Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאמרו VS מוסטאנג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אז ככה, אני וחברתי היינו 3 חודשים בארה"ב ובשביל לטייל צריך אוטו, אז שכרנו לנו קרייזלר 300 לחודש ויאללה לטייל,

c300.jpg

באמת אחלה אוטו נוח מפנק והכול! אבל לא באנו לדבר על רכבים "משעממים" אז הרכב השני ששכרנו היה במקרה או יותר נכון בעזרת הבחורה החביבה מחברת השכרת הרכב שנתנה לנו לקחת את הרכב הזה מבלי שהזמנו אז הסוג רכב הזה! בכל מקרה זה היה שברולט קאמרו 2011 :)

camarof.jpg

camaror.jpg

הרכב השלישי היה פורד מוסטאנג 2011

mustangf.jpg

mustangbt.jpg

אז איך אפשר לא לעשות השוואה!?!? :)

הקאמרו:

camaroin.jpg

camarob.jpg

האוטו מדהים ביופיו באמת הוא נראה כל כך מרשים ובאמת לכל מקמום שנסענו כל הזמן היו מבטים וגם אנשים פנו אליי לא פעם, בחור בן 70-80 בערך ניגש אליי בניו-אורלינס ואמר לי ש"זאת השבי היפה ביותר שהוא ראה מזה 30 שנה!!" וכל מיני שאלות בחניה בדיסני וכאלה, לאוטו יש סאונד מדהים! בעיקר מכיוון האגזוזים, מוסיף המון לחוויה.

בקיצור לנתונים: מנוע V6 3.6 L 312 כ"ס, אוטומטי 6 הילוכים ולמי שרוצה יותר מידע שיכנס לאתר שברולט ארה"ב, זאת גרסאת ה- 1LT .

המוסטאנג:

mustangc.jpg

mustang1r.jpg

האוטו אכן יפה (לדעתי פחות מהקאמרו!) אבל כמעט ולא מושך תשומת לב כמו הקאמרו, למוסטאנג אין שום סאונד יפה מהאגזוזים אבל מהמנוע יש גם יש :) המנוע נשמע מאוד בשרני.

נתונים: מנוע V6 3.7 L 305 כ"ס, אוטומטית 4 הילוכים בגרסא בסיסית כמובן.

התנהגות:

קאמרו: האוטו חזק! לא מטורף אבל חזק, יש כוח באמת בכל הילוך ומהירות, אגב הורדת והעלאת הילוכים היא מההגה + ו- מאוד נוח! אגב כשמורידים הילוכים הרכב עושה גז ביניים! אז אני לא יודע אם זה אוטומטי רגיל או רובוטי!? לגבי ההתנהגות כביש, היא מאוד טובה! לא נהגתי מטורף אבל מרגישים שהאוטו אוחז טוב! יותר טוב מהמוסטאנג !.

מוסטאנג: האוטו חזק וזריז! את האמת לא ממש מרגישים הבדל, אולי אם היה לי את שניהם באותו הזמן הייתי מרגיש,ההילוכים הם כאמור אוטומטים אבל רק 4 הילוכים ואני לא מבין למה?!, אין העברת הילוכים מההגה למה?! וההילוכים עוברים פחות חלק בהורדת הילוכים מהקאמרו, לאוטו אחיזה טובה אבל פחות מהקאמרו, היו פשוט סיבובים שהקאמרו עברה בלי למצמץ ועם המוסטאנג האוטו קצת התפתל לו.

הגה:

קאמרו: מתכוונן למעלה למטה פנימה והחוצה, ההגה דיי קשה גם בחניה וגם ב70 מייל לשעה! האוטו בכלל מרגיש קצת כבד יותר! בצורה טובה כן?! אני אהבתי את זה!.

מוסטאנג: מתכוונן מעלה ומטה בלבד, ההגה מאוד רך והאוטו מרגיש כמו פורד פוקוס ולא רכב ספורט! אכזבה מבחינתי!.

גיר:

קאמרו: כבר כתבתי קצת אבל אני יוסיף, העברת הילוכים מהירה, לגיר יש מצב S ,ספורט, שבו הוא מושך יותר את ההילוכים ולא ממהר להעביר להילוך גבוה כשעוזבים את הגז, ברגע שלוחצים על + או – אז אתה במצב "ידני" שלא מעביר לך הילוך כשאתה מגיע לגובל!.

מוסטאנג: שוב כבר כתבתי ואני יוסיף, בסך הכול הגיר עושה את העבודה אבל מורגש חיסרון לעומת הקאמרו.

אבזור:

קאמרו: אמנם זאת לא הגרסה הגבוהה ביותר אבל גם לא הנמוכה ביותר, כיסא מתכוונן חשמלי לנהג, בקרת שיוט, מערכת MP3 טובה, רדיו לוויני, GPS מובנה מהמראה STAR למי שמכיר, זה שאתה מדבר עם בן אדם ואומר לו כתובת והוא שולח את זה לרכב ואז זה מכוון אותך, והכי יפה לדעתי זה התפריט שיש בלוח שעונים, מד חום מנוע במעלות, מד לחץ אוויר בכל צמיג בנפרד, מד חיי שמן ועוד כל מיני.

מוסטאנג: אז גם פה זאת כמובן לא הגרסה הגבוהה ואני דיי בטוח שזאת כן הנמוכה, אין כסא חשמלי אין את ה- STAR, יש בקרת שיוט יש MP3 יש רדיו לוויני וזהו בערך ובכלל הרכב נראה יותר פלסטיקי והרבה יותר זול!.

נוחות:

קאמרו: הכיסאות דיי מחבקים ובאמת לא ממש זזים בנהיגה ספורטיבית, אחרי בערך 4- 4וחצי שעות נהיגה (ללא הפסקה) התחיל להיות לא כל כך נוח! הישבן והירך מתחילים להירדם ואתה מוצא את עצמך מנסה כל מיני זוויות ישיבה,במושבים הקדמיים יש קצת תחושה של צפוף אבל אפשר בקלות למצוא תנוחת ישיבה מצוינת, לדעתי תחושת הצפיפות נובעת מחלון קדמי קטן, מאחור באמת יש מקום לעוד 2 נוסעים אבל לא גבוהים, אחי ישב שם והראש שלו נתקע בתקרה והוא בערך 1.77 מטר אבל כשהיינו 4 נוסעים באוטו הבנות ישבו אחורה והיה להן נוח, לנסיעות קצרות פחות מ-4 שעות באמת האוטו נוח, תא מטען דיי גדול בהתחשב לסוג אוטו, נכנסו 2 מזוודות גדולות + טרולי והיה עוד קצת מקום לשטויות, מה שנוח זה שהוא שטוח והחיסרון הוא שהפתח קצת קטן. כמו כל רכב קופה המושב יכול להתקפל בשביל להיכנס\לצאת להכניס\להוציא תיק, אז יש ידית מאחורי המושב לקיפול וזה עובד יפה, מתקפל וחוזר לאותו מקום שהיה בניגוד למוסטאנג! שהייתה צריך לנחש לאן להחזיר ואז כשהתיישבת אתה צריך לכוון מחדש את המשענת! חיסרון ענקי מבחינתי!, חגורת הבטיחות מאוד נוחה פה בזכות קליפס קטן ומגנטי שמחזיק את החגורה ככה שלא נצטרך לשלוח ולמתוח את היד לאחור בצורה מאוד לא נוחה כמו במוסטנאג!.

מוסטאנג: הכיסאות פחות מחבקים ומרגישים כמו רכב פרטי, עם הרכב הזה פחות נסענו למרחקים אז אני לא יודע כמה האוטו נוח לאורך זמן, התחושה במושבים הקדמיים יותר מרווחת מבקאמרו, עקב חלון גדול יותר!, אבל קצת תחושה של מיני ואן לעומת הקאמרו וגם הישיבה מרגישה כאילו גבוהה יותר, מאחור בערך אותו הדבר כמו הקאמרו, נוח אבל לנמוכים יותר, החיסרון מבחינתי במושבים הוא שכל פעם שיצאתי מהרכב נצבטה לי הירך! איך? הכסא בנוי בצד מקצת בד\ספוג אז המושב צמוד לבסיס שעשוי פלסטיק וכל פעם שבאתי לצאת הפלסטיק צבט אותי! ממש מעצבן!, תא מטען גם דיי גדול אך לא מסודר טוב, הוא לא שטוח כולו אז קשה לסדר שם מזוודות וגם הבורג שמחזיק את הגלגל הרזרבי עובר מעבר לרצפת הבאגז' ומצליח לשרוט תיקים! ואני מאמין שזה גם יכול לקרוע, חוץ מזה פתח תא המטען גדול יותר מהקאמרו, וכמו שכתבתי בסעיף של הקאמרו על הכסא שמתקפל זה באמת סיוט!, חגורת הבטיחות כמו שכבר כתבתי בפסקה של הקאמרו, מאוד לא נוחה פה אבל מאוד! והכי מעצבן שהם יכלו לפתור את זה בעלות קטנה!.

צריכת דלק:

קאמרו: גיליתי שהאוטו לא כל כך שותה כמו שחשבתי בנסיעה מניו-אורלינס לאטלנטה (כ-7 שעות מבלי לעצור לדלק ואוכל, קיצר משהו כמו 9 שעות עם עצירות.) נסעתי על 70-75 מייל לשעה כל הדרך עם מזגן (היה קצת חם) והתוצאה הייתה 1:12 !! כמובן שאם לוחצים ונוסעים חזק אז התוצאות גרועות.

מוסטאנג: את האמת לא יצא לנו לנסוע למרחקים עם המוסטאנג ולכן אין לי תוצאה על כביש מהיר, בתוך העיר גם לא מדדתי אבל נראה לי שהמוסטאנג קצת זוללת יותר בעיר אבל זאת רק תחושה ולא מדידה!.

סיכום:הקאמרו הרבה יותר יפה ומרשימה לדעתי, המוסטאנג מרגישה יותר מידי רכה לדעתי, למוסטאנג סאונד יפה מהמנוע ולקאמרו מהאגזוזים, הקאמרו אוחזת טוב יותר, מאובזרת יותר ונוחה יותר ביום יום.

אם שואלים אותי הקאמרו יותר טובה ברוב הפרמטרים ובעיקר בחשובים שבהם!.

גילוי נאות:

עם הקאמרו עברנו חודש ימים ובערך כ- 4,000 מייל לעומת 10 ימים וכ-500-600 מייל עם המוסטאנג.

הנה סרטון שצילמתי של הקאמרו מבפנים בזמן נסיעה:

מקווה שנהנתם ושזה עזר למישהו :) .

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

][]ף][ף][ף[]ף הצילו, שמישהו יביא מומחה לתגיות טקסט []פ]פ][פ]פ[]]]

מה זה?! איך זה יכול להיות שהסלד מצביע 3 ואתה בכלל נוסע 40 קמ"שׁ? ;)

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

אם יש לך עדיין את האופציה, תערוך ותסיר את התגיות האלו, הן מקשות נורא על הקריאה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

סורי על זה, עד שתיקנתי הכל זה לא נתן לי לאשר!

בקיצור יש נושא חדש.

בבקשה מנהלים למחוק :)

וסליחה :)

Peugeot 107 2012 :-D

• תוכן חדש...