Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקירת 8 שנים עם תמה טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחליפה לצערי בשל אילוצים כלכליים היא פונטו 2005 ואם כבר אוטו סטנדרטי אז נקנתה אוטומט. ב8 שנים נסעתי כ70 אלף קילומטר, זה לא קילומטרז' גבוה אבל בשבילי זה היה מספיק . למכונאי שלי יש ידי זהב וזה לא נתון לויכוח ואם היה לי מותר לפרסם את שמו כל אחד שמכיר אותו היה אומר שזה נכון. פסיכולוג כי הוא הפך לחבר ברבות השנים וניהלנו שיחות שלא קשורות רק לרכב ומהם אחוזי המס על הדלק. " Ahbarony " ממש לא כל שבועיים הייתי מחליף חלק. היו לי שבע שנים שהיו יחסית מאוד שקטות עם רכב שלא בדיוק נחשב לשיא האמינות. הייתי מגיע איתו לטיפולים פעם בשנה במוסך עושה מה שצריך לפני הטסט ומסיים סיפור. בשנה האחרונה להחזקתו היה רצף מאוד מוזר של תקלות שגרם למישהו לומר לי שהרכב פתח עליי מלחמת התשה. תקופה זו ארכה כשלושה חודשים ומאז חזר השקט. אנקדוטה- שעתיים אחרי הקניה התקשר הקונה לומר לי שהאוטו כבה ברמזורים, אמרתי לו שיגש למכונאי ובקיצור מסתבר שהפורק לא היה תקין - כשאני קניתי את האוטו החלק הראשון שאני החלפתי היה אותו פורק.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני מכיר את התופעה של מלחמת התשה של הרכב. הייתה לי פולקסווגן שכל שבועיים נסע על גרר למוסך. אחרי פעם שלישית העפתי אותה בפחות 10. הבחור שקנה ממני פגש אותי כעבור שנה ונישק אותי כמה שהאוטו היה טוב ומוצלח בשבילו.

פורסם
תמורת סכום כמו 10K לא היה שווה להשאירה, כנ"ל שי?

בדיעבד אתה צודק לגמרי.

מבחינתי - טעות גדולה.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

נראה לי שמחיר הדלק שובר את כולם.

אבל אני לא בטוח שיש מספיק פונטו עבור כולם...עכשיו אני מבין למה הציעו לי למכור את המכונית בכמעט 10 אלף מעל המחירון :lol:

פורסם

פחות מ9K בשנה זה לא אומדן לשום דבר, הייתי נזהר עם ביטויים כמו "אמינות מעולה" כי אנשים לוקחים ברצינות מה שכתוב בפורום.

עכשיו אני מבין למה הציעו לי למכור את המכונית בכמעט 10 אלף מעל המחירון :lol:

ואז צלצל השעון המעורר והתעוררת מהחלום.... :)

בפעם אחרונה שהציעו לי 10K מעל המחירון על רכב לא ספורטיבי , מכרתי אותו לבן אדם באותו הרגע וחזרתי הביתה במונית.

קל וחומר במקרה של פונטו.

גם מקס2005 חולם אותם חלומות בדיוק על יונדאי I20 שהציעו לו עליה 20K מעל המחירון (ו10K מעל חדשה בחברה) והוא דחה את ההצעה :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם מקס2005 חולם אותם חלומות בדיוק על יונדאי I20 שהציעו לו עליה 20K מעל המחירון (ו10K מעל חדשה בחברה) והוא דחה את ההצעה :)

:lol: :lol:

מתחת לחגורה, אבל עדיין צחקתי.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

בשת 2005 רכשתי אחת מודל 93.

החסרונות: המושבים מתכלים לגמרי (אלקנטרה), תקלות כמו משאבת קלאץ', נורות לחץ שמן שפתאום נדלקות, מיסבים, אחיזת כביש לקויה מפני שברגע שהטורבו נכנס אין הגה כמעט.

יתרונות : נוחה, מרווחת, מ-ה-י-ר-ה, משוכללת ומאובזרת.

לסיכום: לחובבי הזאנר.

• תוכן חדש...