Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קאר-איסט תשווק בישראל את המכוניות מתוצרת SAIC הסינית. פרטים טכניים ומחירים פורסמו.

attachment.php?attachmentid=206750&stc=1&d=1278312722

חודשיים עברו מאז קיבלו בחברת קאר-איסט, מקבוצת דוד לובינסקי, אישור לייבא ארצה 360 מכוניות מדגם MG550 של SAIC, והיום

מתחילים בקאר-איסט לרשום הזמנות לרכב החדש. זאת טרם פתיחתו של מרכז שירות או אולם תצוגה מרכזי למותג.

SAIC הוא אחד מיצרני הרכב הגדולים ביותר בסין, וזה זמן רב שם לעצמו למטרה לחדור לשוק הגלובלי על מנת להגדיל את מחזור

מכירותיו. בשלב ראשון זה ישווקו בישראל רק רכבים של המותג MG, שנרכש ע"י SAIC. הדגם הראשון שקיבל תקינה אירופאית ואישור

לשיווק בישראל הוא הMG550, כאשר בעתיד אנחנו צפויים לראות כאן גם את הMG350 המשפחתית ואת מכונית המנהלים MG6.

הMG550 תשווק ברמת אבזור גבוהה יחסית, הכוללת בין היתר מושבים בריפוד עור, בקרת אקלים נפרדת עם פתחי אוורור ליושבים

מאחור, בקרת שיוט גג שמש נפתח וחישוקי סגסוגת. באגף הטכני תכלול המכונית מנוע 1.8 ליטר טורבו בהספק של 161 כ"ס, שפותח

בשיתוף פעולה עם BMW. תיבת ההילוכים אוטומטית עם 5 יחסי ההעברה ואפשרות לתפעול מההגה. אגף מערכות הבטיחות האלקטרוניות

כולל את כל המערכות הסטנדרטיות כיום – ABS,ESP,ASR וכו'.

attachment.php?attachmentid=206751&stc=1&d=1278312722

כדי להקל את חדירותו של המותג הסיני לשוק הישראלי מכריזה קאר-איסט גם על התחייבות לרכישה חוזרת של הרכב לאחר שלוש שנים,

במזומן, לפי מחיר המחירון. יש גם אחריות מלאה לשלוש שנים או 100,000 קילומטרים. ואם שני אלו לא שכנעו אתכם, אז אולי תג

המחיר המפתה יעשה זאת – 145 אלך ₪ והיא שלכם.

550-1.jpg

550-2.jpg

550-3.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מי יקנה את זה? כולם! זה בדיוק מה שמפחיד אותי!

רכב שנראה מרשים (לא אמרתי טוב, אמרתי מרשים) עם כל האבזורים שהישראלים אוהבים, שלא צריך לפחד מהסחירות הנמוכה שלו כי היבואן מתחייב לקנות אותו ממך בחזרה! וכל זה ב145K!

לצערי הרבה אני צופה לרכב הזה הצלחה מסחררת. הלוואי, הלוואי שאני טועה.

Auto Emoción

פורסם

במחיר הזה עם מפרט כזה ותנאים כאלו, מהר מאוד הם יכנסו לליסינג קבוצה 4. כמו מזדה 3 מנוע 2000, עם נתונים ואבזור יותר טוב. אני הייתי שוקל להשתתף בניסוי

פורסם

איזה ניסוי בדיוק?

הרי זה לא רכב חדש, לפחות לא בארץ.

השאלה היחידה שעומדת פה בסימן שאלה היא איך יגיב השוק, מבחינת ירידת ערך בעתיד.

לא?

פורסם

אם הרכב יקבל ציון טוב במבחן ריסוק, אז בתנאים כאלה זו קנייה לא רעה לדעתי.

לרכוש אותו כמשומש אחרי 3 שנים זה כבר סיפור אחר, כי אין בטחון שהרכב לא יתחיל להתפרק לאחר 3 שנים :?

פורסם
מי יקנה את זה? כולם! זה בדיוק מה שמפחיד אותי!

רכב שנראה מרשים (לא אמרתי טוב, אמרתי מרשים) עם כל האבזורים שהישראלים אוהבים, שלא צריך לפחד מהסחירות הנמוכה שלו כי היבואן מתחייב לקנות אותו ממך בחזרה! וכל זה ב145K!

לצערי הרבה אני צופה לרכב הזה הצלחה מסחררת. הלוואי, הלוואי שאני טועה.

הוצאת לי את המקשים מהמקלדת, לצערי.

!AWDSOME

פורסם

אתה מתאר שרוב הגולשים עוד לא נולדו אבל אותם משפטים בדיוק נאמרו לפני 40 שנה על...סובארו!

אז אני מציע לכם לא לזלזל (זה לא אומר שאני רץ לקנות - אך אני לא ממהר לפסול)

הערכה זהירה - עוד 20 שנה הם יהוו את רוב השוק בארץ (ואולי גם בעולם אם לא יגבילו אותם)

המכונית הספציפית מבוססת על רובר 75 כך שגרועה היא כנראה לא, אך כנראה שמובילת השוק היא גם לא תהיה (בשלב הזה)

ההתרשמות שלי מהדגמים שראיתי באוטומוטור היא שהרכב סביר בהחלט.

וכמו שכולם אומריםף ימים יגידו...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם היו מתחייבים לקנות אותו חזרה במחיר מחירון לא בתום 3 שנים אלא בין שנה ל3 שנים הייתי מוכן להמר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני חייב רק לציין שרכב זה משווק בצ'ילה ובסין במחיר זול במיוחד - בקטגוריה של המשפחתיות הקטנות (פורד פוקוס, קורולה וכדומה). אך יתכן ומדובר בגירסאות מאובזרות פחות. בסין עצמה רואים את הרכב בקושי בין מיליוני הביוקים. אפילו את הוולוו ניתן לפגוש שם בתדירות גבוה יותר. לאחר כמה שיחות הבנתי שלסינים יש דעה שלילית לגבי היצרנים הביתיים. מעניין מדוע...

פורסם

אחרי כשלונות בעבר במבחני הריסוק, אם הם לא יציגו 4 כוכבים ומעלה אני יודע שכל מי שישאל אותי יקבל המלצה גורפת להתרחק.

אני חושב שמחיר החדרה לשוק למוצר לא מוכר נראה לי גבוהה מאוד [אם לוקחים בחשבון יצרנים קיימים ומוכרים שמוכרים במחיר קרוב מאוד למחיר הנ"ל].

סתם להזכיר לכולם את ה דייהו אייס [שראיתי כבר אחת על בלוקים מחלידה לה באחד הרחובות ברעננה] ובתור רכב חדש נראה מדהים לשנתון.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
אחרי כשלונות בעבר במבחני הריסוק, אם הם לא יציגו 4 כוכבים ומעלה אני יודע שכל מי שישאל אותי יקבל המלצה גורפת להתרחק.

אני חושב שמחיר החדרה לשוק למוצר לא מוכר נראה לי גבוהה מאוד [אם לוקחים בחשבון יצרנים קיימים ומוכרים שמוכרים במחיר קרוב מאוד למחיר הנ"ל].

סתם להזכיר לכולם את ה דייהו אייס [שראיתי כבר אחת על בלוקים מחלידה לה באחד הרחובות ברעננה] ובתור רכב חדש נראה מדהים לשנתון.

4 כוכבים ביורו NCAP, לא בבדיקה הסינית.

Auto Emoción

פורסם

אין לי בעיה עם הרכב , על פי מבדקי ריסוק הוא יוצא די בסדר.

הבעיה היא המחיר, ב 145 אש"ח , הרכב אינו אטרקטיבי , בתוספת של 13,000 ש"ח ניתן לקנות מונדאו, 6 , אוונסיס ועוד.

הרכב צריך להיות מתומחר בסביבות 135K , אז הוא יכול להיות שידרוג למשפחתיות הקטנות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...