Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמות אלכוהול מותרת בדם בזמן נהיגה.

Boxster
שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לא ראיתי כאן נושא שמדבר על אלכוהול בזמן נהיגה אז החלטתי לשאול:

אהלן חבר'ה,הבנתי שכל העניין הולך לפי משקלים

המשקל שלי הוא 65 קילו והגובה 1.80.

כמה אלכוהול אני יכול לשתות? הבנתי שאני יכול לשתות בקבוק בירה 330ML.

עכשיו יש לחבר שבוע הבא יום הולדת והוא מביא הרבה מאוד וודקה,עכשיו השאלה שלי כמה וודקה אני יכול לשים בכוסות הגדולות+XL וכמה כוסות כאלה לשתות?

הנה ציור:

icgl9lj5rf61bb6yuoev.png

הבנתי שנכנס חוק שלנהגים מתחת לגיל 24 אסור בכלל טיפת אלכוהול בגוף,האם החוק הזה כבר נכנס? הבנתי שהוא עבר קריאה ראשונה בכנסת אבל לא בטוח אם הוא כבר נכנס לשימוש,זאת אומרת אם שוטר יעצור אותי לבדיקת שכרות ושתיתי בקבוק בירה של 330ML הוא יכול לזיין אותי על זה?

ועוד שאלה מישהו יכול לתת טבלה לפי גובה ומשקל מהי כמות האלכוהול המותרת בדם בזמן נהיגה?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נגיד שמותר לך לשתות 2 כוסות כאלה,מה זה יתן לך?

אם אתה נוהג,אל תשתה בכלל. לא שווה את הרישיון ולא את הסיכון. קחו מונית כל החבר'ה,הרבה יותר משתלם והרבה יותר כיף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נגיד שמותר לך לשתות 2 כוסות כאלה,מה זה יתן לך?

אם אתה נוהג,אל תשתה בכלל. לא שווה את הרישיון ולא את הסיכון. קחו מונית כל החבר'ה,הרבה יותר משתלם והרבה יותר כיף.

אני שואל כדי להרים "טוסט" לחבר,אני לא באמת מתכוון להרים טוסט עם ספרייט או משהו בסגנון,השאלה נגיד אם אני ישתה כוס אחת כזאת ושוטר יתפוס אותי ויעשה לי בדיקת שכרות הוא יכול לשלול לי את הרישיון על זה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ראיתי כאן נושא שמדבר על אלכוהול

לא ראית כי לא חיפשת, יש המון תדרים בנושא.

ולשאלתך - אין נוסחה ואין אף אחד שיודע בודאות. לפי השמועות, יש כאלה שנתפסים גם על מיץ תפוזים - לכן שתה קולה ותהיה רגוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ראית כי לא חיפשת, יש המון תדרים בנושא.

ולשאלתך - אין נוסחה ואין אף אחד שיודע בודאות. לפי השמועות, יש כאלה שנתפסים גם על מיץ תפוזים - לכן שתה קולה ותהיה רגוע.

כן שמעתי על מקרים כאלה גם עם חמוצים הבנתי שיש עניין דומה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שואל כדי להרים "טוסט" לחבר,אני לא באמת מתכוון להרים טוסט עם ספרייט או משהו בסגנון,השאלה נגיד אם אני ישתה כוס אחת כזאת ושוטר יתפוס אותי ויעשה לי בדיקת שכרות הוא יכול לשלול לי את הרישיון על זה?

אני לא יודע מה זה "טוסט" אבל גם אם בסדר פסח מרימים לחיים עם תירוש,גם ביום הולדת של חבר מותר.

בשביל להרים לחיים לא חייב שיהיה אלכוהול. השפעה בכל זאת לא תיהיה לך,אז למה לך לקחת את הסיכון?אני חושב שהרישיון שלך חשוב יותר מכל טוסט אחר שתרים אי פעם. אני יודע מה זה לצאת לבר עם בחורה ולהזמין לה בירה ולשתות קולה, זה מבאס אבל שום דבר לא שווה את הרישיון שלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע מה זה "טוסט" אבל גם אם בסדר פסח מרימים לחיים עם תירוש,גם ביום הולדת של חבר מותר.

בשביל להרים לחיים לא חייב שיהיה אלכוהול. השפעה בכל זאת לא תיהיה לך,אז למה לך לקחת את הסיכון?אני חושב שהרישיון שלך חשוב יותר מכל טוסט אחר שתרים אי פעם. אני יודע מה זה לצאת לבר עם בחורה ולהזמין לה בירה ולשתות קולה, זה מבאס אבל שום דבר לא שווה את הרישיון שלי.

סבבה,תודה.

אבל בכל מקרה אשמח אם מישהו יביא לי טבלה של משקל גוף גובה וכמות אלכוהול מותרת לשתיה,אבא שלי אמר לי פעם שהוא מצא אחת כזאת באינטרנט אבל עכשיו לא מוצא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סבבה,תודה.

אבל בכל מקרה אשמח אם מישהו יביא לי טבלה של משקל גוף גובה וכמות אלכוהול מותרת לשתיה,אבא שלי אמר לי פעם שהוא מצא אחת כזאת באינטרנט אבל עכשיו לא מוצא.

האמת שראיתי את זה פעם.

בכל זאת זה לא תקף. לנהג צעיר הורידו את הכמות ל50 מיליגרם מ250.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו ש gollu אמר באמת הייתה פעם בעיה, מכשיר הינשוף של המשטרה זיהה מיץ תפוזים או תירוש אני לא ממש זוכר כמשקה

אלכוהולי.

בקשר לשאלתך אני לא יודע כמה וודקה אתה יכול לשתות כדי שזה יהיה "חוקי", זה משתנה מאדם לאדם(גובה משקל), זה משתנה אם אכלת משהו או לא. אני אם אני נוהג בד"כ שותה שליש בירה ותו לא.

אם אתה בסופו של דבר באי וודאות, תלך תהנה תשתה ופשוט אל תנהג, שמישהו אחר ינהג או שתיסעו במונית(גם ככה מחירי הדלק

בשמיים :evil:) לא שווה לקחת סיכון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סבבה,תודה.

אין דבר כזה.

זה הרבה תלוי בחילוף חומרים בגוף שלך, לא חסר מקרים של בנאדם שמן וענק שמתשכר מהר ובקלות יותר ממישהו פי 2 קטן יותר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלכהול ונהיגה - מתי אפשר?

*אדמינים - מה קרה למגזין "מוטורי"?(יש שם מאמרים ששווה לשמור :idea: ).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלכהול ונהיגה - מתי אפשר?

*אדמינים - מה קרה למגזין "מוטורי"?(יש שם מאמרים ששווה לשמור :idea: ).

נעביר את המאמר לכאן בקרוב.

תודה על ההארה.

לפותח השירשור, 1.80 ו-65 קילו ?

אתה צריך לאכול, לא לשתות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נעביר את המאמר לכאן בקרוב.

תודה על ההארה.

לפותח השירשור, 1.80 ו-65 קילו ?

אתה צריך לאכול, לא לשתות.

אסור לי לאכול הרבה,הכוונה לעלות הרבה במשקל כי כמות הכולסטרול בדם עולה וזה חוסם לי את העורקים,עברתי 3 ניתוחי לב, בגלל זה אני מקפיד על העניין הזה.

המשך שבוע מצוין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...