Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

מצאתי בלוח יד 2 רכב יד 1, התקשרתי לבן אדם, והוא אומר כזה דבר:

הרכב כרגע בעסקת ליסינג, הוא אומר לי שיש לי אפשרות פשוט להמשיך את העיסקה הזו ובעצם לשלם 55,000 ש"ח ב-36 תשלומים על הרכב... (שזה יוצא מעט זול יותר ממחיר המחירון של הרכב)

השאלה שלי היא, האם זה בכלל אפשרי? ואיך זה נעשה? אני מניח שהבן אדם בירר את זה לפני שהוא הציע לי דבר כזה, כלומר זה אפשרי?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

היי kiki666

על פניו זה לא נשמע הגיוני, לא שמעתי על אפשרות כזו ואנחנו באלדן וודאי שלא מאפשרים את האפשרות

צריך לשים לב – על שם מי הרכב? מי ינפיק לך קבלה? חשבונית? מה קורה עם התשלום שהוא אמור לשלם בסוף התקופה?

זה נשמע מאוד מוזר – זהירות...

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות

מיטל מאלדן

פורסם

גם אני תהיתי על האפשרות הזאת.

אם מדובר במימון רכב למשל ל5 שנים ואחרי 3 שנים נמאס לי מהרכב, אין אפשרות שמישהו יקנה ממני את הרכב בחלק מהסכום שכבר שילמתי בתוספת התשלומים שנשארו?

פורסם

תודה על התשובות.

היום ביררתי על כך לעומק ,ובעצם כן היתה דרך לעשות את זה אבל זה יחסית מסובך. מה שעושים, זה עושים "העברת בעלות" לכל העסקה, כולל ההלואה והתנאים והחוזה עצמו, כמובן שזה כרוך בכל מיני עלויות כמו פתיחת תיק וכו'...

בקיצור - סתם סיפור, לא מומלץ.

בסוף קניתי רכב אחר בלי כל הבלאגאן.

תודה!

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• תוכן חדש...