Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעיון להפגנה רצינית בנוגע למחירי הדלק-כנסו ותהיו רציניים

viper05
שימו לב! השרשור הזה בן 4987 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

דבר ראשון אני כרגע בשלילה,נגמרת עוד חודש וחצי.

ראיתי שדיברו על ההפגנה ההיא שבאו רק 100 רכבים וצריך לעשות משהו יותר רציני בשביל שזה יצליח

כשאנשים באמת רוצים לעשות הפגנה, צריך לעשות את זה בצורה קצת יותר מוחצנת כמו למשל:

כל אותם 100 האנשים שבאו להפגין,בואו ניפגש,אני מוכן לשים מכספי 500-1000 שקל על מנת להדפיס פלאיירים,שלטים וכו' על מנת להעלות את המודעות וכשתסתיים לי השלילה בעוד חודש וחצי אני מוכן גם לבחור נקודה בארץ ולנסוע ולפזר אותם שם, או לחלופין לשלם לאנשים שיחלקו אותם בצמתים.

תסכימו איתי שאם על הפלאיירים האלה יהיה רשום תאריך ושעה שתצא הפגנה לכיוון מסויים, אני מבטיח לכם שתהיה היענות של יותר מ1000 רכבים ואולי זה גם יגיע לתקשורת לפני שזה יקרה.

אם מישהו רציני אני מוכן להיפגש איתכם,לשים כסף,שכל אחד ישים כסף ולהרים איזשהו מהלך.

אני מבטיח לכם שיגיעו הרבה יותר מ100 רכבים.

אפשר גם לפנות לאיזו תחנת רדיו שתדבר על זה וכו'.

כל העניין הוא תקציב וזהו.

כולם מה מדברים על אישור ממשטרה על מנת לעשות הפגנה,אני לא יודע אם זה המקום המתאים לרשום דבר כזה אבל יש הפגנות שאני מסכים שצריך לקבל עליהן אישור משטרתי אבל יש הפגנות שפשוט לא.

בחיים לא השתתפתי בהפגנה אני את האמת לא יודע איך זה עובד אבל אני רואה מה קורה באירופה ואף אחד לא ממש סופר איזשהו אישור,האזרחים מתאגדים ביחד ויוצאים למהלך,שם אין פראיירים.

הכי משגע אותי שכל כך הרבה אנשים מדברים על אותם הנושאים,יוצא לי לנסוע הרבה יותר בתחבורה ציבורית מן הסתם ושומעים שם את הקולות של האנשים לגבי מה שקורה במדינה הזאת ואם זה בתחבורה ציבורית,או מאנשים שאני מכיר ואפילו בתקשורת שומעים כל היום על האזרחים שנדפקים כל פעם מחדש,מודעות יש אבל אף אחד לא מוכן להסיר את הכפפה ולעשות משהו.

כמו שיש מפגשים של מכוניות ומארגנים שם כסף בשביל לעשות על האש ועוד כל מיני דברים אז ככה אפשר לעשות גם מפגש באיזשהו יום שישי בצהריים ופשוט לארגן כספים על מנת להרים משהו רציני.

אני לא אומר שכל אחד צריך לשים סכום של 500 שקל ומעלה אבל גם 100 שקלים מכל אחד יתרמו המון בסכום הכללי שיתאסף ולטווח ארוך זה משתלם,את זה כולנו יודעים,הסכום שתתרמו יוכל ככל הנראה בעתיד לחזור אליכם פי 100 בחיסכון של הדלק.

אז אם יש פה אנשים רציניים שמעוניינים להשתתף במשהו כזה תתחילו להגיב ובואו נארגן מפגש ונעשה עם זה משהו.

הכי טוב לארגן מפגש כזה עוד שבועיים שלושה על מנת שלאנשים יהיה זמן להתארגן על איזשהו יום(ההעדפה של כולם אני מאמין הוא יום שישי).

תגיבו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום הייתי במשטרה וביקשתי אישור להפגנה.

במידה ולא יהיה אישור - אני לא הולך להפגין.

כשהייתי בתחנה ראיתי עצור ישן בתוך תא. זה היה מפחיד מאוד ועם כל הכבוד למחירי הדלק אני לא אגיע לשם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריך לדעתי לחבור למטה שכבר הוקם. אני מניח שזאב ישמח שיצטרפו אליו.

לדעתי צריך לדחוף את זה חזק דרך התקשורת. וזו הבעיה. אם היו מפמפמים בחדשות

ובאינטרנט שיש הפגנה, היו באים יותר. אולי לא 2000 רכבים, אבל 500 לדעתי כן.

אבל זה דורש זמן, קשרים, וכסף. זו הבעיה העיקרית. צריכים מטה מאורגן, שכל עבודתו

תהיה לגייס פורומים וארגונים נוספים, פרסום הנושא, ודחיפתו לתקשורת.

בלי זה, לדעתי העסק יתקשה להתרומם. למרות שבהפגנה הבאה, אם לא יהיו אירועים בלתי

צפויים אני מצטרף. נכון שזה נשמע נדוש, אבל זו האמת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עברנו את הזמן שבו היו יוצאים ומפגינים.

היום חותמים על עצמוה בפייסבוק וחושבים שזה עוזר.

לצערי לא יגיעו אנשים וגם לא יורידו את המס על הדלק, ואם יורידו אז יעלו במקום אחר כי אין כסף לתקציב.

קובי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי לא הכסף הוא הגורם שיקבע אם תיהיה או לא תיהיה הפגנה טובה, מה שיקבע זה הרצון של האנשים לעשות מהפכה, אם אנחנו מתחילים להתארגן, להפציץ את רשתות התקשורת במיילים, לעשות משהו מיוחד שיגרום לסיקור נרחב בחדשות ושם להודיע על הפגנה ספציפית וככה נשיג את המטרה.

השאלה מה אפשר לעשות שיהיה זול, ימשוך אנשים ויעורר באנשים את הרצון להפגין.

יהיה טוב וטוב שיהיה טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, אני גם בטוח שאם עוד 2000 איש יפגינו גם הם יגיעו לתא הזה.

תהיה מציאותי ותבין שבגלל דעות כמו שלך יותר נכון חששות, המדינה נראית כמו שהיא נראית והדרך למטה עוד ארוכה.

תראו מה קרה כשרצו לבטל לדתיים איזו קצבה, לא זוכר בדיוק מה זה היה אבל אני זוכר שלא מזמן הם עשו חתיכת הפגנה והשיגו את מה שרצו.

אני מביא דווקא את הדוגמא של החרדים מכיוון שאם תשימו לב בחיים לא פוגעים בהם כלכלית כי הממשלה יודעת מה יקרה אם תהיה פגיעה כזאת, לעומתם האזרחים הרגילים כל הזמן נדפקים מכיוון שעל כל גזירה חדשה אנחנו אומרים אמן.

סתם הבאתי את הדוגמא של החרדים, לא שיש לי משהו נגדם:roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמפרסמים את כל הנושא הזה בפייסבוק אז אתה מגביר את המודעות

יותר אנשים מודעים למצב ויודעים שיש מה לעשות.

אז להגיד שזה לא עוזר זה טעות,אתה לא יכול בשבוע אחד להרים הפגנה של 1000 איש.

דבר נוסף שצריך להישתמש בו-מודיעים לנו בכל חודש שבוע לפני שמעלים את המחירים

יש לנו שבוע שלם להיתארגן ולעשות כל מה שאפשר על מנת למנוע את הגזרה

שאף אחד לא יחייה באשליה-אם העלו את המחיר-לא יורידו חזרה.

הפגנות ושביתות לא עושים אחרי שהעלו את המחיר אלא לפני.

עוד דבר,צריך לגרום לאיזה פגיעה במשק,משהו חריף,לא לנסוע בשיירה כמו ילד טוב ושאנשים יעברו ויגידו הנה "פסטיבל" נגד עלייה במחירי הדלק.

אלא לעשות משהו יותר משמעותי שככה כל פעם שיירצו להעלות את מחירי הדלק יחשבו פעמיים אם זה יישתלם עקב התוצאות שייגרמו בעקבות הפגיעה במשק למשל.

מקווה שנעשה משהו לפני העלייה הקרבה ולא אחרי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גיא, אפשר לעשות המון דברים אבל קודם כל בשביל ליזום מהלך צריך להיפגש במפגש מהסוג שציינתי, זאת כבר התחלה, שכל אחד שיגיע למפגש הזה יעביר את זה גם לחברים שחו והכי חשוב שיעביר מהי מטרת המפגש, מבטיח לך שמפגש ראשון ימשוך אליו לדוגמא 20 אנשים ולמפגש שיבוא אח״כ כבר יגיעו 100, סתם הבאתי מספר אני כמובן מקוןה שהמס׳ יהיה בהרבה יותר גבוה.

אתה מדבר על להפציץ במיילים וכו׳ אבל זה לא הפתרון, מחאה באינטרנט לא תפתור כלום, רוצים להשיג משהו תגיעו למשרדים של רשת או כל גוף אחר, שיצלמן אותכם שיראו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תסכים איתי שיש בסדל עצום בין לפרסם מהלך כזה בצמתים לבין ליזום את זה בפורום הזה.. מחאות ונסיונות ליצור מחאות באינטרנט לא כאלה חזקות כמו שכולם חושבים.

קחו דוגמת מצלמות המהירות שבקרוב יתחילו לפעול, או שפועלות כבר, כמה מחאות באינטרנט היו וכמה נסיונות ליצור משהו דרך מחאות בפייסבוק וכו׳.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריך לדעתי לחבור למטה שכבר הוקם. אני מניח שזאב ישמח שיצטרפו אליו.

לדעתי צריך לדחוף את זה חזק דרך התקשורת. וזו הבעיה. אם היו מפמפמים בחדשות

ובאינטרנט שיש הפגנה, היו באים יותר. אולי לא 2000 רכבים, אבל 500 לדעתי כן.

אבל זה דורש זמן, קשרים, וכסף. זו הבעיה העיקרית. צריכים מטה מאורגן, שכל עבודתו

תהיה לגייס פורומים וארגונים נוספים, פרסום הנושא, ודחיפתו לתקשורת.

בלי זה, לדעתי העסק יתקשה להתרומם. למרות שבהפגנה הבאה, אם לא יהיו אירועים בלתי

צפויים אני מצטרף. נכון שזה נשמע נדוש, אבל זו האמת.

אני מחכה לאישור מהמשטרה, אח"כ אשבור את הראש מה עושים הלאה.

אני מאמין שאחבור אליו - יש לו חבר'ה שמוכנים לבוא וגם לי יש.

עכשיו מחכים...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4987 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...