Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת האם חוקי בארץ להחליף את ונטיל הצמיג בונטיל LED אשר זוהר בזמן נסיעה?

ככה זה אמור להראות בזמן נסיעה:

c222re.jpg

תודה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

זה רק פקק , הונטיל עצמו לא מוחלף .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני לא יודע אם זה חוקי או לא

אבל קח בחשבון שאתה מגדיל את הסיכויים ששוטר\בוחן יעצור אותך לביקורת

גם אם זה חוקי רוב הסיכויים שהוא יגיד לך להוריד את זה

וגם אם הוא עצר אותך אז על הדרך הוא יחפש על מה לתת לך דו"ח

והיום קשה לצאת ממפגש עם שוטר ללא דו"ח.

פורסם

על פי החוק אסור להתקין תאורה חיצונית ברכב.

על פניו נראה שאסור להתקין LED על מכסה השסתום כי זו "תאורה" והיא "חיצונית".

ובתכל'ס - זה מגנט לשוטרים.

פורסם

במשמרת הלילה עצרנו בחור להגיד לו שאור קדמי אחד דולק בתאורת חניה. השותף שלי ואני מעולם לא עשינו על זה דו"ח. התכוונו לעזוב אותו אחרי כמה מילים אבל משהו אמר לי לבדוק במחשב.הבחור התנהג לא שקט כפי שסביר בבדיקה שגרתית.התברר שנהג בשלילה וגמר במעצר(שזה בשבילנו קללה,מושך את הזמן הרבה מעבר לסוף המשמרת והורס למתנדב את סדר יום המחרת).הרכב היה 306 לבן- האוטו האחרון שמושך שוטרים.

מזה תבין אם כדאי ונטילים /אגזוזים/צמיגים/כלי דאווין אחרים מאירים ומזמרים.

פורסם

מזה אני מבין שלא כדאי לנהוג בשלילה!

בזמנו הייתי צעיר ופוחז, והחברה לחצה, אז התקנתי שפריצרים לשמשה עם תאורה.

לא זכור לי מגנט מיוחד לשוטרים, מה שכן בגשם הראשון הם גרמו לקצר, מה שקיצר את זמזם האורות, מה שגרם לי לפריקת מצבר.

ולחשמלאי לקח כמה שעות לעלות על מקור הקצר.

פה אני בטוח שזה על סוללות ולא תהיינה בעיות כאלה, אבל עדיין הייתי צריך לפרוק.

פורסם

תשים בכיף, גם ככה הם טובים רק לכמה ימים.

אחרי זה מישהו כבר ידאג להוריד לך אותם :twisted:

Kawasaki Versys !!!

פורסם
במשמרת הלילה עצרנו בחור להגיד לו שאור קדמי אחד דולק בתאורת חניה. השותף שלי ואני מעולם לא עשינו על זה דו"ח. התכוונו לעזוב אותו אחרי כמה מילים אבל משהו אמר לי לבדוק במחשב.הבחור התנהג לא שקט כפי שסביר בבדיקה שגרתית.התברר שנהג בשלילה וגמר במעצר(שזה בשבילנו קללה,מושך את הזמן הרבה מעבר לסוף המשמרת והורס למתנדב את סדר יום המחרת).הרכב היה 306 לבן- האוטו האחרון שמושך שוטרים.

מזה תבין אם כדאי ונטילים /אגזוזים/צמיגים/כלי דאווין אחרים מאירים ומזמרים.

אני מבין מהסיפור שלך שלא כדאי להיות עבריין תנועה, מעבר לזה לא הבנתי האם הדבר חוקי או לא...

מה אומר החוק, האם "תאורה חיצונית" חייבת להיות פנס/נורה שאינה חלק ממפרט הרכב, או שגם LEDים שכאלה נכללים בהגדרה?

שאלה נוספת, האם הוספת משקל נוסף לצמיג בדמות החלפה לפקק LED יכול לגרום לחוסר איזון בצמיג?

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

זה יגרום להוספת משקל אבל זה יעלה לך את הכוח סוס וכמובן יגרום לשיפור ביציבות.

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

אני מציע לקנות איתם סטופר ולראות תוך כמה זמן הם נעלמים , לי גנבו גם פקקים רגילים של ונטיל.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...