Jump to content

פרי פורז

  • הודעות

    39
  • כאן מאז:

הנקודות של פרי פורז

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. היום שמעתי מומחה ברדיו שטוען שהעליות ימשכו במהלך התקופה הקרובה בשל שינויים פוליטיים באזור . השאלה איך מתמודדים עם זה . או מותרים . קדימה ניסתה היום ולא צלחה ,כמו תמיד .
  2. צודק,אבל תמיד יש מישהו שלא כל כך מבין מה הוא עושה .
  3. זה הזמן שאפקט דומינו ברכב כזה מתחיל להשתחרר ,תקלה אחת אחרי השנייה ואף כאלו שסוחבות האחת את השנייה . אלא אם כן הפראייר שלפניך ביצע כמה תיקונים רציניים .תבדוק .
  4. תבדוק אם לא התנתק אצלך צינור ואקום ?
  5. תבדוק אם כדאי להשקיע כסף בקסארה ,אולי יש גיר מוכן תקין בפרוקיות בשליש המחיר .
  6. זה רק לפרוק,הכל רקוב . במנוע הכל נראה תפוס . שווה לקחת רק תמורת פינוי . מתחת לרכב יש ג'ורה ענקית מסוכנת שניתן ליפול אליה יחד עם האוטו . אל תסתכנו !
  7. האם המוסך בשפע טל מטפל גם במכוניות דייהו לסוגיהם ? תודה
  8. מסקרן לדעת באיזה רכב זה קרה לך .
  9. גם הטוב שבמכוני הבדיקה אינו מסוגל לזהות נזקים או קומבינות מסויימות .כדאי שכולם ידעו זאת .
  10. סיירה עדיפה מכל הבחינות והיא גם זו שתזכה בסופו של עשור בבכורה .
  11. רק בקשה קטנה ,אל תפריעו למהלך התנועה בארץ ,שגם ככה מאוד מכבידה על הציבור . אמר לי חבר טוב שהעלייה במחיר מוצדקת ,צריך כסף רב לחיזוק ההתיישבות הנפלאה ביהודה ושומרון ,במחשבה שנייה הוא ממש צודק !!!
  12. זה מה שעצוב כאן ואני מסכים לדבריך . חלק מקובעי האפוד הזוהר לא יודעים מה זה אופנוע ,אותו כנל אלו מהקסדות . מידי חודש מביאים המצאה חדשה ,יעני דואגים לנו ...עזבו אותנו ,שכל אחד ידאג לרכוב על פי ההגיון ובזהירות ושחררו אותנו מהתקרצצות שלכם הדואגים לנו , לכו תקיימו הבטחה להוריד מחירי הביטוח , קודם לכל .
  13. את ממש לא צריכה לכתוב את זה ,שזה טרוף ,כי לפי התגובות כאן ולפי הלחץ של הקסדות יש בזה לא מעט טרוף . אני קבעתי שזה טרוף ,אבל עם הטרוף הזה מתניידים מליונים בעולם ללא קסדות בכלל או עם קסדה חצי . רק טעני לי בבקשה למה לא לשמור על הטחול ? ספרי יקירתי מה את יודעת מהתחום הזה ,שנלמד משהו חדש . תודה .
  14. קרב של פופוליסטים שלא עבדו כשליחים בעיר ולא מסתובבים בשיא הלחות על קטנוע . למה נזכרו רק כעת ? למה לא מגינים גם על הטחול ? כי שניהם ובמיוחד הדברן ממפלגת העבודה שאהוד זרק אותו הם פופוליסטים חסרי תקנה .
  15. אם כך לפי דברייך כל הרכיבה עצמה היא טרוף. למה להפריד את הטרוף הזה שהשתיקה יפה לו מהקסדה ? אין כרית אויר . אין הגנה לרגליים. יש מפגש ישיר עם קירות. מתחלקים על כל כתם סולר . משונה שהקסדה ללא עטיפת פלדה ממוגנת בכריות אויר מספקת את האשלייה שלכם .
×
×
  • תוכן חדש...