Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם היא הולכת להיות משהו קרוב לזה, זה יהיה מכוער. מאוד.

הסונטה הנוכחית נראית מספיק טוב.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

ניראה כמו שילוב של אלמנטים עיצוביים מכמה רכבים.

חזית של קאמרי, מהצד בחלק הקדמי מזדה 6, מהצד חלק האחורי של מונדאו.

200px-Frigid_Abomination_Attacker.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רק שבוולוו כל החלקים שניתן להזיז מנותקים אחד מהשני. מעניין איך פה הנהג ישלוט על הכסא אם הכל זה חתיכה אחת.

פורסם

אהבתי את הקטע עם המזגן שהם העתיקו מוולוו, לא מקורי אבל עושה את המכונית מודרנית יותר למרות שזה גימיק די מיותר.

המקור: http://www.worldcarfans.com/109070820341/2011-hyundai-sonata-spied-in-dubai-by-wcf-reader

גימיק? מיותר?

זאת גאונות של הנדסת אנוש. במקום שתתחיל לחפש את הסימנים הקטנים על הכפתורים הזהים כמו במזגן של הלנד קרוזר שתוכל רק למשש ולדעת בדיוק איפה ללחוץ ותשמת לבך לא תסטה מהדברים הפחות חשובים כמו הכביש וילדים שחוצים אותו.

פורסם

מזכיר לי את השברולט מאליבו.

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם
קצת קשה לי לחוות דעה על משהו שמכוסה ברובו באיזולירבנד...

שלוש שנים עשיתי את זה בצבא, אז להפסיק עכשיו?

נראית נחמד, אבל הסונטה הנוכחים גם לא מכוערת בכלל. נקווה שזאת תוכל להמשיך או אפילו לשפר

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

עם הזמן יונדאי נראית יותר כמו מרצדס (הפנסים של הI40 נראים כמו אלו של הSLK), ומרצדס נראית יותר כמו יונדאי (הE CLASS החדשה נראית כמו SONATA).

מעניין מתי יגיע היום שהן יהיו זהות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

למה תמיד בתמונת ריגול המכוניות בסלוטייפ שחור?

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

• תוכן חדש...