Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני שמעתי מלקוח שלי על המנוע החדש של הקרוז, כנראה שיש משהו בקנה...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ההבדל בין PS ל BHP שזה כוח סוס אצל היהודים הוא משהו כמו 1-2%.

PS יותר גבוה, כלומר 124 PS זה משהו כמו 121-2 BHP

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אתה כמובן צודק.

אך למה לא להדפיס פעם אחת רשיון לשנתיים בהנחה והוא פרטי?

הדפסת רישיון לשנתיים מחייבת גם גביית אגרת רישוי לשנתיים. דבר שייקר רכבים חדשים בגובה אגרת הרישוי השנתית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ההבדל בין PS ל BHP שזה כוח סוס אצל היהודים הוא משהו כמו 1-2%.

אני יודע, וגם צרפתי מחשבון. עדיין נראה לי בעייתי שמציגים מספר ב- PS שלהבנתי איננו המקובל פה.

:turn-l:
פורסם
אני יודע, וגם צרפתי מחשבון. עדיין נראה לי בעייתי שמציגים מספר ב- PS שלהבנתי איננו המקובל פה.

מדוע לא מקובל? מוכר לך איזשהו תקן ישראלי חליפי שכן יהיה מקובל?

ה-PS(קיצור לכ"ס בגרמנית) מקביל לכ"ס בשאר מדינות אירופה. בעבר תקן דין היה המקובל, היום זה תקן ECE שמציג תוצאות נומריות מעט נמוכות יותר. BHP הוא יחידת כ"ס בריטי בלבד - ולכן אינו רלבנטי עבורנו יותר מהאירופי.

האמריקאים מתייחסים לכ"ס כ-HP והתקן שם הוא SAE נטו. אצל היפנים זה נקרא PS JIS.

בוא נקרא לזה גיץ'(בתורכית), קאוואלי(באיטלקית) או ח'סאן(בערבית). העיקר שנבין את הפער(הנמוך) בין דין, ECE ו-BHP.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
לפי מה שמצאתי, דוקא נראה לי שהיחידה המקובלת על משרד התחבורה היא BHP (שריד מהמנדט הבריטי?)

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=337:orahat-hehiga-ofnoa&catid=78:orahat-hehiga-c&Itemid=94

ובכל מקרה, כפי שציינתי, שאלתי שאלה, וקצת קטנונית.

במקום אחד BHP, במקומות אחרים כ"ס. אני מעריך שזו טעות סופר שאפילו לא מודע למשמעותה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

טוב, התמונה מתחילה להתבהר. מה שמוזר לי זה שעדיין לא יצאה ידיעה על הנושא מצד שברולט בארץ. בעצם, כשחושבים על זה, אולי יש להם עוד מלאי של קרוז 112 כ"ס שהם רוצים להיפטר ממנו לפני...

אני מניח שבקרוב יתפרסמו ידיעות בנושא בעיתונות.

אגב, אני בכלל שמעתי שהם עתידים לייבא את מנוע ה-1.4 טורבו...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

1.4 טורבו זאת הגרסה שמיוצרת בארה"ב.

אפילו באתר האנגלי הנתונים הם לפי PS 113.

בקוריאה הם נמכרים כדייהו lacetti ויש להם אתר אינטרנט בפלאש כמו שהיו עושים פעם

בארץ מוכרים יותר שברולטים קוריאניות מאשר באירפה ואסיה ביחד אז כנראה שאנחנו מקבלים גרסאות חדשות לפני שאר העולם.

אייל

פורסם
מה שמוזר לי זה שעדיין לא יצאה ידיעה על הנושא מצד שברולט בארץ. בעצם, כשחושבים על זה, אולי יש להם עוד מלאי של קרוז 112 כ"ס שהם רוצים להיפטר ממנו לפני...

אתה מסביר למה היבואן בישראל לא פירסם את שידרוג הכ"ס.

זה עדיין לא מסביר למה אין אזכור בעולם (לפחות באתרים באנגלית), למעט טורקיה.

למי שתהה בפשר ההתעניינות הפתאומית שלי בקרוז, הסיבה היא שמסתיים לי הליסינג של הפוקוס במאי 2011 והאופציות הן קרוז או... קרוז או לוותר על רכב חברה.

לא מאוד עקרוני, כי הרכב משמש בעיקר את אשתי, אבל סוגיית הכ"ס מעניינת.

פורסם
וותר על הדייהולט וחפש רכב אמיתי אחר (ויש הרבה בשוק) .

וואלה דדי? אני גם מאמין, שהאיביזה יש לה מלא תקלות הוכחות על גבי הפורום.

לפחות תהיה אובייקטיבי קצת...

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

ראיתי עכשיו את הפרסומת עליה בערוץ2, מה יש להם כל הזמן מהמאזדה3? הם לא יכולים לשווק רכב מבלי לעקוץ?

הם ממש אובססיביים לגביה.

ראינו מי הטובה ביותר כבר בפעם הקודמת, תודה.

• תוכן חדש...