Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות של הכלה החדשה [לאון TSI]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם סקרנות, אתה הולך להזמין את האוטו הזה בטלפון שאתה מחפש כאן תשובות לשאלות שמרביתן תיעננה אחרי מבט חטוף באולם התצוגה והיתרה בנסיעת מבחן מאוד קצרה ? מה עוד שחלק מהתשובות תלויות בהעדפה וטעם אישיים. לא תמיד החקירות האלו מובנות לי.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סתם סקרנות, אתה הולך להזמין את האוטו הזה בטלפון שאתה מחפש כאן תשובות לשאלות שמרביתן תיעננה אחרי מבט חטוף באולם התצוגה והיתרה בנסיעת מבחן מאוד קצרה ? מה עוד שחלק מהתשובות תלויות בהעדפה וטעם אישיים. לא תמיד החקירות האלו מובנות לי.

אני לא רואה מה הבעיה בבירור מידע מוקדם יותר.

יכול להיות שכשאני אגיע לסוכנות לא יהיה להם את הדגם הספציפי שבאתי לראות ולא אוכל לראות אתכל הדברים שעליהם שאלתי מכיוון שרציתי לדעת ספציפי לדגם הזה. חוץ מזה, אני בטוח שהם לא היו נלהבים לספק לי במחיר הזה חיישני חניה קידמיים לדוגמא ככה שעכשיו אני יודע שזה אפשרי.

מקווה שעכשיו מובן לך..

פורסם

איי, רכב שנראה בדיוק כמו הרכב שלך חנה אתמול בחניית נכים במגרש החניה אצלי בעבודה (בפארק המדע בנס ציונה).

אני מקוה שזה לא היית אתה...

עד 27.1.2020 אני עסוק

• תוכן חדש...