Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים נסעתי לכיוון המכללה דרך כפר מנדא, הדרך הייתה מעורפלת יחסית וגשומה, כ300 מטר לפני כפר מנדא החליט נהג טנדר שזה הגיוני ואולי מומלץ לעשות פרסה באמצע כביש מהיר, אני למזלי הורדתי את המהירות ל75 קמ"ש בגלל תנאי הדרך, מה שלא עזר למנוע את התאונה, ראיתי את הנהג שנייה וחצי לפני שנכנסתי בו בצד, הספקתי לבלום קצת אבל התוצאות הם עדיין שהרכב שלי ירד מהכביש.

ועכשיו לבעייה, אני לא החלפתי פרטים עם הנהג האשם, הוא היה מעולף ברכב, לא דיבר לא כלום, אני שקצת נפצעתי בקושי יכלתי ללכת. בפועל עכשיו כמעט שבועיים לאחר התאונה אין לי ולו פרט אחד על האדון שגרם לתאונה, חוץ מזה שהוא מסכנין.

בטיפשותי לא עשיתי ביטוח מקיף לרכב, טוב רכב משנת 2001, ואני לא יודע אם יש לנהג האשם ביטוח, המשטרה אומרת לי לחכות אבל אני מרגיש שאני מחכה לריק, מה עושים במצב כזה?

אה והייתה משטרה באירוע, אז אני מניח שהם לקחו את הפרטים, למרות שאי אפשר לדעת

פורסם

שלום,

קודם כל, הכי חשוב שלא נפגעת קשה בתאונה.

אם היתה המשטרה במקום, רוב הסיכויים, שהאירוע נרשם במחשב המשטרתי.

וזה אומר, שדרך המשטרה תוכל לאתר את הנהג. קבלת פרטים על בעל הרכב יכולה לקחת כשבועיים מיום הגשת התלונה במשטרה, אבל במיקרה שלך, בגלל שהמשטרה היתה במקום האירוע עם נפגעים, הטיפול המשטרתי יכול להיות שונה.

אני לא חושב שאתה צריך לחיות באשלייה, לכן אגיד לך את מה שאני חושב:

לפי התיאור של הנהג השני, אני חושב שהסיכוי לכך, שיש לו ביטוח צד ג' היא קלוש ביותר.

ואם אני צודק, זה אומר, שבכדי לקבל את הכספים על הרכב שלך ממנו, תצטרך לתבוע את הנהג אישית.

הסיפור יכול לקחת המון זמן, וגם אם תזכה במשפט, את הכסף תראה אולי בתשלומים במשך שנים.

בקשר לפציעה שלך, אתה צריך להגיש תביעה לביטוח חובה שלך +את כל הניירת שקשורה לטיפולים, חומרת הפציעה וכו..

כמו שאומרים, צריך מזל גם במי להתנגש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שבועיים?

גש לתחנת המשטרה באיזורך ותבקש לברר איזו משטרה הייתה במקום האירוע, לפעמים מדובר בשוטר מתחנה אחרת.

בסופו של דבר יפנו אותך למחלקת את"ן ושם תבקש את ד"וח התאונה, את דו"ח התאונה אתה מקבל מעכשיו לעכשיו ולא תוך שבועיים. אתה לא צריך להגיש תלונה במשטרה נגד הבחור .

אתה צריך להשיג את דו"ח התאונה מהבוחן התנועה המשטרתי שהגיע למקום התאונה ובעצם אתה בעצמך צריך לשבת שם עם הבוחן תנועה ולספר לו את גירסתך לתאונה.

איפה האוטו שלך בכלל אתה יודע? אם זה אירוע עם נפגעים אז המשטרה גררה לך את הרכב למגרש משטרתי ואתה צריך לגשת לשם ולשחרר אותו.

בקיצור, גש למשטרה ותשיג את השם והכתובת של הבחור, לך עם זה לסוכן ביטוח שלך (זה שיש לך צד ג' זה לא משנה) ושהוא יתחיל לעשות טלפונים ולהשיג את הביטוח של הבחור שגרם לתאונה, אם לבחור יש מקיף אפשר להגיד שניצלת ובמידה והנהג יודה באשמה ויש סימוכין לזה גם במשטרה (הבוחן תנועה שהגיע למקום התאונה והעריך אותה) אז אתה הולך לקבל פיצויים מחברת הביטוח של הרכב האשם בתאונה.

אם לבחור יש צד ג' או אין בכלל ביטוח אז אכלת אותה, האפשרות היחידה שלך היא להגיע איתו להסדר שישלם לך את כל הפיצויים או את חלקם או לתבוע אותו אישית בבית משפט (וכמובן אתה יכול להגיד לו שהוא יישא בכל הוצאות המשפט וזה יעלה לו הרבה ביוקר).

בכל מקרה תתחיל להתעורר גש לסוכן ביטוח שלך ותבקש החזר על הביטוח צד ג שנשאר לך + החובה, גש למשרד הרישוי ותבקש החזר על הטסט שעשית, גש לעורך דין שלך או תמצא אחד ותגיש תביעה נגד הביטוח חובה (רוב עורכי הדין שתובעים ביטוח מסוג זה יגידו לך בדיוק איזה מסמכים הם צריכים ובסופו של דבר הם יכולים לסדר לך פיצויים בגובה של אלפי שקלים והתשלום שהם דורשים עבור הטיפול בזה נע בדר"כ בין 8 ל-12 אחוז מערך הפיצוי).

פורסם

לי מה שאני מבין פה שאם אין לי ביטוח ואני עושה תאונה אז הצד השני אוכל אותה בגדול! זה אבסורד!

במקום למצוא אותו ולהכניס אותו לכלא, אז אני צריך לאתר אותו ולנסות להוציא ממנו משהו??

מערכת האכיפה בשיאה..

פורסם

בעקבות מקרה אישי דומה מאד (בחור בטנדר בלי ביטוח ובלי טסט לנגרר,אשם כמו אנסי קצב) כמה טיפים:

ראשית, שים לב היטב למה שנדב אמר לך. זו הדרך לפעול. אצלי, ביטוח ישיר דאגו לכל הפרוצדורה מול הטיפש ולתיקון הרכב שלי, למרות שיש לי אצלם רק צד ג'.

שנית, אל תבהל ממי שאומר לך שגם כשתזכה במשפט לא תראה את הכסף בחיים.

זה מה שאמרו לי, ועוה"ד של ביטוח ישיר הגיש כבר ביום המשפט מסמכים להוצאה לפועל.

נכון, זה לקח יותר משנה, ורק לאחר שעיקלו לו את כל חשבונות הבנק, אבל קיבלתי את הכסף עם ריבית עד השקל האחרון.

ועוד דבר- אין לך כל צורך במגע ישיר איתו. חוץ מביום המשפט לא ראיתי אותו והוא לא דיבר איתי בכלל. הכל דרך עורכי הדין שהוקצו לי ע"י ביטוח ישיר.

אגב, זה שהוא מסכנין לא אומר שהוא לא אזרח מסודר ושומר חוק. חבל להתחיל בסטיגמות. יתכן שיש לו ביטוח ושכשהוא יתאושש מהתאונה הוא יגיש דו"ח אמיתי לביטוח שלו ותקבל את כל הכסף בלי שום טרחה.

ואם לא- מערכת החוק והמשפט כן יעילה מספיק כדי שתקבל כסף. לא מחר בבוקר, אבל אם תפעל בצורה חוקית ומסודרת ,הצדק יעשה, אני מבטיח לך.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אני צריך לתקן את עצמי.

אמרתי שאם לנהג שאשם בתאונה יש ביטוח צד ג' או אין ביטוח בכלל אז הוא אכל אותה אבל זה לא נכון.

מה שנכון זה שאם לנהג שאשם בתאונה יש ביטוח מקיף או צד ג' אז הוא (הצד הנפגע) זכאי לפיצויים מלאים מחברת הביטוח של הנהג הפוגע במידה והנהג (כלומר הביטוח) מודה באשמה ויש הוכחות שהוא אשם, עכשיו למה אני אומר "ויש הוכחות" כי חברות הביטוח נוטות תמיד לטעון שהן לא אשמות וזאת הדרך שלהם לטרטר אותך בשביל שבאיזשהוא שלב תתפשר או אפילו תותר על הפיצויים שלך.

אם הביטוח מכיר באשמתו אז אתה תקבל את כל הפיצויים ואם לא אז הפרוצדורה היחידה היא מול בית המשפט אך הבעייה היא שהביטוח שלך לא יתבע את הנהג האשם אלא אתה תצתרך לעשות זאת בעצמך כי יש לך צד ג', המקסימום שאולי יעשו בשבילך זה יכינו לך את המסמכים הדרושים לתביעה ומשם הכל בידיים שלך .

אם היה לך מקיף אז היית יכול לתבוע את הביטוח שלך ולקבל תוך כמה ימים את הפיצויים המגיעים לך ובמשך ה-3 השנים הבאות תשלם קנס כל שנה לביטוח שלך על זה שתבעת אותם (פה זה באמת אבסורד) ויכול להיות שהאפשרות הנוספת היא לבקש מהביטוח שלך לתבוע את הביטוח שלהם וזה תהליך שיכול לקחת הרבה זמן וייתכן שגם באפשרות הזאת תצתרך לשלם קנס תביעה.

בקיצור אתה צריך לוודא האם יש לבחור מסכנין ביטוח צד ג' או מקיף, אם כן אז הביטוח שלך יטפל כבר בהכל ואם לא אז כבר אמרנו שתצתרך לתבוע אותו בית משפט או להגיע איתו להסדר.

בהצלחה .

פורסם

אני חייב לציין כי הייתי בחקירה אצל בוחן תנועה, רק שאני לא זוכר את השם שלו.

עדיין אין פרטים על הצד השני

• תוכן חדש...