Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

 

בשעה טובה הוריי התחדשו ביונדאי i30 cw, מסתבר שבחניה האישית האוטו יושב, אבל בדיוק על הקסקס.

כל יציאה מהחניה היא עם סבירות גבוהה להשתפשפות בקירות בזוויות מסויימות ומכאן הדרך למכות פח, פנסים וכו' קצרה וכואבת .

מחוץ לחניה האישית, כלומר ברחוב עצמו אין בדר"כ חניה אז הפיתרון של להחנות בחוץ אינו על הפרק ..

 

האם קיים חומר, למשל חומר שמשמש לבידוד וכו' שאפשר לצפות בו את הקירות שיהווה חוצץ דק אך מספיק חזק כדי שגם אם הרכב נוגע בו זו לא תהיה השתפשפות , אולי גומי מסוג כלשהוא ? או כל דבר אחר

 

אשמח לכל תשובה/מידע בנושא

פורסם

תראה אם יש לך איזה שכן שאולי יש לו חניה רחבה יתר ורכב קטן יותר שיהיה מוכן להתחלף איתך.

 

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

 

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תתחדשו!

אני מסופק אם החומר הספוגי יחזיק מעמד, וגם קשה לי להאמין שלא יתקלף מהר מאד מכל נגיעה של הרכב.

האם אתם נוהגים לחנות עם הפנים לקיר או לכיוון היציאה? בד"כ עדיף לחנות עם הפנים ליציאה - גם תמרון כניסה לחניה ברוורס בד"כ מדוייק יותר מאשר כניסה עם חזית הרכב, וגם היציאה יותר קלה כי רואים את הדרך. דורש התרגלות, אבל הדיוק מאפשר מניעת שפשפים.

אם יש חיישני רברס - נצלו אותם, אם אין - כדאי להתקין. עלותם קטנה מתיקון צבע אחד.

מעבר לכך - ניתן להדביק פסי הגנה דווקא על הרכב, ובכך גם לצמצם תופעת המעיכות בחניות זרות, וגם למניעת שפשופים על ידי השכן החונה לצידכם.

 

ותיקון קטן - קשקש ולא קסקס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

היי SPERIAL ותודה לשאר התגובות, גם המצחיקות -הכל בכיף :-P

 

לשאלתך- החניה מתבצעת ברוורס עם חיישני רוורס והיציאה עם הפנים קדימה, לאיזה פסי הגנה על הרכב אתה מתכוון ?

פורסם

פסי פלסטיק המוצמדים לרכב לאו"כ לאורך הדלתות ולעתים גם הכנפיים, והם הרכיב הבולט ביותר לצדדים. אם הביצוע איכותי הם נראים כקישוט סולידי ולא פוגעים במראה הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

×
×
  • תוכן חדש...