Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מקפיץ:

היום ראיתי מודעה שמציעה את הרכב ב145,000 ש"ח (אאל"ט).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני מצאתי את הפרסומת שתפסה מספר מכובד מאוד של עמודים ב"כלכליסט" מאוד מטעה וחסרת טעם. מספר עמודים ברחבי העיתון הוקדשו להילול המסורת המוטורית של MG, ולאחר מכן סיפרה לנו המודעה, בהתפרסות על שני עמודים שלמים, על כך שה-550 תוכננה "בשיתוף פעולה עם SAIC". השם SAIC לא הופיע בשום מקום אחר.

כאן צריכה להשאל השאלה: האם לא מבוצעת כאן הטעייה מכוונת של הצרכן? אני יכול להבין את ההתמקדות במותג MG במקום ב-SAIC, אבל לחלוטין לא מדובר כאן על "שיתוף פעולה". לצערי, מחזרתי כבר את העיתון - אשמח אם מישהו יוכל לסרוק את המודעה המדוברת, למען טובת הכלל.

פורסם

יאפ, שמתי לב לזה. אלמלא הייתי מודע הייתי בטוח שמדובר ברכב של MG.

אמנם לא כתוב שם על הבטיחות (וגם באתר שלהם לא מצאתי יותר מדי), אבל במחיר הנקוב, ובהתייחסות למה שמוצע נראה לי שיהיו לא מעט רוכשים.

מה שכן, לא הייתי מתנגד ל roadster שהופיעה שם :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אלמלא הייתי מודע הייתי בטוח שמדובר ברכב של MG.

מכל בחינה אפשרית, לצערי הרב, מדובר אכן ברכב של MG.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני מצאתי את הפרסומת שתפסה מספר מכובד מאוד של עמודים ב"כלכליסט" מאוד מטעה וחסרת טעם.

אם כבר פרסומת מפגרת - זה זה:

attachment.php?attachmentid=228230&stc=1&d=1296030371

מה זה Business Class Car? זה במקרה לא משהו בגודל BMW סדרה 5? אם כן, אז אפשר להגיד שמסורת של עשרות שנים של מותגי פרמיום אירופאיים, אמריקאיים ויפניים הייתה לחינם?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זאת אותה הפרסומת, בגרסה קומפקטית :lol: אכן מודעה מטומטמת למדי. אין מונח כזה, אפילו לא בארה"ב שופעת הסופרלטיבים.

פורסם

לכשעצמה הפרסומת לא רעה. אני מניח שהבחירה ב"business class" זה מהקריצה של המושג למחלקה ראשונה בטיסה. אבל אנחנו לא פה כדי לדון בפרסומות. עצם העובדה שהרכב מופיע בעיתונות מראה (לדעתי, כן?) שהוא אושר לשיווק בארץ - וזה אמור כבר להפחיד.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...