחות (ואני מדבר על מכוניות, לא על העם הגרמני)... טוב נו, אולי אני מדבר על שניהם! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4024508,00.html

"פולקסווגן הוא מותג יוצא דופן בעולם הרכב. לא רק מכיוון שהוא גם שם של קונצרן המאגד תחתיו מספר מותגים אדיר ומרשים, ולא רק מכיוון שהוא מבטיח להפוך לגדול ביותר בעולם ב-2018. מדובר במותג רכב שמתעקש לשמור על שינויים עיצוביים מינוריים יחסית, גם כאשר הוא מעדכן דגם כלשהו. ובעולם בו מותגים אחרים משנים פניהם באופן קיצוני ועל בסיס די קבוע - אופל (אסטרה) למשל, מתחרים צרפתים ויפנים - במטרה לקסום לקהל לקוחות חדש, או כדי לשנות תדמית, מדובר ללא ספק בגישה ייחודית. בפולקסווגן מביאים למעשה את גישת ה"אם זה לא מקולקל, למה לשנות" למעמד של אג'נדה. ומבחינת הישגים, חייבים להודות שקשה להתווכח איתם."

אבל:

"שאלת התמורה לכסף (הרבה), הפכה בפאסאט למשמעותית מאי פעם. היא טובה אמנם מכל פאסאט שקדמה לה בעשור האחרון, אבל היא גם היקרה מכולן - הן במחיר, והן בהשוואה לקבוצת הייחוס".

לא , הם פשוט קוראים למתיחת פנים - דגם חדש.

תסתכל על הקורולה, אבולוציה מאוד מוצלחת, העיצוב עבר שינויים בהדרגה וכל דגם מכיל מוטיבים עיצוביים מהדגם המוחלף.

haters will hate

פורסם
בכלל, באופן כללי, כל הגרמנים ידועים בנטייתם לקשיחות (ואני מדבר על מכוניות, לא על העם הגרמני)... טוב נו, אולי אני מדבר על שניהם! :wink:

דווקא הגרמניות - לכשעצמן - פחות קשות מהישראליות ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

סוף סוף אתה כותב משהו שאני מסכים איתו, הימנית בסמלון גרמניה, ה2 הנותרות פולניות חמות (יש דבר כזה בחו"ל אבל לא נותנים לייבא לארץ).

היום הייתי בכמה סוכנויות של אאודי ופולקסוואגן עם ידידה מאוד טובה שלי, היא רוצה לרכוש את הR8 ומכיוון שיש רק 2 מושבים היא שאלה אותי אם במידה והיא תיקח את האוטו ותצטרך סדאן כשיש לה פה משפחה מחו"ל אני אחליף איתה מכונית? מה היא ציפתה שאומר לא???

בכל מקרה אנחנו הולכים לעשות נסיעות מבחן בסופ"ש הבא אם יתאפשר לנו, ואני מבטיח לקחת את הפאסאט ולעדכן.

haters will hate

• תוכן חדש...