Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בכל זאת מדובר ברכב שמאובזר ברמה יוצאת דופן מחיר

כמו סחורה בשוק רמלה - יש הכל, רק באיכות זבל.

אתה זוכר את דייהו רייסר (רכב חדש במחיר מציאה)

דווקא דייהו זה רכב שיכול לספק אחלה תמורה למחיר כמשומש. פשוט צריך לתאם ציפיות לפני.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אולי צריך להזכיר לך שזה בדיוק מה שאמרו על יונדאי וקיה...ושוב להזכירך הן בין המובילות בשוק המכירות קיום

מה גם שהן הביאו ממש גרוטאות כרכבי היכרות עם השוק הישראלי

יש סיכוי טוב שנ.מ מבחן תשנה את דעתך

זהו בדיוק. אני נכוותי קשות עם טנדר קאיבה בשנת 94'. הרכב לא עבר יותר מ 2500 ק"מ רצוף בלי לראות מוסך עד שאחרי חצי שנה היבואן לקח אותו והחזיר את מה ששילמנו.

קודם שיוכיח את עצמו ואחרי שיהיו רכבים בני 3 בארץ שנוסעים סביר ולא מתפרקים אני אהיה מוכן לנסות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

דווקא דייהו זה רכב שיכול לספק אחלה תמורה למחיר כמשומש. פשוט צריך לתאם ציפיות לפני.

בדיוק כמו רכב סיני חדש יכול לספק אחלה תמורה, רק במחיר המתאים (ולא ב 145 אלף ש"ח).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
דביליש

:roflmao:

אבל אני חושב שהבחור המשתעשע התכוון ל"פרקליט השטן".

ואפרופו פרקליט השטן... בעוד שנה-שנתיים יהיה בשפע דרעק כזה על הכבישים! כמו שהיה בסוף שנות תשעים עם הקוריאניות. אנשים אוהבים דרעק זול.

פורסם

הבעיה העיקרית, שזה לא זול...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

וטוב שכך. כל עוד המצב הבטיחותי של הרכב הזה לוטה בערפל, עדיף שהוא יהיה במקום שהוא לא יכול להתחרות במכוניות אחרות בקטגוריה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אף אחד לא מתכוון לא למכור ולא לקנות במחיר הרשמי המצחיק. תקרא בט'רד השני על הסינית הזאת.

פורסם
חחח...חיפשת את הכתבה הכי גרועה שיכולת למצוא על הרכב...תעדכן אותי כשתהיה מעוניין לקרוא גם כמה מפתיעות לטובה

אני כתבתי את הכתבה, למה שאקרא " מפתיעות לטובה"? סה"כ אין שום אמירה מגמתית בכתבה שלי, נהגתי, התרשמתי וכתבתי באובייקטיביות מלאה, חיוויתי את דעתי ובהשוואה למתחרות - המחיר שלה גבוה מדי, זו דעתי.(ואגב לא רק דעתי, אלא דעתם של כמה מחבריי הטובים (והמבינים) שנהגו גם הם על הרכב.

פורסם
עידן היקר....אני מבין שאתה עדיין בגיל שבו רוטטים מקטנות וזריזות ולא מהקטגוריה הנ"ל

זה בסדר...תישאר שם כי ללא ספק בקטגוריה הזאת אתה לא מבין יותר מדי

ולגבי הרכב...הוא לא מושלם...אין רכב מושלם...אבל הוא בהחלט נותן תמורה נאה ביותר

אולי כדאי שתלמד לקרוא אנגלית ותיכנס לפורומים בחו"ל כדי לדעת קצת יותר במה מדובר שזה מה שאנשים עושים לפני שהם מקשקשים בפורום

לפחות כך אני נוטה לקוות

שיהיה בהצלחה עם התיסכול

אני לא יודע מה אתה בדיוק מבין מכתיבת פסקה אחת בת'רד הזה, אבל אני מקווה שאתה לא מבין כמו שאתה מוכר...

בנתיים אני לא זה שקם בבוקר בשביל לנסות למכור זבל לאנשים ועוד מאמין בזה.

תחזור לפרופורציות שלך אתה בסך הכל מוכר אותו, אתה לא הבעלים של לובינסקי שבחר להביא את הרכב הזה לארץ.

חסוך מאיתנו את נסיון המכירות הכושל שלך ואת העצמת ה"לקרדה" שלך כמו שאומרים בתחום הרכב.

קודם שיתחילו בהטמעת הרכב בתהליכים כמו שצריך וזה אומר בחינת ריסוק במבחן האירופאי ולא באיזה מבחן סיני עתיק יומין שאמור להחמיא לרכב.

Confidence In Motion

פורסם

אתה יודע מה הזוי פה?

בכל מקום בעולם שבו נמכרים רכבים סיניים, הם משווקים לפי עיקרון "תוריד מחיר - תוסיף צעצועים". אין שום דבר פסול בזה, ככה התחילו גם קוריאנים וגם יפנים.

בארץ זה "תביא אוטו ממקור מפוקפק, דרוש עליו מחיר מופקע, תקווה לטוב".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא יודע מה אתם רוצים מהאוטו או מהמחיר? 145K לרכב מנהלים עם ריפודי עור ושאר פינוקים דווקא נשמע לא רע בכלל. בכל מקרה עוד כמה שנים כבר יהיו על הכבישים אלפי כאלה ואני לא רוצה בכלל לחשוב מה יקרה כשיגיע לפה סוג של רכב ליסינג המוני מתוצרת סין... בטח תעלה 89,999 ש"ח ותשבור את כל השוק של המאזדות\קורולות\פוקוס... עוד 20 שנה 90% מהרכבים בארץ יהיו מתוצרת סין. :-D

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
עוד 20 שנה 90% מהרכבים בארץ יהיו מתוצרת סין. :-D

יכול להיות. וגם יכול להיות שעוד 20 שנה (לענ"ד - הרבה פחות) הסינים ייצרו מכוניות מעולות.

אבל מה זה קשור למה שיש עכשיו, אני לא יודע.

דני

• תוכן חדש...