Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנא לא לנעול, זה לא עוד שירשור על מחירי הדלק - יש פתרון

kiki666
שימו לב! השרשור הזה בן 4979 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ערב טוב חברים,

אני חושב שכולם יסכימו שבימים האחרונים בהחלט נשברים שיאים בכל הקשור לעלות מוצר היסוד - דלק.

בבקשה, בעל האתר CARSFORUM, יש לך כח אדיר ביד!

תעזור לי לארגן הפגנת ענק נגד עליית מחירי הדלק!!! אתה יכול!!!

יש אלפי מבקרים באתר הזה, ואיך לא - כולם "לקוחות פוטנציאלים" להפגנה רצינית! חובבי רכב!

אנא, פתח אשכול ראשי "נעוץ" שיופיע בכל הפורומים, שם נקבע יום ושעה, מקום פעילות, ונוציא את זה לפועל!

נעשה את זה פעם, פעמיים, וגם 5 - בסוף נצליח!

אני מוכן לעזור בכל דרך מבחינת התארגנות לאירוע, אפנה זמן לכך בכל יום ובכל שעה!

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה לא הראשון שמנסה לארגן הפגנה בפורום, ואני מאמין שגם לא האחרון. כבר דנו פה על פעולות נגד, ואכן הועלה הרעיון של הפגנה, אבל הכל דיבורים.

בעייתי שהרוב בעבודה/לימודים/משפחה, ואין תאריך שיתאים לכל אחד ואחת. אני לא מאשים אף אחד, גם אני נכלל בין הרוב הדומם הזה (סה"כ בן 17, מה אני כבר מבין).

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לכל ה100 שהלכו ביום שני הפסידו עבודה, לימודים או כל דבר אחר שחשוב להם לא פחות מאשר לנו, יש לפורום הזה כח אדיר אם הוא יתחבר יחד עם כל שאר מועדני הרכב ולא חסר כאלו בארץ

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגידו, אפשר לארגן הפגנה נעה (נוסעת) בימי שישי בצהריים, שתיים פלוס מינוס. ככה שאין עבודה/הופעה/לימודים/קניות/מוסך.

מק-סי-מום מוותרים על שעה בספורטק או במיטה או מול המחשב.

עוד רעיון הוא לעשות הפגנה מקומית, כלומר נסיעה של כחצי שעה באיזור העיר:ת"א, ירושלים, חיפה, באר שבע - יש פה אנשים מכל המקומות האלו וגם אחרים.

יום גשם לא בא בחשבון כי האפקט יעלם בעננים.

רק שיהיה בפורום שירשור אחד עם כל התיכנונים, מועד ומיקום.

ילה גבר בא נראה! מר +1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש צדק לדעתי בדברי פותח השרשור וגם בדברי הרוכב הבודד-אני גם חושב שלחברי CARSFORUM צריך להיות ייצוג במאבק על מחירי הדלק וצריך פה שרשור מרכזי דביק אחד שירכז את הכל.

יש בפורום הזה אלפי קוראים וחברים ומספיק שכמה מאות יתאגדו וירימו הפגנה עם הרכבים שלהם-וכבר ייעשה שינוי.אם YNET כתבו על 100 מכוניות שהגיעו מכל הארץ,אין שום סיבה ש CARSFORUM לא יקבל את האיזכור הראוי לו בתקשורת.צריך לזכור שלתקשורת יש גם אינטרס לסקר את המאבק. אני בטוח שגם מועדונים אחרים ירצו להצטרף ולאחד כוחות. אין שום סיבה שאי אפשר יהיה לפנות כמה שעות בצהריים של יום שישי אחד בשביל הפגנה.עקב העובדה שאני סטודנט שגם עובד,הפגנה באמצע השבוע היא בעייתית מבחינת הלימודים שלי וגם מבחינת המעסיק שלי-כי אין באפשרותי לקחת ימי חופש.אבל אשמח להשתתף.

חוץ מזה-שיירה של מועדונים כגון VAG ,מועדון ה5 ואפילו כמה טויוטות (נזכרתי בסליקה הכתומה של אחד החברים פה,סליחה שאיני זוכר את שמו) תהייה תאווה לעיניים :-D.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בצהרים של יום שישי לצעוק מול בנין ריק בירושלים לא מזיז לאף אחד, צריך להפגין נוכחות כשיש שם אנשים קרי באמצע שבוע בשעות הבוקר

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי matanfr צודק 100%

לאחד כוחות עם מועדונים ע"י פניה לראשי המועדונים - כל ראש מועדון יש לו גישה לקבוצה שכבר מגובשת ויכולה להצטרף .

לא הייתי בהפגנה הקודמת אבל החלטתי שלפעם הבאה אני מוותר על דברים אחרים כדי להגיע !

שמעתי שיש היום ישיבת ממשלה כדי לבחון את הפגיעה באוכלוסיה עקב העלאת מחיר הדלק .. אז יכול להיות שגם הפגנות קטנות מזיזות משהוא שם למעלה ???

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בצהרים של יום שישי לצעוק מול בנין ריק בירושלים לא מזיז לאף אחד, צריך להפגין נוכחות כשיש שם אנשים קרי באמצע שבוע בשעות הבוקר

מי אמר שצריך לצעוק על בניין ריק? מספיק שתיצור פקק בשעות העמוסות במהירות על גבול החוקי כדי שמישהו שמקושר למישהו ירים קול צעקה. תהפוך את זה למנהג ותראה איך פתאום דברים יזוזו פה.

לחברי הכנסת שלנו לא יהיה אכפת אם יצעקו מול הלשכה שלהם בשישי בצהריים-אבל תראה איך הם יזעקו "גוועלד" כאשר הם יתעכבו בפקק בדרך לארוחת שישי או לבילוי עם המשפחה בשבת עם כבישים עמוסים במפגינים עם שלטים נגד המדיניות שלהם.

זה ייקח זמן,אבל גם רומא לא נבנתה ביום אחד.. :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רעיון לישראלים שאוהבים להפגין ע"י לייק במחשב: פשוט להציף את כל הפורומים בישראל בנושא המחאה על הדלק, מבטיח לכם שזה יעשה הד הרבה יותר חזק אם לא יהיה פורום בישראל בלי הודעת מחאה על הדלק זה יגיע לכולם, לתקשורת ואפילו לחכים שגם גולשים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתם שוכחים נקודה חשובה.

צריך לקבוע יום ושעה שתשפיע, לא סתם יום שישי שכולם בבית ולא מזיז לאף אחד ההפגנה.

צריך משהו שישפיע במידה ניכרת, על המדינה.

וככה אולי ישמעו את היאוש שלנו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4979 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...