Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ליסינג - מה לעשות עכשיו?

Morters
שימו לב! השרשור הזה בן 4982 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב, יש לי מספר שאלות.

כרגע ברשותי רכב של שלמה SIXT, מיצובישי לנסר שנת 2009.

תמו להן שלוש השנים של ההשכרה, וכעת עומדת ברשותי בחירה בין לקנות את הרכב במחיר של בערך 60K, או להחליף לרכב חדש, ולקבל מקדמה של 20K.

השאלה שלי היא כזו..

אני מעוניין לשדרג לרכב חזק יותר וטוב יותר, בטווח מחירים שלבערך 170K.

מה אתם הייתם עושים? האם עדיף לי לקבל את המקדמה לרכב חדש ולהיכנס לעסקה נוספת עם שלמה, או לקנות את הרכב, למכור אותו כרכב יד 2, ובכסף שנשאר להיכנס לחברת ליסינג אחרת?

אני מקווה שאני מדבר בהיגיון, פשוט אני רוצה להתקדם עם הרכבים אבל אני לא יודע עד כמה הליסינג טוב בשביל רכבים מתקדמים.

תוגה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אי אפשר לייעץ לך, כיון שהדבר תלוי במצבך הכלכלי. האם אתה יכול לרכוש את הרכב ביותר יקר ממקורותיך, א שעליך לקבל שוב הלוואה? אם אתה זקוק להלוואה - האם מבחינתך העלות מוצדקת (כלומר, אולי עדיף לרכוש רכב יותר קטן ממקורותיך או בסיוע הלואה יותר קטנה? ואם החלטת לקחת הלואה - היכן תקבל את התנאים הטובים ביותר? רק לאחר שתענה על 3 שאלות אלה תוכל לחשב את עלות כל אחת מהעסקאות ולהחליט מה מתאים לך.

התחושה שלי היא שמבחינה כספית העסקה הטובה ביותר היא לרכוש את הרכב שבידך ולהמשיך לנסוע בו עוד כמה שנים, כמובן בהנחה שמצבו הטכני טוב. הסיבה היא שכך תצמצם את הפסדי מכירת רכב עם חותמת "ליסינג" ברשיון. השאלה היא אם זה מקובל עליך או שיש לך סיבות אחרות לרכוש רכב אחר - אם הרכב לא תקין, אם המשפחה גדלה או שהצרכים משתנים וגם אם מדובר בפינוק גרידא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האופציה של רכישת הרכב רק תגרום לך הפסד בין אם תחליט להישאר איתו אז הוא לא מתוחזק כראוי גם אם עשה את הטיפולים בזמן, רובנו קראנו את השרשור של אלעד לגבי הרכב ליסינג משלמה.

בנוסף לרכוש ולמכור זה סתם לעשות עבודה כפולה שלאו דווקא תניב לך את ה60K שאותם השקעת ברכישת הרכב.

ולכן אני שואל

אין לך אפשרות להחזיר לשלמה את הרכב ולהתנתק מהם תוך קבלת החזר כספי או לחלופין פשוט להתנתק מהם?

Confidence In Motion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4982 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...