Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודע מה אתם רוצים מהאוטו או מהמחיר? 145K לרכב מנהלים עם ריפודי עור ושאר פינוקים דווקא נשמע לא רע בכלל. בכל מקרה עוד כמה שנים כבר יהיו על הכבישים אלפי כאלה ואני לא רוצה בכלל לחשוב מה יקרה כשיגיע לפה סוג של רכב ליסינג המוני מתוצרת סין... בטח תעלה 89,999 ש"ח ותשבור את כל השוק של המאזדות\קורולות\פוקוס... עוד 20 שנה 90% מהרכבים בארץ יהיו מתוצרת סין. :-D

ב 145K אני מעדיף וולבו S40 או רכב אחר זול יותר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יכול להיות. וגם יכול להיות שעוד 20 שנה (לענ"ד - הרבה פחות) הסינים ייצרו מכוניות מעולות.

אבל מה זה קשור למה שיש עכשיו, אני לא יודע.

דני

קשור קשור... כי מי בדיוק החליט שהרכב הזה אינו מעולה, כבר עכשיו?? לא שמת לב שעשו לו הוצאה להורג מוקדמת עוד לפני שהגיע בכלל?

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אנשים לא טיפשים , למה לקחת סיכון על 145000 שקל ?

אתה חושב שהרכב מעולה ? לך תקנה ותשלם 145 אשח על רכב שעוד לא הוכיח את עצמו

פורסם

יש המון אנשים שיקנו את הרכב גם לפני שאמינותו הוכחה פשוט מאוד כי אמינות לא ממש מעניינת אותם, הם קונים רכב חדש, מחכים לסוף האחריות מוכרים וקונים אחר... ירידת ערך? אל תדאג בטרייד אין יקחו אותה מהם במחיר מחירון בכל מקרה...

גם יונדאי התחילו ככה (וכיום גטס, אקסנט,i30, בין הכי פופולריות מרכבי הליסינג), גם קיה (פורטה, סיד, מאגנטיס נחשבות היום מכוניות לא רעות בכלל). אנשים יקנו, זה יתחיל לרוץ, כמו כל דבר. אל תשכח שזה עדיין מפתה, בכל זאת במחיר של הונדה סיויק אתה מקבל רכב מנהלים עם פינוקים שבמתחרות ייקרו אותן עוד יותר ואף יגדילו את הפער שגם ככה אינו קטן.

כמו שכתבתי למעלה, ברגע שיגיע רכב ליסינג תוצרת סין ב 89,999 ש"ח הוא ישבור את כל השוק וכל הארץ תתמלא בו, כל המאזדות 3 ייעלמו לאט לאט כי הם לא יעמדו בתחרות... זה לא יהיה בגלל שזה רכב טוב במיוחד, פשוט הסינים שוברים את השוק בכל תחום ובכל העולם עם כוח העבודה הזול שלהם...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

האמינות עוד לא ידועה , אבל טריידאין במחיר מחירון ?

לא רוצה לחשוב על המחירון :) , אבל רק שתדע , שכתוב במחירון שטריידין יכולים לתת לך פחות כמה אחוזים , גם אם הרכב שלך פרפקט ,

פורסם

89999 זה כנראה גם המחיר הראלי של הרכב הזה.

במקום זה לקחו דינוזאור הנדסי שהרכיבו אותו בסין, הביאו אותו לארץ ונוקטים בשיטת שווק שמתאימה לסוחרי רכב נוכלים. לקחו את הדינוזאור הזה ובמקום למכור אותו במחיר הראלי שלו עטפו אותו בעטיפת צלופן מרשרשת בדמות אבזור ומנסים לשכנע אותנו שזה רכב מנהלים מפנק. בדיוק כמו סוחר הרכב הנמוך ביותר שקונה גרוטאה, מלטש ומיפיף אותה ומוכר אותה לפראייר התורן.

זאת בניגוד ליפנים ולקוראנים שנמכרו בהתחלה בזול ובכמויות זעומות עד שהצרכן הישראלי קיבל אותן.

המצגת שאותה מייצר לובינסקי נראית פשוט לא אמינה בעיניי.

פורסם

שי.ז...לא יודע מה לגבי ה MG אבל אולי כדאי שתדע שאם תקנה וולוו אז

"במרץ 2010 יצרנית הרכב הסינית ג'ילי חתמה על הסכם לרכישת המותג וולוו מפורד תמורת כ-1.8 מיליארד דולר, לאחר משא ומתן שנמשך למעלה משנה."

ככה שאם תרכוש וולוו אתה לא תהיה כ"כ רחוק מהצלחת הסינית שבוחשים בה בפורום הזה

אם זה טוב או רע אני לא יודע אבל נראה לי שזה רק עניין של זמן (ולא כל כך הרבה) עד שהחבר'ה האלה ישתלטו גם על שוק הרכב

שיהיה אחלה יום

מתחת לסככה יושבת ה CL65 Kleemann ורק מחכה שאני אנצל שוב את ה 730 כ"ס..מממממ

פורסם
יש המון אנשים שיקנו את הרכב גם לפני שאמינותו הוכחה פשוט מאוד כי אמינות לא ממש מעניינת אותם, הם קונים רכב חדש, מחכים לסוף האחריות מוכרים וקונים אחר... ירידת ערך? אל תדאג בטרייד אין יקחו אותה מהם במחיר מחירון בכל מקרה...

וכמה יהיה מחיר המחירון הזה?

מוטי, אני יודע לגבי הרכישה אבל אותי מעניין מה הסטנדרטים של היצרן ולא מי הבעלים שלו.

פורסם
שי.ז...לא יודע מה לגבי ה MG אבל אולי כדאי שתדע שאם תקנה וולוו אז

"במרץ 2010 יצרנית הרכב הסינית ג'ילי חתמה על הסכם לרכישת המותג וולוו מפורד תמורת כ-1.8 מיליארד דולר, לאחר משא ומתן שנמשך למעלה משנה."

ככה שאם תרכוש וולוו אתה לא תהיה כ"כ רחוק מהצלחת הסינית שבוחשים בה בפורום הזה

אם זה טוב או רע אני לא יודע אבל נראה לי שזה רק עניין של זמן (ולא כל כך הרבה) עד שהחבר'ה האלה ישתלטו גם על שוק הרכב

שיהיה אחלה יום

יש המון הבדל בין MG שפותחה על ידי הסינים על פלטפורמה קיימת לבין וולוו שנמצאת בבעלות סינית אך הסטנדרטים, הפיתוח, ושאר הפרמטרים נשארו תחת השבדים.

זה כמו להגיד שאופל תחת GM העולמית היא אופל אמריקאית. וכמו להגיד שיגואר תחת טאטא היא רכב פאר הודית.

זה שהם בוחשים בצלחת הרכבים זה לא חדש, הם גם בתחום התקשורת ובתחום האווירונאוטיקה מאוד חזקים (אם הלווינים אכן שייכים לתחום, ייתכן ואני טועה בתחום עצמו)

Confidence In Motion

פורסם
וכמה יהיה מחיר המחירון הזה?

לא יודע לבטח, אבל לדעתי ירידת הערך לא תהיה גדולה בהרבה משל קיה מאגנטיס, סיטרואן C5 או ביואיק לה-קרוס למשל.

מעניין אותי לדעת סתם מתוך סקרנות למה אתם מקבילים את הרכב הזה מבחינת איכות, אל תשכחו שבעבר הלא רחוק נכנסו דיי הרבה דגמים חדשים לארץ שלחלקם הייתה אמינות לא מוכחת בעליל, יונדאי, קיה, דייהו בתור הדוגמאות הכי מובהקות שאני יכול לחשוב עליהן. כמה עלתה היונדאי לנטרה הראשונה שנמכרה בארץ? נניח ביחס לרכבים המוכחים של אז, סובארו DL או טויוטה קורולה? כמה באחוזים? 20-30% פחות? יותר מזה? מה חצי מחיר? אני חושב שיש כאן הגזמה מסויימת לגבי המחיר. עם כל הכבוד לאמינות הלא מוכחת עדיין מדובר על רכב "מנהלים" (מנוע 1.8T לא מגיע על רכב משפחתי סטנדרטי) עם אבזור עשיר מאוד שאם תשים חלק ממנו על רכבי "מנהלים" אחרים, תגיע להפרש מחיר ניכר (הרבה יותר למשל מה 13K הבדל ממאליבו חדשה או אני לא יודע כמה בדיוק ממאזדה 6 בסיסית, לדוגמא) ככה שבכל זאת מדובר בהפרש של 20-25% לא? אני בפירוש לא טוען שזהו רכב אמין או טוב במיוחד בהשוואה למתחרות, השאלה שלי היא באיזה מחיר ריאלי לדעתכם הוא כן צריך להימכר? בכל זאת היבואן רוצה להכניס אותו לשיווק? כמה אתם רוצים שהוא יעלה? 89,999 ש"ח? לרכב כזה עם מנוע 1.8T וריפודי עור ועוד סטנדרט של "מנהלים"? ברצינות?...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם

קאיה נחלה כישלון חרוץ בשנת 94' כשנכנסה לראשונה לארץ והיא עשתה את זה במחיר של בערך חצי מטנדר יפאני ממוצע (שהיה קטן יותר ובעל כושר העמסה נמוך יותר).

אני לא משווה אותה לכלום וגם לא קובע מה רמתה. אני רק אומר שלא אגע בה עד שתוכיח את עצמה.

פורסם
אני רק אומר שלא אגע בה עד שתוכיח את עצמה.

מסכים לגמריי, רק שאני חושב שיימצאו מספיק אנשים שכן ירצו לגעת בה למרות הערפל. אתה יודע אני בטוח שיש כאלה שריפודי עור ב 145K יעשו להם את זה...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם

מחיר המחירון הוא פיקטיבי ואין אנשים שיקנו אותה כרגע.

למזלם של היבואנים כיום יש את הליסינג שבו אנשים נוסעים על רכבים שאינם שלהם ומחזירים אותם אחרי 3 שנים ללא כל דאגה למכירה.

מחיר המחירון נועד ע"מ לקבע מחיר שממנו ניתן יהיה לחלק הנחה מסויימת לרוכש הרכב המשומש.

עוד 3 שנים, אחרי 100 אלף ק"מ בתנאי ליסינג - תוכלו לדעת האם הרכב הזה שווה משהו או לא.

לדעתי גם הרכבים הסינים הפשוטים יגיעו קודם כל לחברות השכרה ואחרי זה לשוק הפרטי, כפי שהיה עם יונדאי גטס.

פורסם
אני בטוח שיש כאלה שריפודי עור ב 145K יעשו להם את זה...

אישית מעדיף לשלם יותר כדי שיחליפו את העור בבד איכותי. זה הרבה יותר נוח.

• תוכן חדש...