Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה תמיד בתמונת ריגול המכוניות בסלוטייפ שחור?

כדי להסתיר קווי מתאר,כנפיים, פתחי אויר וכדו'.. שלא ידעו איך היא נראית לפני שהיא יוצאת לכביש. (גם מבחינת מוצר לא מוגמר וגם מבחינת ההפתעה והתחרות בשוק)

lotus-eagle-new-spy-_460x0w.jpg

spy_22-8-2008_039c.jpg

פורסם

אתמול יצא לי לנסוע ביונדאי סונטה דגם אחרון. ההרגשה דווקא הייתה מאד לא זולה. הנסיעה הייתה נעימה, שקטה ויציבה מאד.

מודה שגם אני, לפני שנכנסתי לרכב וראיתי את הסמל של יונדאי בפרונט חשבתי לעצמי "אוי, יונדאי:?".

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
למה תמיד בתמונת ריגול המכוניות בסלוטייפ שחור?
סלוטייפ שחור זה המחלה של תמונות הריגול.

עם הזמן יונדאי נראית יותר כמו מרצדס (הפנסים של הI40 נראים כמו אלו של הSLK), ומרצדס נראית יותר כמו יונדאי (הE CLASS החדשה נראית כמו SONATA).

אכן. הפנסים הקדמיים הם מוטציה בין ה-S CALSS הנוכחית לדור הקודם.

והשבוע נסעתי בלילה אחרי מרצדס E-CLASS הצורה החדשה - ורק כשעברתי לידה הבנתי שזו לא סונטה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
רק לי מפריע שהידיות של שתי הדלתות לא בקו ישר?

גם אני שמתי לב לזה - מעניין מה עומד מאחורי זה? (או אולי מי עומד מאוחורי זה - כמה קוריאנים שצריכים משקפיים):-)

פורסם
חברים אתם שוכחים את הנק' הכי חשובה פה:

זאת יונדאי (או ה-יונדאי כמו שמבטאים את זה נכון), הם לעולם לא ידעו וכנראה גם לא ידעו לייצר מכוניות.

ה-I30 אולי טובה קצת יותר אבל העדיין ההרגשה הזולה הזאת, לא יעזור כלום. לעומת זאת, מיקסרים ודברים בסגנון הם יודעים לעשות.

באמת תגובה של ילד קטן.

יונדאי היא חברה מצויינת שרצה קדימה יותר מהר מכל המתחרות והוכחה לכך ניתן למצוא בג'נסיס ובג'נסיס קופה המדהימות .

בנוסף סקרי שביעות רצון ואמינות יונדאי מדורגת בארה"ב יותר גבוה מכמה חברות יפניות.

אני נוהג כרגע על יונדאי אלנטרה GT 2005 יד ראשונה, נהגתי על המון מכוניות מהקטגוריה ואני חיב לציין שהיונדאי הפתיעה אותי לטובה, נקודת החולשה זה העיצוב השבלוני של פנים הרכב אבל גרסת הGT מגיעה עם עור בכל פינה, בקרת שיוט, מתלים מוקשחים וחשמול מלא. לא רע בכלל, אני מרוצה מאוד מצריכת הדלק שעומדת על כ30 מייל לגלון בין עירוני (שיוט 75מייל) ו21 עירוני, והדבר הכי חשוב - שמירת ערך מצויינת, יונדאי בארה"ב הוא יצרן מוערך, אמנם ממותג נמוך אבל מוערך מאוד, יש יותר אלנטרות בניו יורק מקורולה . רק בבלוק שלי יש 4 .

haters will hate

פורסם
חברים אתם שוכחים את הנק' הכי חשובה פה:

זאת יונדאי (או ה-יונדאי כמו שמבטאים את זה נכון), הם לעולם לא ידעו וכנראה גם לא ידעו לייצר מכוניות.

ה-I30 אולי טובה קצת יותר אבל העדיין ההרגשה הזולה הזאת, לא יעזור כלום. לעומת זאת, מיקסרים ודברים בסגנון הם יודעים לעשות.

באמת תגובה של ילד. מעניין לשמוע על הניסיון שיש לך עם יונדאי ועם מכוניות אחרות אשר מתחרות בה.

לא צריך להגזים. ההרגשה הזולה של ה I30 היא בעיקר אצלך בראש. היא לא ברמה של גולף, זה נכון, אבל היא מספקת תמורה טובה לכסף.

אין לה הרגשה זולה כלל וכלל. מניסיון עם יונדאי בעבר (סונטה) ועם יונדאי כיום (אקסנט) הן ממש לא מרגישות זולות. ואם כבר בהשוואה יונדאי מול גולף עסקינן, אז בואו נעמוד על ה"איכות" של גולף: -

1. פלסטיקה נשברת/נסדקת/מתעוותת (היה כך גם באקסנט של תחילת-אמצע שנות ה- 90, אבל תוקן מהר מאוד ע"י יונדאי).

2. גירים אוטומטיים שובקי חיים כבר אחרי 100K, ועלות תיקונם מגיעה לאלפי ש"חים טובים, רק בגלל שזה גולף...

3. חלונות חשמליים שבמקרה הטוב מפסיקים לעבוד, ובמקרה הרע נופלים ואף נשברים.

4. אין סוף של תקלות חשמל, בעיקר במערכת המיזוג.

אולי הגולף איכותית כחדשה והרבה פחות משעממת מהיונדאי. אך בסופו של דבר - המבחן האמיתי הוא לאחר כמה שנים של נסיעה. שהמנוע והגיר מתפקדים כחדשים, שהמזגן ממשיך לעבוד מצויין, ושדיפוני הדלתות/גג צמודים והדוקים למקומם, שהפלסטיק על הדש-בורד נשאר שם וחלק למגע ולא מתעוות - דברים אלו הם שהופכים מכונית לאיכותית, והכוונה היא לאיכותית עם השנים.

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

יוני (VW-GTI)

אתה מחפש ברכב איכות הרכבה, איכות חומרים, ואיכות ישיבה ונהיגה, לא כולם שמים דגש על זה.

המון אנשים לא מסתכלים על איכות ייצור, חומרים והרכבה וכו.., אלא מחפשים אמינות ו"שים דלק וסע", לדוגמא הקורולה והמאזדה, שהם די זולות ושומרות על אמינות.

Suzuki Jimny

פורסם

מבדר לראות איך גם בעניני הסוואה יונדאי זה יונדאי (סלוטייפ מהטמבוריה) וב מ וו זה ב מ וו (וייניל ראפ הנועד לתעתע את העין (בטח לקחו את זה היישר ממחקרים פסיכולוגיים) שגם אם תרצה לא תוכל לנחש מה תהייה הצורה הסופית)-

bmw_6_series.jpg

בתמונה- ה6 הבאה.

או לחילופין חלקי פלסטיק שמסתירים כל זכר לצורה המקורית של הרכב (הסוואה יותר כבדה)

2011-BMW-M5-F10-0.jpg

פורסם
ֿ

ואם כבר בהשוואה יונדאי מול גולף עסקינן, אז בואו נעמוד על ה"איכות" של גולף: -

1. פלסטיקה נשברת/נסדקת/מתעוותת (היה כך גם באקסנט של תחילת-אמצע שנות ה- 90, אבל תוקן מהר מאוד ע"י יונדאי).

2. גירים אוטומטיים שובקי חיים כבר אחרי 100K, ועלות תיקונם מגיעה לאלפי ש"חים טובים, רק בגלל שזה גולף...

3. חלונות חשמליים שבמקרה הטוב מפסיקים לעבוד, ובמקרה הרע נופלים ואף נשברים.

4. אין סוף של תקלות חשמל, בעיקר במערכת המיזוג.

אולי הגולף איכותית כחדשה והרבה פחות משעממת מהיונדאי. אך בסופו של דבר - המבחן האמיתי הוא לאחר כמה שנים של נסיעה. שהמנוע והגיר מתפקדים כחדשים, שהמזגן ממשיך לעבוד מצויין, ושדיפוני הדלתות/גג צמודים והדוקים למקומם, שהפלסטיק על הדש-בורד נשאר שם וחלק למגע ולא מתעוות - דברים אלו הם שהופכים מכונית לאיכותית, והכוונה היא לאיכותית עם השנים.

רזי.

אתה קיצוני לכיוון השני וגם מדבר על עמידות, לא איכות.

emotion of motion

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום

אני לא מצליח להבין את כל אלו שאומרים...היא דומה לקאמרי, חיקוי של מרצדס ועוד ועוד...

לכאורה לבר רפאלי ולבטי המכוערת יש את אותם נתונים כמו עניים, אף, פה וכו...

אז אולי לבטי יש נפח (מנוע) יותר גדול.

ואולי העניים שלה קצת פחות מלוכסנות.

ואולי קווי הלסת שלה קצת שקועות.

ולא ממש עשו עליה פושיל ווקס (בפנים) בשנים הראשונות.

אלו בדיוק הפרטים הקטנים שעושים אוטו יפה,לעומת אוטו פחות יפה או מכוער.

גם עם ניראה שהם דומים.

וצריך תמיד לראות את כל התמונה ולהבין יש בעצם הבדל ענק.

פלג_

• תוכן חדש...