Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מבטלים את המערכת ABS במכונית ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מכיר כפתור קסם שמבטל, אבל אתה יכול לנתק זרימת חשמל למחשב ABS.

לנתק את החיישנים שמתחברים לרפידות. להתקין צירייה שלא תומכת בABS.

והרשימה עוד ארוכה.

נ.ב : הכותב לא אחראי במקרה ואתה פוגש עץ בדרך.

שונא גזענים !.

פורסם

1. תעשה טובה לעצמך, להורים שלך ולכל שאר הנהגים בכביש- אל תיגע בזה.

2. במידה והמערכת לא תעבוד לא יעבירו את הרכב טסט, עם תעצור אותך ניידת היא תוריד אותך מהכביש.

קובי

פורסם

לא ברור לי למה צריך לנתק את הABS ברכב הנוסע בכביש.

לעומת זאת, ברכב שטח כשהוא נוסע בשטח מערכת ה ABS יותר מזיקה ומסוכנת מאשר היא מועילה. יש רכבי שטח שבהם היצרן דאג לניתוק ה ABS כשמשולב יחס העברה נמוך. ברכבים אחרים שאין בהם מנגנון ניתוק אז כשהייתי יורד לשטח הייתי מוציא את הפיוז של מערכת הABS - אבל ניתוק אך ורק בשטח ומחבר חזרה מייד עם העלייה לכביש הסלול !!

פורסם

לי היה רכב שהABS עבד בגלגל אחד בלבד, וכל בלימה מעט חזקה הייתה גורמת לרכב "לזרוק" תחת.

ניתוק היה חייב להעשות מכיוון שתיקון מערכת כזו מגיע לסכומים גבוהים מאוד.

פורסם

יש מכוניות, בעיקר משנות ה-80', שבהן הותקנו דורות מוקדמים מאוד של ABS. מדובר במערכות ABS שטרם הבשילו, כך שברגע האמת הן יותר הסבו נזק מאשר הועילו. דוגמה למכוניות כאלה: BMW E30, שברולט אסטרו ועוד. ניתוק המערכת במכוניות כאלה זה באמת דבר הגיוני, בהנחה שנוהג בהן נהג מיומן שמבין את משמעות הדבר.

בכל שאר כלי הרכב, ניתוק המערכת הזאת זה דבר שגובל בטמטום.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש עוד נקודה, שהפנה את תשומת ליבי אליה מהנדס ברובר, שנתקלתי בו פעם (מזמן, מזמן...) באיזו קבוצת דיון (ככה קראו לזה אז) באינטרנט.

יש ברכבים גם מערכות אחרות שנתמכות ב-ABS, ולכן לניתוק ה-ABS מהחשמל עלולות להיות השלכות גם על מערכות אחרות, חיוניות. למשל, מערכת לחלוקת הבלימה בין הגלגלים האחוריים לקדמיים, שמונעת נעילה של האחוריים לפני שהקדמיים ננעלים. במכוניות ישנות זה טופל מכנית, במודרניות, יכול להיות שרק האלקטרוניקה דואגת לזה.

עם זאת, אני מאוד הייתי שמח אם הייתי יכול לנתק בביטחה את ה-ABS בקליאו ספורט הישנה שלי, כשנחה הרוח. היתה לה נטייה להיכנס מתי שלא צריך, במצבים מסויימים (לא אכנס עכשיו לפירוט). אבל בנהיגה יומיומית, כשאתה לא תמיד בשיא הריכוז, במכונית מודרנית (מי שלא ניסה ABS ישנה, לא מבין כמה התקדמו בתחום), בטח אחת לא ספורטיבית... לא מוצא סיבה לנתק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
יש מכוניות, בעיקר משנות ה-80', שבהן הותקנו דורות מוקדמים מאוד של ABS. מדובר במערכות ABS שטרם הבשילו, כך שברגע האמת הן יותר הסבו נזק מאשר הועילו. דוגמה למכוניות כאלה: BMW E30, שברולט אסטרו ועוד. ניתוק המערכת במכוניות כאלה זה באמת דבר הגיוני, בהנחה שנוהג בהן נהג מיומן שמבין את משמעות הדבר.

בכל שאר כלי הרכב, ניתוק המערכת הזאת זה דבר שגובל בטמטום.

אלעד,אשמח עם תרחיב בנושא,ברשותי BMW 36.ונכון לעכשיו ,אני לא מרגיש שהמערכת גורמת ליותר "נזק" מאשר תועלת.

:shock:

פורסם
סתם בשביל הידע הכללי רציתי לדעת איך עושים זאת

ממתי דריפטים זה ידע כללי? :wink:

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

מה דריפט? לדפוק בלימה ולנעול גלגלים זה דריפט?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לרוב, ישנו נתיך שאחראי על המעגל של המערכת. מספיק להוציא אותו ואין לך אנטי-לוק יותר.

על אחריותך בלבד.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

• תוכן חדש...