Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה דוגמא ספורטיבית-את הפיאט קופה שלי שנת 98 5 ציל קניתי יד ראשונה בסוף 97 ,מכרתי אותה אחרי שנה עקב גרושי עם 36 אלף קמ וקניתי אותה חזרה בדיוק לפני 5 שנים עם 150 אלף קמ ו3 ידיים נוספות שלא ממש אהבו לטפל באוטו .

הרכב עבר ישור קו טוטאלי ומקיף כולל צבע ופחחות בעלות של עשרות אלפי שקלים.

מאז הוא עבר עוד 50 אלף קמ כמעט ללא תקלות ורק בנסיעות כייף וטיולים לאילת לחרמון ולרמת הגולן-כולל ימי מסלול בערד ונס הרים.

הוא נראה ונוסע כמו אוטו חדש הכל עובד וגם טסט הוא עובר בהליכה כל שנה.

תמיד לצידו אני מחזיק רכב חדש ואפילו "ספורטיבי" ומיותר לציין שאף אחת מהן לא מתקרבת לרמת הכייף והריגוש בנהיגה בפיאט נטולת הבקרות,הפילטרים והפולטיקלי קורקט.

לדעתי רכב עם ערך מוסף ויכולות מיוחדות שווה תחזוקה והוא יחזיר לך משהו שאין במכוניות חדשות,כל קופסאות ה1600 אוט בנות 12-15 שנה רק מדגישות את עליבות תעשיית הרכב טרום שנות ה2000 ואין בהן שום דבר מלבד הגעה מנק זו לזו .

פורסם

אהלן

רכב חדש מאבד מהערך שלו סכום גדול מאוד בשנים הראשונות -עשרות אלפי שקלים, שזה לרוב יותר מאשר כל הטיפולים האפשריים לרכב "ישן", במוסך אמין וחלפים מקוריים.

לי יש סובארו B4 2001 ידנית (בת 10) עם 230,000 ק"מ.

נוסעת "בובה", ואני לא חוסך שקל. רק שמנים סינטטיים, רק צמיגים עם שם, גומיות מקוריות וכו'.

כיף לי עם הרכב, ואני יותר נהנה, גם כאשר אני משווה את הנסיעה המזדמנת ברכב ליסינג מאזדה 3 של חבר בעבודה....

אייל

• חברי המעגל הראשון
פורסם
פוסטים מעניינים ביותר !

אז כמשהו שמגיע מנקודה א' לב' שאמור להיות כמה שיותר זול לאחזקה ולקניה, וכמו כן מהבחינה של פחד שיהרס (אוטו זול שנהרס - חפיף) אתם אומרים שכדאי לטפל ולהוציא כמה מאות בשביל שימשיך לנסוע.

ד"א- הרכב הוא פולו 97 עם 180 אלף קילומטר

לרכב מצערת חדשה, אגזוז חדש, טיימינג תקין, צלחות דיסק חדשות, חימום וקירור

ובנוסף צביעה מטאלית מלאה

האם המכוניות האלה מחזיקות 250-300 אלף קילומטר עם טיפולים שוטפים בד"כ ? (כמו הרבה אודי, מרצדס ווולבואים שאני רואה ?)

כי אם כן, אז שווה בהחלט להשקיע ב3 שנים הבאות ברכב זה

כל עוד אתה לא לפני שיפוץ גיר או אוברול ודברים יקרים כאלה, כדי למנוע אותם טטפל ותשקיע כמו שצריך והרכב יחזיק הרבה זמן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
רציתי לשאול כמה מכם בעלי המכוניות בנות 10+ (עד שנת 2000) משקיעים בתיקונים ואחזקת הרכב לשנה

ברשותי רכב שנת 96'. בעבר היה לי רכב שנת 91 ועוד 2 שהם 93. ועוד רכב יחסית "חדש" מהניילון (:lol:) רק בן 10.

לא משנה איזה רכב יש לי, אני תמיד משקיע. וזה תמיד חוזר עלי באמינות. רכב שאני משקיע בו אני יודע שאני יכול לנסוע בו לכל מקום שאני רוצה בלי חשש שהוא יתפרק. אני לא רוצה להיות במצב של חוסר ודאות האם הרכב שלי כן יגיע ליעד או לא יגיע ליעד. אני פשוט מניע ונוסע - אני יודע שאני יגיע וגם אחזור. עוד א היה לי רכב אחד שנתקע באמצע הדרך.

מצד השני אני לא קונה רכבים שאני לא אוהב. לרכבים שלי אני מעניק את הטיפולים הכי טובים עם החלקים הכי טובים ואצל בעלי מקצוע הכי טובים. לדעתי זה משתלם.

איך אומרים אצלנו בפורום על זול וזוגלובק? טיפול זול ברכב ותקבל נקניקייה במקום הלא נכון :lol: ובזמן הלא נכון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...