Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אייל יש לך רכב פרטי או רכב של חברה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

המסמכים בתא הכפפות ברכב באופן קבוע.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אני מחזיק ברכב צילום צבעוני של המסמכים ובבית את המקור.

אחלה.

זה לא תופס.

בעיקרון יש הנחייה לא לתת יותר דו"חות על זה שהמסמכים לא איתך ברכב, ככה שזה לא ממש משנה.

באותה מידה יכול להיות לך צילום שחור לבן או תמונה של הבאבא סאלי.

היחידים שמותר להם שיהיה להם צילום אלו רכבי חברה ועליהם חובה שתהיה חותמת אדומה של ק. תחבורה.

בכל מקרה כמו שאמרתי, כבר לא מתעסקים עם זה כמו פעם שכל כך פשוט לשוטר לבדוק את זה שנייה במסוף.

הבעיה מתחילה שבמסוף הרכב מופיע לא בתוקף (לוקח זמן למסוף להתעדכן) ולך אין מסמכים להעיד על זה.

פורסם
אחלה.

זה לא תופס.

בעיקרון יש הנחייה לא לתת יותר דו"חות על זה שהמסמכים לא איתך ברכב, ככה שזה לא ממש משנה.

באותה מידה יכול להיות לך צילום שחור לבן או תמונה של הבאבא סאלי.

ומה לגבי כל הקטע של בדיקת רשיונות ע"י ניידות מתנ"א?

כבר קרה שעצרו אותי לבדיקה שגרתית ואם לא היו עלי המסמכים ברכב?

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

סוחב עליי, מאז הנסיעה הראשונה ללא המלווה. (גם ההורים אותו דבר)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
ומה לגבי כל הקטע של בדיקת רשיונות ע"י ניידות מתנ"א?

כבר קרה שעצרו אותי לבדיקה שגרתית ואם לא היו עלי המסמכים ברכב?

אם יבדקו את הרכב במסוף ונמצא כי הרכב ללא טסט, ניתן לכתוב לך דוח על כך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שאני בבית זה גם בבית. כשאני באוטו או בכל מקום אחר זה נשאר באוטו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש לי תיק צד קטן אותו אני נושא לכל מקום, המכיל, בין השאר, את מסמכי הרכב, וגם את הארנק, הטלפון, הפאלם ועוד כמה חפצים שלהם אני זקוק לצורך עבודתי. לאשתי כנ"ל, רק, כמובן, התיק יותר גדול. אם מסיבה כלשהי המסמכים מוצאים מהתיק (בעיקר כאשר הילדים מחזירים את הרכב מנסיעה) הם מושארים במקום קבוע בבית, עם המפתחות, על מנת שלא ישכחו ביציאה הבאה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל ההוצאה של המסמכים מהרכב וההחזרה שלהם לדעתי מיותרת, יש רכבים שהם לא משמשים נהג אחד, ולכן לעיתים ניתן שכח אותם בבית בתום לב.

ל'

פורסם

אצלי המסמכים ברכב ואני נהג יחיד.

אני לא מוצא שום סיבה לקחת אותם איתי, ובנוסך כיוון שזה לא נוח לסחוב אותם לכל מקום.

סער.

פורסם

המסמכים שלי תמיד אצלי בכיס.

שאלה?

האם זה אפשרי?

רכב נגנב עם מסמכים בתוכו. הגנב לוקח טופס יפוי כוח חותם עליו בעצמו ומעביר את הרכב על שמו או חברו.

זה יכול לקרות?

כי אם זה אפשרי, לך תוכיח למשטרה שהרכב נגנב ולא מכרת לו את הרכב.

פורסם
אייל יש לך רכב פרטי או רכב של חברה?

ל'

איפה היית ב8 השנים האחרונות מאז הוקם הפורום???:lol:

לאייל רכב פרטי.

אני ואשתי לוקחים את מסמכי הרכב איתנו, כל אחד כאשר הוא לוקח את הרכב.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

חוץ מייפוי הכוח צריך גם תעודת זהות מקורית (לא צילום של המוכר) כדי להעביר בעלות.

יש עניין בלקחת את הרשיונות איתך. לפני תקופה ניסו לגנוב לנו את הרכב, התקשרו אלינו מאיתוראן הגנב שמע תזוזות בבית, לקח הרשיונות ונעלם בריצה. אחרי כמה ימים התברר שהוא התחבא בין העצים (אני גר במושב) ואחרי כמה שעות שלא מצאנו כלום והשוטרים הלכו הוא באמת נמלט מהאיזור. השוטרים אמרו שהם משתמשים ברשיונות ומשכפלים רכבים גנובים אחרים, כאב ראש רציני כשזה קורא לך...

• תוכן חדש...